Aradence DC - (156)
Raspunsuri - Pagina 13
cristiana70 spune:
Buna seara fetele, am intrat doar sa dau binete. Sunt obosita si-mi explodeaza capul de durere, in gradina minunata e mereu curent, daca mai e si cu aer congelat...
FLAVIA, cum te simti?
CLAU, esti frumoasa foc, si ce kile trebuie sa dea jos Raul?
ALINA, multumesc pentru lamuriri si mail-uri.
Ma duc sa fac un ceai si sa caut ceva pastila de cap ...
adablackcat spune:
Neata fetele! Asa ne place sa lenevim in pat dimineata si sa ne gadilam si giugiulim... Abia acum mananca. Morti is dupa snitele.
Flavia draga, cum esti azi? Mai bine? Banuiesc ca esti la birou...
Cristina, io nu stiu cum as rezista iarna la locul tau de munca...io iarna nu ies din casa aproape deloc, doar pana la masina si inapoi. In curte niciodata nu lucrez nimic iarna, mi-e urat de frigul asta! Ce face scumpul de David?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
Buna dimineata,hai sa vin si io la o cafea ...
ADA fix asa is si io iarna,rea tare de frig.Doar daca e zapada ma mai scap sa scot nasul,asa de musai pentru copii ... Mai si cand eram mica stateam de dimineata pana seara pe-afara pe la sanius,mai ales la tara si-acum ... batranetile
CLAU te mai vede lumea si pe tine
FLAVIA,CRISTIANA sper ca sunteti mai bine azi !
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
maria_rubi spune:
Cristina, dupa 3zile m-am dumirit si eu ce vroiai sa spui...
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
flavia ramona spune:
Salutare fetele,
Adi sot de Cristina_rubi
Cris, sa-ti traiasca sotiorul 100 de ani si sa fiti mereu asa cum v-am vazut eu in ultima vreme, ca tare imi sunteti dragi.
Eu is mai bine, insa vocea ma lasa, am o voceeeee de sperii lumea. Macar nu mai am senzatiile alea naspa de la criza de fiere si nu mai imi vine sa vomit.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
Somleac spune:
An nou fericit si plin de bucurii va doresc.
Noi suntem bine, Daria si Alex schiaza de zor, Matia a fost o tura la monitor si nu mai vrea sa mearga , cica ar fi plictisitor, iar Vic dupa 30 min de stat afara plange de frig.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
Salutare!
Am muncit azi cat pentru toata saptamana. Am bucatarit la greu...
Acum am luat o pauza.
Flavia, ma bucur ca te simti mai bine!
La multi ani Adi, sot de CristinaR!
Miha, ii zapada mare la Straja?
Ada, Moni, ma inscriu si eu in randul frigurosilor.
Fetelor, ce faceti de Revelion?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Nu stiu cand mai intru maine, asa ca va urez acum un AN NOU fericit, sanatate, multe impliniri si prosperitate!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
Azi is mai bine, se pare ca ieri a fost ziua de readaptare la cei douazecisiceva de kilometri pe care ii parcurg zilnic la locul de munca. Macar de as face piciorul frumos , pe naiba, doar ma dor talpile.
La multi ani ADI sotior de CRISTINA si sa ai grija mereu de fata asta scumpa a noastra!
ADA, daca stiam ca vara mor de cald si iarna de frig veci pururi nu ceream sa lucrez la gradina! Azi am stat mai putin in curent, asa ca durerea de cap de azi e mai "light". David e in mare forma, se joaca toata ziua dar nu are chef sa iasa la plimbare mai deloc. Si vorbeste, si vorbeste... fara incetare!
FLAVIA, ai ajuns la faza cu schimbarea de voce? Ideea e sa nu ramai de tot fara ea.
CRISTINA, esti o mare figura, cum sa uiti tu asa ceva ?
Am mancat cam mult, asa ca-mi pun braul si ma duc sa mai decapitez niste lemne in magazie, ca sa dau jos excesul de calorii . Apropo, ce faceti bun de mancare? Eu fierb acum o supa de curcan, o sa fie niste snitele, ceva icre si masline, nimic iesit din comun. Erau azi niste cozi la Real de parca s-ar inchide pe doua saptamani , cel putin.
cristiana70 spune:
Am spart lemnele, le-am carat in casa ca sa fie pe dimineata pentru tanti, mi-am ars si un butuc peste degetul mare de la picior , acum am o glezna sucita si un deget dureros... deh, viata la tara! E cald deja in dormitor, nu stiu cum sa-l reinviu pe sobarul care a facut minunea asta de soba care se incinge cu o mana de lemne si tine caldura pana dimineata...