Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
, suna mai fain hinta, decat leagan... "hiiintaaaaa, paaaliiintaaaa", ardelencele stiu _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sa-l ajutam pe Mos Craciun |
Eu am crezut ca e in spaniola
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
crispro spune:
Paula, noroc cu tine ac am aflat si eu cum se fac merele coapte (v-am zis eu ca bucataria nu e punctul meu forte)
Rodi, da ce de cadouri ai pregatit, pt fiecare, cu grija... Io am deja mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata... in fiecare seara ii multumesc lui Dumnezeu ca are grija de mine in fiecare clipa. am un copil sanatos, cuminte, linistit, am un sot cum nu credeam ca exista, am o familie draga, niste socri care ma iubesc ca pe copilul lor. Tot ce imi doresc e sa fim sanatos si sa avem liniste, caldura, dragoste si intelegere. Restul le facem noi... De Craciun imi doresc sa ma bucur de cadourile lui Vlad, sa ne uitam la brad, sa cantam colinde...
Michelle, super fain cheful... Draga de Bianca, nu a vrut ea sa stea fara mami...
Merg sa culc copilul, partea a doua...
Iar de la 5-6 dupa amiaza mergem la petrecere, e ziua nepotelului (de fapt maine e, azi e cheful- 2 anisori, mamica inca alapteaza ). Noroc ca nu e departe cheful - aici in curte, am verificat -merge interfonul pana acolo, asa ca la 8 aduc copilul in casa, il culc, si il las singur...
Rodi, nu ii stiu pe nasi... Tipul voluminos imi pare cunoscut, l-am mai vazut candva.. poate am mers cu taxi cu el...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bamboletta spune:
Neata
E asa frumos cu bradul in casa l-am pus de David in scoica sta si se uita la el cu ochii mari
Crispo-nu e natural bradul...mie imi plac mai mult asta artificiali...oricum aia naturali nu prea miros a brad
covorasul de sub brad l-am luat anul trecut din carrefour si nu am dat mult pe el
ce cadouri frumoase ai pregatit
La multi ani Ana de otilia
Tina-si eu la fel de cand il am pe David stau parfumurile acolo...nu m-am mai dat cu ele
Paula-eu merele coapte le faceam la microunde taiam marul in doua scoteam semintele le puneam intr-o farfurie puneam 1-2 lingurite de apa si in 5 min era gata
Azi mergem la bunicul meu implineste 80 de ani....bunica nu mai e
o zi frumoasa va doresc
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
Mycya spune:
neata mamici frumoase
si cum ieri nu am reusit sa intru vreau sa felicit delfinasii sarbatoriti si de ieri si de azi, sa cresteti mari si sanatosi
Vlad de Crispro
Priscilla Serayah
Victor Petru Catalina
Sabina Maria de Ramo
David de Bamboleta
Otilia Anei petrecere frumoasa
Ilinca acum e mai bine Andra
mia facut febra pana aseara, ii mai trecea cu supozitor dar dupa 3 ore iar facea... si dupa cum stiam ieri noapte nu a dormit mai deloc, ieri am fost zombi toata ziua, veniseara si musafiri la noi cand eram mai tare obosita asa ca aseara abia mai mergeam, ma dureau picioarele ingrozitor de la reumatism si capu de oboseala, dar gargarita mea a tinut cu mine si a dormit f bine azi noapte asa ca am reusit sa ma odihnesc. a fost si ea f obosita ca ieri mia dormit f putin cu agitatia ce era in casa.
dar dim la 7 cine vorbea de zori de rasuna casa Andruta mea nu stiam cum sa o fac sa nu mai tipe , m-am dus in living sa se poata odihni si sotu' acu doarme iar ca doar cine sa trezit cu noaptea in cap
Bamboletta ce frumos e bradutul
eu sunt asa de trista ca voi fi aici de Craciun incat nu imi vine sa mai fac nici un brad
Paula datorita tie stiu si eu acu cat sa le las sa nu fac si io vreo nazbatie
Rody ce frumoase sunteti da te-ai pus rau pe cumparaturi ah si tu Crispro la fel, bravo voua eu azi abia tre sa cumpar cadouri pt mosu Nicolae diseara il asteptam
Bumblebee felicitari pt dintisor
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Cris2010 spune:
Cadouri: sotului ii iau un hands free de ureche, ca m-a streseaza la culme cand vorbeste la telefon la volan, mie imi aduce mosul un costum de ski, mamei i-am luat ochelari de vedere, finutei ii iau hainute, lui Natali cred ca ii iau jucarii educative, oricum de cate ori iesim la cumparaturi nu exista sa nu-i luam si ei ceva... In rest (avem multe rubedenii, cumnati, cumnate, frati, surori, nepoti, socri, etc) dulciuri si flori (craciunite frumos ambalate).
Apropo de cadouri, eu ii spun sotului exact ce vreau, dupa vreo doua experiente nereusite in care am schimbat o pereche de cercei si o bluza.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
crispro spune:
Mycya, de Craciunul nou si vechi o sa ma gandesc cu mare drag la tine. Iar cand te simti singura... sa stii ca nu esti, ca is cu gandul la tine si la minunea ta, Andra...
Am pus copilul la somn, inca da din picioare, si le prinde cu mainile... sa vedem cand adoarme, sa ma duc la dus...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Mycya, de Craciunul nou si vechi o sa ma gandesc cu mare drag la tine. Iar cand te simti singura... sa stii ca nu esti, ca is cu gandul la tine si la minunea ta, Andra... Am pus copilul la somn, inca da din picioare, si le prinde cu mainile... sa vedem cand adoarme, sa ma duc la dus... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Crispro multumesc mult de tot, esti o scumpa imi esti asa draga , mereu te gandesti la cei din jurul tau
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cris2010
Eu am crezut ca e in spaniola |
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
, suna mai fain hinta, decat leagan... "hiiintaaaaa, paaaliiintaaaa", ardelencele stiu _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sa-l ajutam pe Mos Craciun |
daaaaaaaaaaaaaa
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Cris, . mersi de urari, ca am uitat sa iti zic in primul mesaj. Legat de cadouri -sotul e pasionat de istorie, dar nu are timp sa citeasca... asa ca i-am luat "O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri" de Neagu Djuvara pe 10 cd-uri audio, a fost 200 lei.. cica is tare faine, ca niste povesti... abia astept sa le ascultam. Soacrei i-am facut un calenadr 2011 cu Vladut, socrului 2 DVD-uri cu colinde (sa si vada ceva, nu doar sa auda), cumnatului un senzor de fum ( ca acum 2 ani, cu 2 zile inainte de rev, i-a luat foc acoperisul, copilul lor avea 2 saptamani, au venit pompierii, au trebuit sa repare acoperisul pana la rev, ca erau sub cerul liber- totul de la un semineu care mergea de multa vreme pt a face cald copilasului micut... ), cumnatei o carte de Dan Brown (ca ii place).. si cam atat... a, si anul asta merg la munca sa le fac colegilor o surpriza... le-am pregatit fiecaruia (sunt 10 in total) cate un cadou ambalat super fain, cu fundita, in care e o cana pt fete , halba pt baieti cu craciunul, un mos de cioco, o felicitare scrisa de mana diferit fiecaruia... e putin, dar acum ma gandesc sa mai fac un cadou si colegei care e in maternitate, si femeii de serviciu, asa incat vor fi 12 cadouri, a cate 20 lei fiecare... asa de caciula e mic cadoul, dar totalul meu financiar nu e putin... nu-i bai... ca mereu cand eram la lucru le faceam astfel de surprize... asa ca sapt viit merg pana acolo sa le las... si nu le zic nimic, sa nu stie cine e mosul... copilul inca doarme.. iar mi se deregleaza programul de masa... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
foarte frumos gestul tau de a face cadouri colegilor
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip