Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cadouri, hmmm. Sotului i-am luat o pereche da pantofi si o curea. Lui Victor trebuie sa-i luam cate ceva, jucarii, vreau o carte de povesti, soacrei o bluza, ceva, parintii mei sunt plecati, deci zic pas, finutelor am zis ca le iau ceva de imbracat, plus banutul de colind, nanutilor niste atentii gen sampanii, cioco, dintr-astea. Desi e cel mai chel buget de Craciun, am asa o bucurie sufleteasca... ma uit la puiul meu si zau ca nu-mi trebuie nimic! De abia astept sa impodobim bradul, trebuie cumparat intai, dar asta-i doar un amanunt. Anul asta tot in ghiveci il luam, dupa care il plantam la casuta. Asa de mandri suntem de curtea noastra, asa de mult a muncit sotul la ea. In fiecare zi dupa munca se mai ducea sa mai planteze un trandafir, o iarba, un copacel, sa mai stropeasca una alta... totul incepe sa prinda contur.
Poftim consecventa, de unde am plecat si unde am ajuns.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua de la Cluj,

La multe lunite David si Sabina Maria!
La multi ani Ana de Otilia!

cristina, tu esti nemaipomenita cu cadourile pe care le-ai luat, potrivite pentru fiecare! Ce interesanta pare istoria aceea, abia astept sa-mi zici cum e. Iar despre cadourile pentru colegi, nu pot sa zic decat ca mi-as dori sa fii colega mea

Eu sunt tare in urma cu cadourile anul asta, plus sunt in pana de idei

rodyka, sunteti tare dragute pe hinta. Cum am vazut postarea ta, am vrut sa-ti zic ca trebuia sa scrii si ce inseamna cuvantul.

Mycya, nu fi necajita, gandeste-te ca anul asta o ai pe Andra si va fi cel mai frumos Craciun!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mi-am adus aminte ca vorbeati de folie de aluminiu. Eu stiam ca aluminiu (folie, vase de gatit, caserole) e legat de boala alzheimer si cancerul de san (antiperspirantele cu aluminiu).

Eladea, am primit si eu un bonsai de ziua mea. Vezi ca trebuie udat prin scufundare des. Din pacate am uitat sa-i zic mamei metoda asta, ea il uda normal si fiind ghiveciul foarte mic si langa calorifer, s-a uscat.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Ilinca asa ar trebui sa fie.... dar stii si tu ca fara familie si atmosfera aia de sabatoare nu simti ca e Cracinul , de revelion nici nu mai zic ca sotul lucreaza pana la 23 seara deci la 23 jumate ar fi acasa asa ca.....
offfff

Bumblee aveti in bacau curte?? pe unde anume poate suntem vecine cumva , noi avem pe strada nordului .

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Sabina Maria, de ramo1901
Bebe, de vladia1
David, de bamboletta

La multi ani Ana de Otilia!

Si din partea noastra La multe, multe lunite!!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Mycya, noi avem casuta-n camp, la Lilieci.
Ai sa vezi ca de fapt acolo aveti familia voastra, cand o sa umple Andra casa cu zambete, colinde, pozne. E drept ca e f frumos cand e toata familia adunata de sarbatori, dar o sa-ti umple Andra acest gol. Plus ca si noi o te colindam!

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bumblebee felicitari pentru dintoc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

fetele o sa ziceti ca sunt plecata cu capu' da nu ma mai pott opri din plans. am stat 10 min cu Andrei sa adoarma si am dat pe Acasa la TV si erau Povestiri adevarate si au aratat doi gemeni de numai 1 luna care au degerat de frig in casa .
si proasta de ma-sa(scuzati expresia) a dat un raspuns foarte edificator. cica "da ce vina am eu ca au fost -10 grade afara".
eu as lasa-o si pe ea sa doarma la -10 grade sa vada cum e

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)
mititeii de ei
ce sa faca ? sa ii fi dat cui are posibilitate sa ii creasca,sunt ateatea familii care ar da orice pt un copilas,nu mai zic pt gemeni!!!
am o vecina care ar vrea sa adopte o fetita mica,nou nascuta,sa o creasca ea,si spunea ca nu gaseste...normal,ca unele prefera sa ii omoare decat sa ii dea la o viata mai buna!
Cred ca pe femeia aia nici la neglijenta nu o baga,pe motivde saracie..banuiesc ca nu ii dadea prin cap nici o solutie sa salveze copilasii...

RODICA vad ca esti experta in cadouri,poate imi dai si mie cateva idei pt nepot de 11 si nepoata de 8 ani ,pentru Regi,ca habar nu am la copii mai mari..
pare interesant ce zici,joc de "medic veterinar".

La multi ani,Ana !! Otilia ,sa iti traiasca ,mare,sanatoasa,si frumoasa !!

La multe lunite :Sabina Maria,David!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, noi avem casuta-n camp, la Lilieci.
Ai sa vezi ca de fapt acolo aveti familia voastra, cand o sa umple Andra casa cu zambete, colinde, pozne. E drept ca e f frumos cand e toata familia adunata de sarbatori, dar o sa-ti umple Andra acest gol. Plus ca si noi o te colindam!

Luna 4

e f frumos acolo, am 2 prietene care au casuta acolo si multe "bairamuri" am mai dat noi acolo

asa e ea a umplut de pe acu casa si sufletele noastre cu zambetele ei si prezenta, dar pana ne va colinda ea va astept pe voi

Edit: is asa ametita ca am folosit un cuvant de 3 ori in aceeasi fraza is desteapta rau

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Daca a iesit coltisorul asta, nu ar trebui sa se linisteasca? Sau asa o tine pana cand ies toti?
Ca nu doarme mai deloc in timpul zilei si e ciufulit si urlacios, sta atarnat de mine parca-s cuier .

Luna 4

Mergi la inceput