Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Na, ca am aflat singura raspunsul. Le-am mai lasat, au crapat si acum mi-e tot cuptorul murdar de mar copt, desi chiar sub mere am pus folie. Si cat m-am chinuit sa-l sterg...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Daca-l stergi acuma, oricum scapi mai usor ca data trecuta.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

paula si cat ai lasat ?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Racusor, cam in 15 min erau umflate si lucioase, dupa inca 5 min au crapat. Macar data viitoare stiu...
Bumblebee, am sters eu, un pic, asa cum am putut, dar inca e fierbinte cuptorul.

Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

la sectiunea cadouri: sotului i-am luat masina, el a zis ca nu-si mai doreste alt cadou , dar eu i-am luat o lampa dintr-aia cu fibra optica ce-si schimba culoarea si se invarte, e cu baterii, un parfum si o inimioara de plus decorata de sarbatori. si tot in categoria cadouri ptr el, se include si un costumas sexi de craciunita, ptr mine... Maria isi doreste o wii, dar are deja nintendo ds si calculator, de scoala si de noi cand mai are timp?! am stat mult in cumpana, poate in vara de ziua ei, sa stie ca e de la noi , acum ne-am gandit la o clinica veterinara si un spital marca Little Pet Shop, ca are deja peste 100 de mascote, oricum vrea sa se faca medic veterinar. eu i-am mai luat (ca eu sunt mosul cu suplimente, de obicei) un www.venca.es/navidades/recien-nacido/osito-peluche-grabadora-885055-166-66-nA180400.html" target="_blank">ursulet care il apesi pe burtica si inregistrezi un mesaj, apoi apesi pe manuta si il reproduce (asta tre sa soseasca prin posta!). la Isa inca nu suntem lamuriti, am vazut o jucarie faina care se rotea, avea si o oglinda se o latura, si butoane luminoase si zgomotoase dar, cand am mers sa iau, nu mai era , asa ca eu i-am comandat o jucarie cu cheita, de Craciun, un carusel www.venca.es/navidades/articulos-navidenos/tiovivo-musical-908036-122-22-nA110100.html" target="_blank">asa

parintilor mei le luam de obicei dulciuri, dar acum imi dau seama ca nu le mai pot manca, raman cam cu pofta... am mai luat cateva si anul asta, si o iconita cu beculete... la tata o sa-i mai trimit si un trabuc si la mama o tigaie wok.

la sora-mea i-am luat multe dulciuri traditionale, si cateva accesorii ptr bb care vine, la nepotica de 2 ani i-am luat un costumas superb cu bluzita, gecuta, iegari si fustita! si un zhu zhu!!

nasilor inca nu le-am luat, nasului o undita mai simandicoasa si nasei habar n-am!! la cosmetice e alergica, haine nu stiu ce sa-i iau ca e mai grasuta... poate un mp3...

celorlalti nasi nimic, o felicitare online, ca-s plecati in Germania...

apoi am mai facut ieri pe fuga un pachetel si l-am si trimis, e ptr o prietena draga la care vroiam demult sa-i fac o surpriza.

la pisoi o sa-i iau o perie si o jucarie, catelului tot o jucarie...

iar alte cadouri nu mai fac, eventual mie ceva, si voua cate-un pupic si-o colinda!!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:

Na, ca am aflat singura raspunsul. Le-am mai lasat, au crapat si acum mi-e tot cuptorul murdar de mar copt, desi chiar sub mere am pus folie. Si cat m-am chinuit sa-l sterg...

iarta-ma ca rad, dar am si vizualizat momentul cand au crapat merele...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

cristina, cei din mijloc sunt nasii din Zalau (nasii nostri de cununie si ai lui Isa de botez), tipa in roz e o nepoata tot din Zalau si tipul voluminos din dreapta a fost sofer de taxi, tot in Zalau

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

ScumpicaSabina Maria, de ramo1901
Bebe, de vladia1
Frumosul David, de bamboletta

Luna 4

La multi ani !!!

Azi implineste puiutzul meu 4 luni dam de baut

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:

Bamboletta, ce brad frumos ati facut!!! Mie niciodata nu mi-a iesit brad asa frumos. Poate ar tb sa iau artificial, ca ala e mai stufos... Te-a ajutat si Antonia?

Sarbatori fericite
poze sarbatori

daaaa m-a ajutat si Antonia...nu se putea altfel imi punea 3-4 globuri in acelasi loc si eu din urma le aranjam
astea artificiale ies mai stufoase

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata mamici!

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

ScumpicaSabina Maria, de ramo1901
Bebe, de vladia1
Frumosul David, de bamboletta

Luna 4

Si din partea noastra La multe, multe lunite!!!

La multi ani Ana de Otilia!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Bradulet bradut

Sarbatori Fericite !!!

Tare frumos! Sa va aduca numai bucurii de sarbatori!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput