Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Rodyka-vazut delfinasa in hinta ....prima data cand am auzit cuvantul asta nu stiam ce e

, suna mai fain hinta, decat leagan... "hiiintaaaaa, paaaliiintaaaa", ardelencele stiu

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

ooo, daaaaaaaa, hinta- balinta...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

David de bamboletta
Sabina Mariade ramo1901
bebe de vladia1

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

otilia, azi e sarbatoare mare la voi , frumusica Ana implineste 6 anisori!!! multi inainte ii dorim, iar voua petrecere frumoasa!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata fetelor!

Noi ne-am trezit la 7.30 si acum dormim iar...copilul asta seamana cu tasu asa matinal ca eu as dormi pana la pranzul cel mare.

La 8 am pus de-o ciorba de pui, ciulama de pui si copilului sa-i fac supa. Am curatat zarzavatul cu Raducu care statea in scaunul de masa si era f atent la ceea ce faceam eu. Dupa ce am pus toata mancarea la foc, m-am apucat de fructele lui...i-am dat dar a mancat f putin pt ca era obosit. Am venit sa-l culc si cand se trezeste poate mai mananca ceva din fructele astea (are mai putin de 50g....au fost 100 si ceva...bineneteles daca vrea pt ca nu vreau sa insist)

Am reusit sa termin doar supa lui, la restul am oprit focul, iar cand se trezeste continui.

Tb sa ma si mulg ca altfel nu fac fata seara, pt ca se regleaza aiurea lactatia din cauza mesei de dimineata.

Daca mai reusesc sa-i bag o masa, atunci ne vom descurca altfel

Paula, multumim de cafeluta! Chiar ca as bea unaCand se trezeste Raducu am sa-mi fac si eu una.... eu nu beau cafea, doar capucino cand ies in oras

Bambo, f frumos bradul!

Cadouri, i-am luat sotului deja o camasa si parca i-as mai lua ceva dar nu stiu ce.
Pt mine nu stiu! Mi-am luat sapt asta o rochita pt revelion, nu e cine stie ce dar......e de vina silueta!...probabil am s-o pun sub brad.
Alte haine mi-as mai lua dar cand probez parca nu-mi sta bine cu nimic...sunt atat de vizibile astea 5 kg

Sunt tare bune preturile la parfumuri pe aoro.com...dar avem si parfumuri, iar de cand e Raducu nu ma mai dau cu f mult parfum....si nu se consuma mai deloc....dar un Allure mi-ar prinde bine

Sa aveti un weekend placut!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi,ce cuminte a fost Isa. Sper ca a dormit si azi noapte...

nu prea... pe mine m-a luat somnul devreme, tati s-a pus in pat ca avea de mers la lucru azi, am pus-o si eu pe Isa in toate partile, si in pat, si in patut, si in leagan, si la mine in brate... maraia de somn, dar nu vroia sa inchida ochii... si s-a trezit si tati, numai bine ca l-a sunat un coleg de munca tarziu in noapte sa-i spuna ca azi nu lucra, asa ca s-a oferit sa o plimbe el pe Isa... insa dupa ultima proba (ne-am pus amandoua in patul mare) nu mai stiu nimic, am adormit amandoua... si m-am tot trezit peste noapte, ca de cate ori se misca ma trezeam, si daca ma misca si eu deschidea gura la titi, asa ca n-o puteam pune in patut, si apoi iar adormeam... pana la 8 dimineata, cand sforaiturile lui tati nu m-au mai lasat sa dorm... e liniste in casa, doar eu si instalatia de la brad mai functionam

astept sa se trezeasca lumea sa le dau ordine cu ce au de facut azi, profit sa sunt toti acasa si imi termin si eu curatenia (mai putin geamurile, ca vad ca ploua tare, si eu am o gramada de haine intinse la uscat )... si in timp de ei se apuca de treaba, eu fug iar la coafor

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am apucat sa-i fac mere coapte la copil...cand sunt gata? Acum s-au umflat tare si lucesc...sa le mai las?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

...surprize... asa ca sapt viit merg pana acolo sa le las... si nu le zic nimic, sa nu stie cine e mosul...

cristina, ce suflet mare ai! o sa vezi tu ca mosul o sa vina si la tine asa cum meriti, la o adica sunt gesturile cele care conteaza, nu valoarea lor financiara! si mie-mi plac surprizele, la nebunie - sa le fac!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

Paula mulumim de cafea

Bamboletta ce brad frumosss. Al meu e tot asa mare dar are putine ornamente, nu am mai apucat sa iau.

Rodyka - ce frumos, v-ati dat in leagan. Ce program fain le faci azi :))

Cadouri - pt sot am luat o pereche de blugi, pt nasi un taietor de legume (le taie cubulete), pt sora si cumnat un joc (carcassone), pt mama vom lua un uscator de par, pt cumnata un plover si un termometru.

Aseara la party a fost fff fain: mancare buna, am cantat colinde la chitara, un coleg a compus o uratura foarte haioasa, am cantat, am dansat, am primit cadouri (cate un calendar personalizat cu poze cu colegii din firma in diverse ipostaze haioase de la onomastici, din calatorii, din birou etc, un tricou personalizat si sigla firmei, un toblerone si o felicitare personalizata), iar cand incepusera colegii de karaoke eu a trebuit sa plec caci mandra mea nu a vrut biberon.
Asa ca am ajuns la 12 acasa, i-am dat sa pape, s-a mai trezit o data pana la 9, eu aveam sanii tari. Acum iar am pus pompa la sterilizat. O sa incerc si varianta cu lingurita, sunt curioasa de ce nu o fi vrut biberon, alaltaieri a mancat si acum alte cateva seri cand am mers cu ea la carrefour

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Frumoasa Ana de Otilia! La multi ani sanatosi, voiosi! Sa petreceti frumos!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Na, ca am aflat singura raspunsul. Le-am mai lasat, au crapat si acum mi-e tot cuptorul murdar de mar copt, desi chiar sub mere am pus folie. Si cat m-am chinuit sa-l sterg...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput