Mamici si Gravidute Italia ***(89)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Asta vroiam sa zic si eu ca e posibil la TOYS sa gasesti ceva cu Shrek.

Deci, da, mi-ar placea sa duc ceva.....lumanari parca mi se pare prea scontat. SENZA OFFESA!!PLSSS. Eu una am colectie de lumanarele primite de Craciun. Esarfa zici.....dar cat a costat?? Si la baieti sunt 5 maestre. Deci vad eu. Si ptr faptul ca pe 23 cica vine Mos Craciun la gradi si cred ca ce bucuros va fi Ale ca el intelege mai mult.

Si eu sunt moarta dupa cuptor. Gatesc poate 70% la cuptor.

Eu mi-am cumparat o cutie : preparato per KRAFEN.Deci dupa ce culc baietii voi face Krafen umpluti cu crema pasticera.

Ma duc sa pregatesc piticii de nanita.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Am pus si eu 2 poze cu Mattia si Alessio prin zapada care a cazut ieri : http://family.webshots.com/photo/2799943980101740209NPaEMP?vhost=family

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am gasit un site legat de varicela:
http://www.farmacoecura.it/malattie/varicella-foto-sintomi-durata-cura/#introduzione
da' nu spune nimic legat de expunerea copilului la frig.. azi ma dusesem si eu ca omu' la baie si fii'mea am gasit-o dezbracata in gradina e riscant??

dana ce frumusei!!

petro vad ca n-ai venit la apel..poate esti ocupata...

da-mi si mie reteta pe care o vazusem la tine intr-o foto cu aperitive dupa imaginatia mea era ceva gen mozzarela si bresaola.. e urgent ca vreau sa merg sa fac un pic de piata , maine e duminica si in cursul saptamanii nu am cum sa ies...
apropo, gata am scapat(si de un pic de banuti) ..da' am masina!!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Stefi, eu iti spun ce stiu eu si cum as face...
In primul rand trebuie sa stea la caldura, ca sa iasa cat mai multe bubite, cu cat iasa mai multe cu atat mai bine, deoarece daca le faci sa nu iasa in afara, vor iesi in corp, adica pe ficat...etc.
Si nu se face baie de nici o forma, pana trec.
Daca se rup raman urme, o gaura adanca, eu am cateva pe fata, desi nu le-am rupt, ce deja eram mare cand am avut si eram constienta, dar s-au rupt singure

acum fiecare face cum crede, ca nu e litera de lege

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

STEF nu stiu daca are ceva cu frigul, o data am citit parca (,) ca ar avea treaba cu soarele. Ma bucur ca ai reusit sa-ti faci masina.Ce fain ,super fain ca ai gradina!! Tare mi-ar fi placut. Dar ma intrebam ...nu ti-e fricaa sa stai la casa??

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!! Cam tarziu, da' am tras un pui de nani alaturi de S.

rapid ... stefi, aperitivele alea ... vezi la reparto branzeturi e mozarella in foaie (sul ca aia sfoglia). Am pus peste prosciutto cotto (affettato) si felii de pane pt. toast. Rulat si apoi taiat. Simplu si de efect, poti adauga si altele, in functie de idei si imaginatie.

dana - nu stiu sa iti zic de cadou si la noi s-au strans bani si se ia cadou colectiv. S-a ocupat reprezentanta clasei. Cica asa se face si pt. mine e mai ok asa decat sa ma strofoc eu sa caut cadouri. Si mie mi se pare normal sa le dai ceva, ca e colectiv sau individual. E munca lor (si nu e usor) si asta e un semn de recunostinta, asa e frumos. Nu neaparat ca tre' sa fie ceva ff valoros.

ioana - si eu am vazut mesajul tau cu Shreck, da' nu stiu sa iti spun pe unde ai gasi ceva cu el. La toys, cum au zis fetele, sigur gasesti ceva. E un personaj clasic, popular, il intalnesti peste tot.

stefi - nici eu nu cred ca are ceva daca a iesit un pic la aer ... bine, e recomandat sa stea in casa, da' doar nu ai iesit cu ea la plimbare. S. cand a facut era vara, deci stateam cu geamurile deschise, aer curat tot lua. La soare, locuri publice, aglomerate stiu ca nu-i voie.

Azi am fost la mag. romanesc ... mi-am facut plinul cu de toate, mi-am facut toate poftele . Am luat si un cozonac cu rahat ca nu mai aveam rabdare pana face mama ... aproape l-am terminat.

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc de raspunsuri fetelor !
asa-i n-am scos-o la plimbare .. nici nu ma gandesc s'o duc in "lume" dar ma gandeam ca-i face rau si atat cat a iesit.. ce stiu eu era frig si soare .
si ma gandesc ca bubitele care tb sa-i iasa, sa nu dea innapoi, s'apoi am auzit si eu ca nu e bine mai ales expunerea la lumina .
mai ,mai ce imi mai combina, de pe acum. sa ma tin pe cand o creste.
a pandit momentul cand eram la baie , a deschis usa la salon si a iesit.. da' de ieri ma avertizeaza ca ea iese.. asa face... cand isi pune'n cap ceva, nici nu se discuta .. gaseste orice mijloc si isi indeplineste dorinta..off

dana sa -ti raspund: nu stau la casa stau la "bloc " adica are si el 2 etaje, dar eu stau la partier. sincer, sincer nu as mai rezista sa stau la etaj , dupa atatia ani ca m-am obisnuit asa.. din orice camera(mai putin din dormitorul nostru) dau inafara in curte. si da' dezavantaje sunt! iti stiu frica, si stiu prin ce ai mai trecut.. si noi avem peripetiile noaste nu le mai enunt... de asta stam si cu masina 'n curte desi avem loc de parcare afara. inchidem tot si urechile ciulite..fara frica si cu "bate" parca avem incotro?..s'apoi ce sa-mi iei saracia?, magarii!!!!

petro multumesc mult si de idei,
cum adica ai pus si toast?, pe langa mozzarela si prosciuto? eu sincer, nu-mi mai aduc aminte exact imaginea, nustiu de ce aveam impresia ca era bresaola(pentru ca e mai inchisa la culoare), parca era prea mare contrastul
s-au cine stie pe in ce magazin am mai vazut eu si mi-a ramas intiparit de unde am facut legatura...
mamaaa ce conexiuni am...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

SEARA FETELE.am revenit si eu fara teme facute ca nu ma lasat pupetulnu a dormit decat 30 de minute azi nu stiu de ce.
vreau sa_i spun si eu cu mare intarziere ALEXANDREI un sincer LA MULTI ANI si sa iti dea DUMNEZEU tot ce iti toresti
fetele ma iertati ca nu va raspund la toate ...vroaiam sa va urez un CRACIUN fericit si un an nou mult mai bun decat cel care a trecut si plin de bucurii si sanatate si sa va spun ca va iubesc pe toate
ABRAMBURIK nastere usoara
va pup dulce noapte buna

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!
Am revenit si eu
danangie, ce draguti baieti ai...zici ca sunt gemeni, asa de bine seamana intre ei . Nu te mai agita cu curatenia, jucarii pe jos nu e mizerie...parerea mea
brambu, de la ce magazin ti-ai luat bunatati?De la Mi?Ce pofta mi-ai facut cu cozonacul...
slimatei, mare ghinion cu varicela . Sanatate lui Stefy!Ea ce zice de faptul ca nu o sa poata merge la serbare?
Bine insa ca ati rezolvat cu masina.
yoana, ce cuptor tradator!!Cred ca daca zici la gradi ca nu ai facut prajitura pentru ca s-a stricat cuptorul, o sa sune ca in aia cu cainele care ti-a mancat tema

Noi am facut azi bradul. In rest, prin casa.
Duminica placuta!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

stefi - da si pane de toast era. Pai poti sa pui bresaola ... ce affettatte vrei, cred.

kemsy - uite o lista cu www.romania-italia.info/forum/pofta-bun259!-buon-appetito!/magazine-romanesti/" target="_blank">mag. alimentare romanesti in Italia (poate mai e de folos si altcuiva). Noi de la Lodi am luat, am incercat prod. aduse de ei si sunt ff bune. Mai era inainte alt magazin, alta gestiune, da' aveau niste prod. che facevano schiffo (nu stiu de unde naiba le aduceau). Astia sunt si ff draguti (patronii) si imi plac si produsele. Vad ca e si la Pavia, poate e mai aproape de tine.

monica - merci . Drum bun si distractie placuta, plimbareato!!

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput