Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

alic, a trecut febra lui naty?? multa sanatate!!!

laurraa, si noi am facut ror si nu am avut niciun fel de reactie.

dicirstea, imi pare rau de accident. dar voi sunteti ok, da??

mada77, bine ai revenit!! te asteptam cu mai multe vesti despre ianis.

narcisica, cum se mai simte mihnea?? au trecut bubitele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Multumim ca v-ati reaminitit de noi.

Nu mai mergem la inot deoarce problemele ivite au fost si sunt deosebit de grave si ne-au taiat cheful de la alte activitati.
In afara de asta Tudor a inceput gradinita in septembrie, acomodarea a fost destul de lunga si dificila (timp de o luna l-am dus plangand )si apoi cand am vrut sa ne organizam si am vorbit cu instuctorul am constatat ca apa din piscina hotelului era prea rece ca sa ii pot baga.

Bianca este o alintata si o rasfatata. Desi la inceput il cauta pe fratele ei prin casa si plangea pentru ca nu il gasea, acum sunt oearecum "a ei" toata ziuaa si e geloasa pe Tudor seara cand vine si vrea sa ma joc si cu el.
Au inceput sa se mai inteleaga si intre ei .. parca nu se mai ciondanesc asa vehement, dar cand sunt obositi sigur sar scantei.

Va imbratisez cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Doamne Gabi ce intamplare tragica , ma rog pentru o minune in cazul nepotelului tau.
Ma face sa imi fie si mai frica de momentul urmator, in care imi propusesem sa gasesc bona pentru a avea putina "libertate" pana la terminarea concediului - sa merg sa lucrez 4 ore la birou si cu banii sa platesc bona si eventul sa mai fac un curs, o specializare, patut de baiat mare pentru Mihnu si alte necesitati prin casa...

Otilia, bubitele erau defapt dermatita atopica reactivata, ne ungem cu Trixera, pentru fata ne-a fost recomandat Dermalibur si la baie un ulei pe care nu l-am gasit inca. Inca nu s-au dus de tot, dar ne ingrijim; vroiam sa te intreb daca ai incercat schema de la Carla si daca a dat rezultate; la noi se reactiveaza iarna dermatita, nu stiu daca ar fi cazul sa incercam si noi schema respectiva ...

Acum il sacaie caninii de jos + secretii care stationeaza undeva in spate si blestematele nu o iau la vale sa scapam de ele, ii dau de ieri Sambucus si Sinupret, dar deocamdata nu par a fi amelirari.

Maine vine nasa sa ii ia motul piticului, sper sa ne distram si sa se comporte frumos .

Va pupik pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Gabi, nu-mi vine sa cred.......
Exact despre asta am vorbit eu cand am trimis pe mailul comun niste instructiuni pentru acordarea primului ajutor!
(deci sunt vecina cu cumnatul tau, impropriu spus vecina, ca nu stau acolo, doar l-am inchiriat)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Craciun fericit tuturor!!!

Multumim de urari si le intoarcem inzecit!!

Am avut si noi o perioada cam aglomerata, ca o zi am pierdut-o pe la asigurari, iar pe 24 am fost sa ne intalnim cu mosu'.
Matei s-a comportat exemplar, nu m-am asteptat sa fie asa degajat, pentru ca la serbari la gradi' abia i se auzea glasul.
L-a colindat pe mosu' si a primit ce si-a dorit, o statie de salvare, cu masini si elicopter, Theodor a primit un set de curatenie, cu aspirator, mop, galeata si matura.
As putea spune ca asta a fost cea mai buna investitie de la carucior incoace, de sambata da cu aspiratorul si matura intruna.
Am scapat de o problema.

Din pacate mucesc amandoi iar de cateva ore a inceput sa ma prinda si pe mine o superraceala, abia vad sa scriu printre lacrimi si muci.

Nu stiu cum reusiti voi, dar mie mi-au trebuit 3 1/2 ore sa fac o salata de beuf (cu pipote de pui ), e adevarat ca am facut 8 kg, iar maioneza am cumparat-o. Daca trebuia sa o fac si pe aia ma impuscam.
Sarmale mi-a facut mama, cozonac am cumparat si gata mancarea de Craciun.
E adevarat ca nici nu am cuptor, ca nu era mare lucru sa bag o tava -doua de friptura.

Ma bucur sa citesc fete pe care nu le-am mai citit de mult, le mai astept pe Nemora, Mh, Kiralina, Sarmisa, Baby First, Nicuratze, Roxi, Mada si Miha, si.. si... toate

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

buna dimineata dragele mele!!
va invit cu drag la o cafea facuta de sotul meu, fff buna

Mergi la inceput

clody, acu am citit despre fimoza. nu stiu ce sa=ti spun, nu ne-am confruntat. noi nu am decalotat. ce ai facut pana la urma??

serialbastre, eu am o prietena cu baietel de 2 ani si o luna, care are toti 20 de dintisori si maselute. noi ven in momentul de fata cei 2 canini de sus, toti 4 premolari, iar la nivelul molarilor a inceput sa se albeasca gingia.

bettyR, coacazul negru e pt alergii?? se da doar in perioada in care au aparut bubitele?? alexandra e alergica?? poate ne spui mai multe, ca matei al meu e atopic si m=ar interesa sa aflu cat mai multe.

sori, e greu cu 3 prichindei, dar se distreaza razvanel, asa e???

trimit si revin...

Mergi la inceput

ely2304, bine ai revenit!! te mai asteptam, dar nu asa rar...

carla, cum e sabina?? mai bine?? ati aflat de la ce e alergia?? multa sanatate si tie multa putere. de ce a facut sabina dexa??
cum e larisa?? au trecut febra, mucii si tusea?? multa sanatate.

beca, daca ai intrat pe doza minima de euthyrox, e de bine, nu?? bebe ce face?? ai fost si la gineco la control??

luckyblue, bine ai revenit!! dar asa scurt?? ce face printesa??

Mergi la inceput

relusha, voi ce faceti?? bebe mic nu da niciun semn ca ar vrea sa vina?? si eu care -ti spuneam ca veti petrece craciunul in 4... dar poate va fi revelionul...

coraly, cum se mai simte dominic?? a trecut durerea de la picior??

gabi78, acu am citit despre nepotel...doamne, ce tragedie...mi-au dat lacrimile cand am citit, nici nu imi pot imagina prin ce treceti voi si familia lui. cuvintele sunt de prisos acum, nu pot dacat sa va urez tot binele din lume, poate da bunul dumnezeu si micutul se va recupera in totalitate. familie, multa putere sa treaca cu bine peste aceasta uriasa nenorocire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Gabi, vai ce tragedie! De asta stau eu asa in cumpana daca sa angajez bona pentru copii...

Dici, las ca eu am facut si mai putin, ca am mers in seara de Craciun la socri la masa, si apoi am venit la ai mei. Dar ce ai facut cu 8 kile de salata?

Otilia, merci de cafea. ce pune sotul in ea? dominic mai schiopateaza inca. uneori ni se pare ca mai putin, dar nu sunt sigura.

Cris, eu am primit o gramada de creme de fata(de la 3 mosi, imi ajung un an:), papuci de casa, 2 carti (una despre alimentatia optima pt creier, foarte interesanta) si farduri de ochi.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput