Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va pupam, ne-am intors acasa de la mama, am petrecut o zi frumoasa. Fetele au despachetat bucuroase cadourile pe care le-au gasit dimineata sub brad, acum se joaca... este liniste.

Sa petreceti frumos mai departe!
Carla, ma bucur ca Sabina este mai bine!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Craciun Fericit si din partea noastra...

dici:ma bucur k m-ai chemat la apel,dar din pacate nu am fost pe faza!mi-ati lipsit si mie ar din pacate nu reuseam niciodata sa ma organizez cu tp-ul...asa k am cam pierdut sirul si obiceiul de altadata...
-*-+
+-
lauraaa.yep tot in schimbul 3 lucrezziua nu-mi ajunge niciodata..nici dk ar fi de 48h....

carla.va tin pumnii pt ziua de maine,poate reusiti sa va relaxati putin si sa uitati de necazuri

cosminica,maria,picki,cris,ioana:va salut cu drag.....

salut si restul fetelor....ma retrag k Denise e treaza si la fel de NOCTURNA K MAMI si nu ma lasa sa SCRIU

ely mamica ....MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Sarbatori fericite, pline de iubire si lumina alaturi de cei dragi

Un LA MULTI ANI cu pupici si imbratisari din suflet pentru draga noastra Cris, pentru Theodor Cristian al lui Dici si Irina Cristina a badrianei.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Cioc cioc cioc!!!

HO-HO-HO!!

Primiti colinda?

Vrem si noi un votic! Sar`na

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=3" target="_blank">anm1 si anm2

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Sara buna iubitele mele albinute....a trecut atata timp de la ultima mea postare incat nici nu stiu cu ce sa incep...

Incep in ordine inversa(cronologic) si va urez un Craciun de poveste, sanatate multa, fericire si mii de bucurii. Indiferent de necazuri va vreau puternice si optimiste.

Noi suntem bine,nu vreau sa ma laud prea tare dar pe Razvan nu l-am avut racit pana acum si nici nu ne-a facut alte probleme. In rest, zbenguiala cat e ziua de mare, ma ajuta (incurca) la absolut orice fac prin casa...scriu cate un colet, musai trebuie sa scrie si el..pun hainute in cate o cutie..trebuie sa faca si el acelasi lucru, fac papa...trebuie si el sa faca (macar sa mestece in mancare) si uite asa ne trece ziua si imi pun mainile in cap.(am ajuns sa spun musafirilor "scuzati deranjul/dezordinea" dupa fiecare ""bun venit"")...nu mai tin minte cum arata casa mea luna si bec.

Na nu ma mai plang ca sunt aproape sigura ca si la voi se intampla cam tot asa.

(partea 1)

bazarim si noi

Mergi la inceput

Partea 2...

Vreau sa incep cu urari pentru sarbatoritii acestor zile (toti Cristianii si toate Cristinutele minunate)..

Revenind la forumeala, v-am mai citit pe ici colo, dar pentru ca timpul meu este mereu foarte greu de gestionat de foarte multe ori mi-am infranat imboldul de a scrie pe motiv ca nu am timp sa raspund tuturor, nu am timp sa va salut cum se cuvine si ma simt tare prost cand nu pot face in mod echilibrat lucrurile astea.

Vreau sa urez sanatate tuturor bolnaviorilor si multa putere mamicilor pentru gestionarea situatiei...citeam (tot pe fuga) zilele trecute ca Saby are ceva dureri de articularii de la o alergie, nu stiu daca am citit bine, dar si noi avem printre prieteni un caz asemanator. Au plecat parintii in nov in concediu cu micuta (6 ani) in Spania si cand sa se distreze cum se cuvine, micuta le-a spus ca nu mai poate merge..initial au zis ca ar avea o infectie in organism pentru ca facea febra si i s-au administrat antibiotice (s-a ameliorat problema)..la stoparea antibioticului au revenit durerile..apoi au zis ca are o alergie si urma sa faca niste teste pe la TG Mures daca nu ma insel...

Nu stiu ce sa va mai spun...

Sanatate si multi multi pupici tuturor!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaa fetele mele..ce v-a adus Mosul???

veniti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

CRACIUN FERICIT dragele mele!!!
nu pot sta, ieri am avut casa plina de musafiri, astazi plecam noi, dar amintrat doar sa va urez cele mai frumoase sarbatori din lume, sper din tot sufletul ca v-a adus mosul ce v=ati dorit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Buna dimineata si Craciun fericit! Nu am mai scris demult dar v-am citit pe apucate.
Noi suntem deocamdata ok, desi copiii stranuta deci e posibil sa mai tragem o viroza. Dominic schiopateaza cu un picior de vreo saptamana. Am fost la medic cu el si ne-a zis ca e o artrita tranzitorie la sold, dezvoltata dupa viroza aia urata (virusul se localizeaza la sold si se inflameaza). A zis ca in 2-3 saptamani trebuie sa treaca de la sine. Sper sa fie asa si sa nu fie altceva.
Sergiu a fost incantat de Mos, ca i-a adus ce a cerut:); Dominic in schimb a tratat jucariile cu aceeasi indiferenta I-a placut totusi sa bata la toba si ii plac si bilutele mighty beans primite de Sergiu
Am vazut poze cu mai multe albinute. Sper sa reusesc si eu sa adaug niste poze, ca a trecut un an de cand nu am mai pus.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!
amcateva minute libere, asa ca...

beca, multumesc de reteta de budinca.

laurraa, eu una stiu ce inseamna sa speli muullltttteeee geamuri. si cand ma gandesc ca de fiecare data, dupa ce le sterg, ploua sau ninge si mi le murdareste din nou... eu am la etaj pe langa multe geamuri si 3 usi mari de balcon .
matei adoarme numai pe picioare, dar ma gandesc serios sa incerc sa-l pun in patut poate va adormi singurel, ca e din ce in ce mai greu pe picioare.

ancy, si te asteptam mai des pe aici.

Mergi la inceput