Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 15
narcisica28 spune:
CARLA, imi pare bine ca v-ati mai destins putin; foarte originale cadourile ; recomandasei unei mamici ceva pentru desfundat nasul, pt ca dupa o saptamana de nas curat, iar se aud acum niste urati pe acolo, dar nu curg si nici nu ies la aspirat; nu par sa fie multi, dar nici nu vreau sa ajunga sa fie multi; Sumbucus era oare ?
IOANA, mi-am facut si eu un ceai de fructe de padure care a mers de minune cu turta dulce adusa de socru' din oras cand au fost pe seara sa plimbe baiatul (nu din proprie initiativa ideea plimbarii).
GABI, chiar ma gandeam ca nu ai mai scris de foarte mult timp...ce mai fac puiutii, mai mergeti la inot ?
CRIS, deschizatoarea noastra a rondului de dimineata multumim pentru tratatiile regesti.
ANDREEA P, aveti zapada de Craciun ?
ANDREEA S, LAURA, COSMINICA, ALINA si restul fetelor care sunt ocupate cu bucatareala, tuturor va doresc si eu un CRACIUN FERICIT care sa aduca lucruri mai bune si multa multa sanatate.
philip spune:
Narcisa, nici zapada, dar e mai rece, acum e mai frumos ca a iesit in sfarsit soarele (e 3 jumate) dar mai toata ziua a fost innorat. sunt 8 grade, dar noaptea ingheata.
carla, misto cadouri
noi toata ziua am jucat wii fit si am mancat la greu (salata boeuf, sarmale, baigli, clementine, inghetata etc)
ertina spune:
Ho, Ho, Ho ...
Am intrat sa va urez un Craciun minunat alaturi de familie si de cei dragi voua. Sa va aduca mosu" multa sanatate, ca e mai importanta decat toate ( carla ), multa bucurie in inimi, ca pe criza asta e mare nevoie si nu in ultimul rand cadouri pentru albinutele si bondareii nostri cuminti...si nu numai :)
Sarbatori fericite !
Picky_toto spune:
Va urez sa aveti parte de un Craciun Minunat alaturi de cei dragi. Nasterea Domnului sa va umple casa si sufletul de fericire, bucurie si iubire.
Va doresc de asemenea ca Mosu sa va aduca ceea ce v-ati dorit .
Sanatate multa tuturor albinutelor bolnavioare.
Numai bine tuturor
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 26+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa...sper ca ati fost cuminti si a venit Mosul,vad ca fi-mea s-a tratat regeste cu un bibe cu lapte si nici nu a bagat de seama ca sub brad troneaza jucarii astept sa-si inghita galbenusu ca apoi daca nu o fi si bradul saracul jumulit..mare minune
pana una alta,poftiti la o ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce cubaneze si vougue
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
Serialbastre spune:
Buna dimineata si Craciun Fericit!
Noi am fost mai nerabdatori decat Cezara si imediat ce s-a trezit am bagat-o sub brad sa vada ea ce e pe acolo. Ne-am bucurat ca niste copii toti trei, avem si poze (la semnatura).
Sa sarbatoriti frumos si sa mancati cu grija!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Relusha spune:
Craciun Fericit, multa sanatate, fericire, bucurii si tot binele din lume!!!
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 37 sapt
CarlaV spune:
Craciun fericit tuturor!
Narcisica, sambucus era.
Cris, si Saby a trecut pe langa cadouri, noroc ca le-a reperat sora-sa mai repede.
Editez sa spun ca fetele par mai bine, Saby inca are mancarimi si pe unde se scarpina apare eruptie, dar cel putin nu o mai dor articulatiile... deocamdata. Larisa a dormit azi-noapte pana la 7 dimineata, as fi putut dormi si eu daca as fi putut respira altfel decat cu gura deschisa, m-am uscat de tot. Aseara am papat la putze cu crema tot numai una si una, fetele s-au delectat cu sarmale vegetale. Maine mergem la nasii Sabinei, sper sa se simta bine fetele.
maria_bunica spune:
Craciun Fericit!,multa sanatate si realizari sa va puna Mos Craciun sub bradut!
Multa sanatate la copilasii bolnaviori si la mamici si tatici!
Carla...imi pare rau ca s-au acumulat atatea chiar acum de Craciun...multa putere sa treceti peste toate!
Darius a fost tare fericit de cadouri...acum se joaca cu tati cu pistoale..
Noi vom manca in familie si dupa-amiaza cred ca vom iesi la plimbare,chiar daca bate tare vantul si este foarte frig..
Va pupam si sa sarbatoriti frumos !
Flobaby spune:
Buna si de la noi!
Craciun fericit!
Sa aveti parte de sarbatori minunate alaturi de cei dragi iar Dumnezeu sa va trimita din cer sanatate, bucurie, dragoste si multe, multe impliniri!
Va pupam pe toti!
Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
Binladenu'
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png