Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Carla, Betty multa sanatate! Dragele de voi....
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Betty, da, seamana bolile, am vazut si pozele voastre.
Multumesc tuturor pentru gandurile bune, ma iertati ca nu pot scrie mai mult, nu sunt in apele mele.
SoriLea spune:
Alynta te rog, baga rpd reteta de cozonaci, ca arata bestial. Eu n-am mai facut cozonaci de ani buni, dar parca m-as incumeta sa fac cativa dupa reteta ta, numai sa-mi si iasa la fel
Sanatate multa celor bolnaviori
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
narcisica28 spune:
CARLA ... eu te inteleg perfect prin ce treci, la noi a functionat Prednisonul mult mai bine decat Dexa injectabil, bine nu iritatie , la bronsiolita. Sanatate multa si putere sa va reveniti repede.
BETTY , sanatate multa si voua.
Pupici la toata lumea.
philip spune:
carla, betty, imi pare extrem de rau, nici nu stiu ce sa mai zic. multa, multa, multa sanatate, asta sper sa va aduca mosul.
philip spune:
alynta, ce mi-ai facut maica cu cozonacii aia, i-am aratat si sotului pozele, as si rupt o bucata din ecran
narcisica28 spune:
Completez
Carla, banuiesc ca sti, dar pt orice eventualitate scriu, regula ca la final se da din ce in ce mai putin nu se intrerupe brusc Prednisonul.
Alina, apetisanti rau cozonacii, faci pacate cu pozele, ca unii mai postesc
dicirstea spune:
Betty, ...roz?? Era si danone cumva? Eu aveam o problema cu Danone inainte sa mi se declanseze alergia, dar la www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/205177/Danone-scandal-urias-in-SUA.html" target="_blank">Actimel faceam bubite imediat.
Eurespalul l-a deranjat la stomac pe Mati.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
philip spune:
Craciun fericit, prietene dragi si sa va aduca Mosul tot ce ati cerut! Si albinutzelor si mai mult!
cris_82 spune:
neataaaaa...haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce cubaneze si vougue
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR