Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 11
luckyblue spune:
Desi poate e tarziu, mi-a venit in minte o alta idee de cadou pentru micuti: o carte in care ideea e sa gaseasca obiecte "ascunse" in imagini (un chenar contine cateva obiecte pe care copilul trebuie sa le descopere intr-o imagine). Sara e captivata de ele de ceva timp.
lauraa, noi am facut ROR-ul. Am mai pus la un moment dat link catre mesajul urmator: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=149031&REPLY_ID=5731952
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)
bettyR spune:
Carla, ce seamana bolile fetelor noastre si suntem la distanta asa de mare. Andreea nu a putut sa mearga tot asa, alergia Sabinei cu Alexandrei cred ca e acelasi lucru. Lasa ca trecem noi si peste asta ... sa-mi spui si mie daca faci ceva analize de sange specifice, eu vreau sa ii fac teste alergice si de imunitate dupa sarbatori, dar sa iti zic cinstit eu cred ca poate fi si virus ce au fetele noastre, pentru ca la mine a fost asa, si Andreea a avut o eruptie pe corp muuult mai mica, nu se poate compara si a spus ca o dor genunchii. Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=1660" target="_blank"> AICI , am mai scris si dincolo, dar pare fff asemanatoarea eruptia si simptomele, inclusiv dureri de articulatii, ca eu am mai cautat poze. Mai bine asta decat alergia.
dicirstea spune:
Offf,Carla....prin ce treceti
Carla, Betty, va dezamagesc...durerile de articulatii sunt de la alergie.
Va spune o experta in suferinta asta, deja e forma nasoala, care se repara cu prednison (asta era numele care imi scapa mie, Carla) si care e foarte nashpa de dat la copii. Eu am facut alergie si la el (acnee cortizonica) dar asta a fost cel mai ieftin lucru, mai nashpa a fost ca m-am umflat ca o gogoasa si mi-au crescut dioptriile.
Evitati colorantii alimentari, painea alba, dulciurile..asta pana puteti face niste teste concludente.
aaaa, am uitat sa va spun...mie imi apareau si de la sucuri (cappy de grapefruit a fost cel mai rau) si de la siropuri si pastile de tuse. De fapt de la un excipient din compozitia lor, imi scapa cum il cheama, ca nu mai am in casa de 5 ani (septolete, hexoraleten, chiar si nurofenul sirop il are)
Elyyy, de cand intrebam de tine, bine ai revenit!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
CarlaV spune:
Innebunesc si-mi pare rau...
Larisa are febra, tuse si muci . Acum 2 ore i-am dat Sabinei predninsonul .
cris_82 spune:
neata,va las ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue..ca eu fug la treaba
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
bettyR spune:
Carla, sanatate fetelor! Sincer nu stiu cum rezisti!
Dici, se poate sa fie de la iaurtul roz al sora-si sau eurespal sau ACC, oricum iaurtul si eurespalul mi l-a vomat si a doua zi avea urechile rosii si ceva bubite mici pe fata.
Sarbatori fericite si linistite!
laurraa spune:
buna fetele!
of, carla, prin ce treceti! sanatate multe si nu stiu cum sa te ajut! of doamne....
ely, nocturna noastra
philip, asa e cu leaganul, de aceea l-am si scos dar ce mai plangea.....
clody, sanatate multa
multumim de raspunsuri cu ROR, mai astept
astazi ma fac bella si facem mancarea (de fapt soacra)
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
alynta27 spune:
Aseara am fost la ultima serbare de Craciun, la serviciu sotului! Maria a fost in centrul atentiei. Au primit cadouri in valoare de un milion pentru copil, dar cumparate de noi. David: laptop cu activitati bilingv, Matei: orga, Maria: lampa de veghe- steluta Tomy si covoras antiderapant cu senzor de temperatura pentru cada.
Si pozele!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Alynta, m-ai innebunit cu cozonacii tai. Eu rar am facut cozonac si acu cand as face nu coace bine cuptorul. Dar imediat dupa ce ma mut fac cozonaci. Sa-mi dai reteta ta ca arata minunat!
P.S. Ce sefi darnici are sotul tau!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
alynta27 spune:
Serialbastre cu placere! Tu muta-te! Darnici doar la copii, dar bine si asa! Asteptam si o prima, dar i-a sarit anul asta!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra