Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut
sa stii ca si eu am mai patit asa cu durerea de burta.dar m-a luat brusc si m-a si lasat brusc si parca simteam si ceva bolboroseli pe la intestine si ma gandesc ca de acolo venea durerea. mai ales dupa ce ies la baie imi trece pe loc.

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

mandreeac tu porti ochelarii tot timpul? ca banuiesc ca asa ar trebui
si eu am ochelari si cica ar trebui sa-i port mereu dar.....
ii port doar la calculator, tv si in casa bine...eu am +0,75 si +1 dar tot ar trebui sa-i port.

viss tu stii ce este astigmatismul? ca eu asa am, eu n-am miopie. asta nu cred ca impune cezariana, nu?

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mai fetelor ce semnaturi frumoase aveti voi cu AMR nu-mi vine sa cred, parca mai ieri eram emotionate afland culoarea caruciorului...doamne cum trece timpul de repede, si parca uneori totusi atat de greu...de abia astept sa inceapa sa apara bebeii si la noi

roxy, succes azi la doctor!! sa vii cu muuuuulte vesti bune!

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor am facut si eu gogoselele alea si au iesit minunate cu o exceptie...nu aratau rotunde si frumoase...puneam cu lingura si ramaneau scurgeri din lingura...si se facea o forma urata....voi cum faceti sa fie rotunde si frumoase?

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

ORICUM MAI MULT DECAT CREMA DE GALBENELE DIN DOTARE.... N-AM CE.... CA AICI NU-TI DAU NIMIC FARA RETETA, NICI PIC DE URECHI.......

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

E cea mai buna. SI eu am folosit, ca am avut aceeasi problema ca a ta acum cateva saptamani bune si Miki m-a invatat ce sa fac.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

scrish

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Roxy ochelarii ii port in casa, iar afara port lentile de contact, nu de alta , dar nu suport ochelarii.

Dorinuta si pot sa ma duc la orice , cabinet sa imi fac acest consult, sa intreb care este starea retinei????? Offfff ce m-am saturat sa ma tot duc la dr, pe cuvant..

Simo

Antguess eu nu am facut gogosi la lingura. Ma bucur ca bebelina este mai bine si ca ai lichid. Nu te lasa, sa tot bei lichide zilnic. Si eu fac cu sotul CRaciunul acasa, nu te necaji, la anul plecati cu totii.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Millie burtica, e micuta si frumoasa. pentru Timeea, care e foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Mandreac cred ca te poti duce la orice cabinet care are aparat din acela in care te uiti..nu stiu cum se cheama.

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

aici e viscol si zapada cam de 20 de cm
stau undeva langa cta nu in oras
si am scvos ghemotocul de antonia in zapada
infasurata bine in costumul ei de ski .... aahahhahaha
e asa de scumpa
am rugat sotul sa imi faca zilele astea cateva poze sa vi le trimit sa le puneti in album
si uite asa fata mea e f fericita
se joaca
vroia sa guste zapada
tipa cand viscolul ii batea in fata
da se arunca in zapada de numa
si noi suferim ca nu avem inca saniuta
da speram sa ne ia tati

pupam pe toata lumeaaaaaa
si felicitari celor care au AMR-uri

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput