Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 5
strumphitza spune:
Millie ai o dulceata de fetita , ce-as mai pupa eu falcutele alea ale Timeei iar tu mamico esti sexy, slaba si cu burtica mica , inca
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
dorinut@ spune:
Viss ti-am dat un PM daca esti pe receptie.
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
roxy_s spune:
neata burticute
ally, ama ce burticute frumoase , au mai crescut
millie ce fetita dragalasa si scumpica ai burticuta este micuta inca
am mancat si eu acum ca sparta, am fost si la mici cumparaturi si mi s-a lipit si o amandina de maini dar nu a fost chiar asa buna cum ma asteptam, am mancat mai mult ciocolata de pe ea. tot mai buna este tiramisu
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata30+
AMR 9 sapt!!!
dorinut@ spune:
Roxy imi place noua ta semnatura
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
roxy_s spune:
strumphitza eu stiu ca este normal in sarcina sa se schimbe putin vederea. asa am citit. bine...la unele persoane da, la altele nu. mai ales daca porti ochelari. si dupa nastere cica revine la loc. data viitoare cand mergi la doctor poti sa-l intrebi asa ca chestie sa vezi ce-ti zice, sau sa mergi la un oftalmolog? macar sa stai tu linistita ca este totul in regula.
AMR 9 sapt!!!
roxy_s spune:
strumphitza acum m-am trezit si eu sa-ti raspund , vad ca ti-au raspuns fetele inainte dar acum am vazut.
AMR 9 sapt!!!
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss si eu am ochelari strumph-ule, ca am usoara miopie dar si astigmatism la OS.i-am purtat o perioada acum 1 an, apoi nu am mai avut nevoie- zisei eu, mai mult la citit si calculator..apoi deloc. dar de 2 saptamani nu mai pot sta la calc. fara ei- ptr ca imi lacrimeaza ochii, mi se micsoreaza pleoapa stanga si mi se incetoseaza vederea- de la efortul de acomodare..am auzit si eu ca apar diverse modificari in sarcina, iar la miopie mare chiar se recomanda cezariana sapt. trecuta ati tot vorbit de clatite- m-am gandit sa negociez cu o verisoara mai tanara a sotului- de 23 de ani- sa-mi faca duminica, apoi de gogosele- am copiat si eu reteta, si poate ma apuc diseara.asa ca , pana luni, nu mai vb de nimic dulce, de casa, bine?ca altfel va chem la mine cu castronasul, ca-n filme 25 SA+ mami de 2 buburuze: |
Eu am -3,75 la ambii ochi. E mare? Mie dr. mi-a zis ca nu neaparat trebuie sa fac cezariana.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Multumesc de raspunsuri Andreea si Dorinuta Andreea , nu mai sunt racita, dar vad ca azi dimineata m-am trezit ca ma doare putintel in gat dar bag eu acusi un homeopat sa tin sub limba si gata trece Pai ieri intrebam daca mai are cineva probleme cu vederea incetosata ca eu de vreo sapt , doua sa spunem, ma tot trezesc ca vad din ce in ce mai putin si in ceata era o intrebare serioasa ca ma ingrijorez, desi am citit ca e normal in sarcina sa avem si probleme de genul asta , chiar de inainte vedeam, perfect, eu nu vedeam perfect, eu ochelari port doar cand ies afara, pentru la distanta.... si nu aveam probleme in casa, dar vad ca acum de vreo 2 saptamani mi-e greu sa citesc pe Tv ceva daca e scris cu litere mici si tv ul e la 3 metri de canapea si nu mai spun ca daca stau pe canapea si vreau sa citesc ceva pe laptop, care sta pe o masuta langa, deci cam juma de metru mi-e cam greu , inainte nu aveam problema asta... mi-e sa nu se agraveze, mi-e teama sincer vorbind acum Alta intrebare: eu azi am cu cel putin 2 kilograme jumatate mai putin decat la inceputul saptamanii... si nu imi explic de ce , ca eu mananc, nu ma incurc cu calorii si cantareala de gramaje, niciodata nu am facut-o... doar tin cont de ceva vreme sa nu mai mananc foarte sarat ca retin apa, si nu mai tarziu de 6-7 seara... dar sincer am mai papat , ba biscuiti, ba napolitana, nu multm dar simteam nevoia de dulce si atunci bagam un biscuite , doi, sau napolitana.. dar in rest nu ... Cum sa imi explic eu aceasta scadere brusca? Mi-e teama sa nu aiba probleme bubulina!! Oare mai are lichid destul acolo sa inoate ok si sa stea cuminte in burtica la mami ? Va multumesc pentru raspunsuri anticipat si iertati-mi paranoia, dar chiar ma ingrijorez acum cu scaderea asta _ Mind the Bump!25+Sophia Nicole |
Eu zic sa nu te ingrijorezi si sa te cantaresti in aceeasi zi a saptamanii, ca intr-una ai mai mult , in alta mai putin.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei
roxy_s spune:
simona ma bucur ca ai ajuns si te-ai impartasit. vezi sa nu faci si tu ca mine cu scuipatul, cu guma...cu pupaturi
AMR 9 sapt!!!
dorinut@ spune:
Mandreeac conteaza foarte mult starea retinei. Te duci si faci un control si specifici exact ca vrei sa stii starea retinei pentru nastere. La nastere naturala daca ai probleme cu retina, poti sa faci dezlipire de retina. Si eu urmeaza sa mai imi fac un control la ochi exact pe motivul asta.
Ana-Maria