Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

da,la hemoroizi se sangereaza la defecatie.....este important ca sangele sa nu fie amestecat in materiile fecale,atunci este vb de o hemoragie si nu e de bine...
un leac bun pentru hemoroizi daca sunt la exterior,este cartoful(se curata de coaja si se aplica pe cat posibil in zona respectiva.

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 29+ Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, nu a fost cu disconfort....poate o jena, eu m-am speriat, ca la Maria am avut sangerari la 7 luni ( nu de la hemoroid)de la o curatenie in forta cum facea cineva acum un timp, stii tu cine, nu?

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

a fost un pic mai mult decat o pata, dar s-a oprit dupa dus...

69/11

ailed, eu zic ca diferenta e ca atunci cand cauza sunt hemoroizii apar la scaun, trebuia sa observi sangele ca sa zic asa cand ai avut scaun si nu dupa, mai tarziu..sangele apare atunci pe moment.

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:

Strumph, nu a fost cu disconfort....poate o jena, eu m-am speriat, ca la Maria am avut sangerari la 7 luni ( nu de la hemoroid)de la o curatenie in forta cum facea cineva acum un timp, stii tu cine, nu?

69/11
#

eh atunci esti fericita ca nu a fost cu discomfort, la mine .. valeu mama ce m-a durut si am sangerat ca nici eu nu stiam de unde curge sangele din care parte, am luat si m-am analizat cu oglinda sa fiu eu sigura ca nu curge din fata si numai din spate , sa spunem asa
cat despre curatenie, m-am facut fata cuminte , nu ai vazut ca mosu imi aduce ce vreau eu ?

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

da, cris, sunt la exterior ca e si sarcina destul de jos si cu regimul meu m-am dereglat rau ca n-am voie zahar, grasimi prea multe...noroc ca fierul nu a avut un efect asa rau asupra mea..
.Sperietura a fost ca nu stiam daca e de la scaun sau de la sarcina...

69/11

Mergi la inceput

miki la strers a fost, dupa a disparut ca si cum n-ar fi existat...

69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

miki la strers a fost, dupa a disparut ca si cum n-ar fi existat...

69/11

atunci nu-ti fa probleme..vezi ca sunt creme din plante care ajuta..chiar si galbenelele, propolisul, etc

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Gata am venit si eu de la zapada. Nu e asa frig afara dar ninsoarea e cam enervanta.
Sa vedeti. Cum ma intorceam eu acasa deodata ma iau niste dureri de burta si imi simteam burta tare, plus intepaturi 'down there'. Am inlemnit brusc, nu mai puteam sa respir de teama si m-am oprit efectiv in mijlocul drumului. Dupa cateva secunde mi-a trecut si vad ca e ok acum, dar ma cam doare spatele. Uff ma si vedeam tipand dupa salvare..bine ca n-a fost nimic. Am luat un no-spa si nu fac nimic azi.

Legat de sangerare, si mie mi s-a intamplat chiar la inceputul sarcinii cand eram cam constipata. Tot asa probabil se rupea vreo pielita prin interior ceva si la fel ma speriam sa nu fie din fata..si im faceam controlul vaginal si ma linisteam..Ailed crema de hemoroizi 'Hemorzon' eu stiu ca nu e permisa in sarcina, mai bine intrebi la farmacie daca vrei sa iei.

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

MULTUMESC FRUMOS! LA TOATE BURTICILE CARE M-AU SPRIJINIT, CE M-AS FI FACUT FARA VOI...

69/11

Mergi la inceput

ORICUM MAI MULT DECAT CREMA DE GALBENELE DIN DOTARE.... N-AM CE.... CA AICI NU-TI DAU NIMIC FARA RETETA, NICI PIC DE URECHI.......

69/11

Mergi la inceput