Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
mandreeac spune:
Cami 
si ma bucur ca Antonia se simte mai bine si ai scos-o afara in zapada. Abia astept sa vad pozele!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
roxy_s spune:
cami si eu abia astept sa vad pozicile. cred ca este o scumpa antonia

S-a intamplat minunea mult asteptata
30+
AMR 9 sapt!!!

antguess spune:
mandreac, mersi frumos pt incurajari...asta e, da...vom face acasa
dar tu cum faci gogosile daca nu cu lingura pt ca coca aia e cam moale sa o modelez cu mana...da-mi un sfat pls ca vreau sa fac iar acum
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 6 a
viss spune:
mandreac- da, valoarea e cam mare, ca sa nu zic mare.sfatul meu e acelasi ca al fetelor- mergi si la un consult oftalmologic inainte.
roxy- astigmatismul presupune o acomodare a cristalinului- o parte a str. oculare. in mod normal imaginea de formeaza la nivelul ochiului pe un ax vertical, la noi pe un ax- oblic. asa ca ochiul face un efort de a reda imaginea respectiva, si bienenteles ca in timp ochiul celalat incepe sa preia din functia celui cu astigmatism, si se mai rablageste si ala un pic.. dar nu foarte rau
25 SA+ mami de 2 buburuze: 

millie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess mandreac, mersi frumos pt incurajari...asta e, da...vom face acasa dar tu cum faci gogosile daca nu cu lingura pt ca coca aia e cam moale sa o modelez cu mana...da-mi un sfat pls ca vreau sa fac iar acum Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a |
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
21+
bb_yasmi spune:
ce fac burticile???
vad ca vorbiti tot de gogosi ![]()
![]()
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

strumphitza spune:
gata m-am facut mumoasa mumoasa ![]()
, am pus si eu machiaj dupa vreo 2 luni
eu care inainte nu ieseam din casa nici pana la colt fara sa ma machiez, acum de cand cu gravideala nu mi-a mai ars dar azi am simtit ca tre` sa ma fac mai mai
cum spune nepoata-mea
si acum sunt gata infofolita si pregatita sa ma duc sa-l intalnesc pe Mos Craciun pe Oxford Steet 

Va spun cand ma intorc ce a spus mosu
, daca vine si la voi
numa` daca ati fost cuminti ![]()
Pup burticile si mai vorbim cand ma intorc, adica diseara ![]()

_
Mind the Bump!
25+
Sophia Nicole
millie spune:
Multumesc mult fetelor
.Cat despre burtica intradevar dimineata e mai maica dar daca o vedeti seara e dubla![]()
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
21+
dorinut@ spune:
Am pus si eu poze cu burtica de 29s. Ignore the belly hair
. Am auzit ca dupa nastere cade, e adevarat?
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
Ana-Maria