Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Cami si ma bucur ca Antonia se simte mai bine si ai scos-o afara in zapada. Abia astept sa vad pozele!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cami si eu abia astept sa vad pozicile. cred ca este o scumpa antonia

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

mandreac, mersi frumos pt incurajari...asta e, da...vom face acasa
dar tu cum faci gogosile daca nu cu lingura pt ca coca aia e cam moale sa o modelez cu mana...da-mi un sfat pls ca vreau sa fac iar acum

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Fac si eu gogosi azi :)

Multumim pt reteta

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mandreac- da, valoarea e cam mare, ca sa nu zic mare.sfatul meu e acelasi ca al fetelor- mergi si la un consult oftalmologic inainte.
roxy- astigmatismul presupune o acomodare a cristalinului- o parte a str. oculare. in mod normal imaginea de formeaza la nivelul ochiului pe un ax vertical, la noi pe un ax- oblic. asa ca ochiul face un efort de a reda imaginea respectiva, si bienenteles ca in timp ochiul celalat incepe sa preia din functia celui cu astigmatism, si se mai rablageste si ala un pic.. dar nu foarte rau

25 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

mandreac, mersi frumos pt incurajari...asta e, da...vom face acasa
dar tu cum faci gogosile daca nu cu lingura pt ca coca aia e cam moale sa o modelez cu mana...da-mi un sfat pls ca vreau sa fac iar acum

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
Mai pui putin faina daca ti-a iesit moale aluatul sa poti sa-l intinzi.Eu pt.forma am folosit un paharel cu gura mai lata

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce fac burticile???
vad ca vorbiti tot de gogosi

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata m-am facut mumoasa mumoasa , am pus si eu machiaj dupa vreo 2 luni eu care inainte nu ieseam din casa nici pana la colt fara sa ma machiez, acum de cand cu gravideala nu mi-a mai ars dar azi am simtit ca tre` sa ma fac mai mai cum spune nepoata-mea si acum sunt gata infofolita si pregatita sa ma duc sa-l intalnesc pe Mos Craciun pe Oxford Steet

Va spun cand ma intorc ce a spus mosu , daca vine si la voi numa` daca ati fost cuminti

Pup burticile si mai vorbim cand ma intorc, adica diseara

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumesc mult fetelor .Cat despre burtica intradevar dimineata e mai maica dar daca o vedeti seara e dubla

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Am pus si eu poze cu burtica de 29s. Ignore the belly hair . Am auzit ca dupa nastere cade, e adevarat?

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput