Cine vrea sa fie 'sponsorul' meu?
Raspunsuri - Pagina 14
denizel spune:
5/zi????
Pai, asta e grozav, Mihaela!!!!! Mi se pare un progres urias, pe bune!!!!
Citeam mai de mult pe undeva ca "ratia" unui fumator pasiv e in jur de 5 tigari/zi :).
La ultima mea runda de fumuri , fumam intre 3 si 8-9/zi. 8-9/zi cand gateam (am observat ca gatitul stimuleaza apetitul pt. fumat - nu pentru tigari, pentru fumat :D) si cand sotul meu lipsea de acasa si nu aveam de cine sa ma embarasez ca mananc avocado pe paine bio + germeni de grau si fumez . Dar, mie imi faceau rau mai mult de vreo 5-6 tigari pe zi si de aia nu imi era greu sa nu sporesc ratia...
Revenind la "ratia" unui fumator pasiv, daca ma intrebi pe mine, io as zice ca mare rau nu-ti fac 5 tigari pe zi :). Da', asa, avand in vedere ca mare viata sanatoasa nu prea avem cum sa ducem, poate, in timp, te hotarasti sa le elimini si pe astea. Sau macar sa anihilezi raul (ala, care o fi :) facut de astea 5 tigari/zi cu un obicei nou si sanatos .
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
anca_a spune:
No, eu dupa ce am ajuns de la cateva tigari pe saptamana la cateva mai precis peste 10 pe fiecare din cele 10 zile de sarbatoare :)))), alaltaieri am fumat ultima tigara din viata mea (sper) dupa care am spus STOP.
Mi-am dat seama ca treaba aia cu "o tigara la ocazii" nu-i de mine, pentru ca nu exista o singura tigara ci doar prima tigara dupa care urmeaza inevitabil restul.
Si chiar daca nu-i subiectul meu, mi-a fost de mare ajutor cand a fost sa iau aceasta decizie, asadar multumesc tuturor muzelor pentru inspiratie.
Mihaela,
beshter spune:
Denizel, daaaa, m-am hotarat. Ma fac vegetariana (de-aia cu branza si oua), m-am apucat de facut painici sanatoase si beau ceaiuri care mai de care mai New Age:))
Anca_a, felicitari! Esti tare de tot!
Edit: mi-ati lipsit:) Te pup si pe tine, Ilinca! Si zi cu rinofugul ala :)
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
andacos spune:
Mihaelka,bine te-am gasit in noul an,care sa fie cel mai fantastic an al tau de pina acum!°
Azi m-am gindit la tine,involuntar,cind am citit un articol care spunea ca terapia de grup te ajuta sa te lasi mai usor de fumat!Doar atit am vrut sa spun...stiu eu poate chiar reusesti sa formezi(chiar si pe forum)o asemenea grupa!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
beshter spune:
andacos, multumesc de urari! Ti le intorc inzecit:)
Da, sunt convinsa ca terapia de grup functioneaza. Si genul asta de 'sponsorizare' functioneaza pentru dependenti. Cred ca am si format un grupulet de fumatori/fosti fumatori care se sprijina si se incurajeaza.
That's something:)
denizel spune:
vaaaai, Anca.... ... ce chestie faina de tot ti-a iesit!!!! Felicitari!!!!!!
Mihaelka, ovo-branzo-vegetariana zici? :)) Acuma, na, as cam vrea sa-ti ajut sa te debranzifici :D :D (stii ca si lactatele is cam destul de naspa, daa?
a, apropo de painici sanatoase, am aflat o reteta de painica delicioasa cu sfecla. Daca o vreti, ziceti si o trimit pe PM :).
beshter spune:
uof, stiu ca si lactatele-s naspa, de altfel, lapte nici macar nu pot bea (n-am putut de la intarcare incoace, de la intarcarea mea de catre mama, I mean:) dar ma dau in vant dupa branzele maturate:(
Io vreau reteta de paine cu sfecla! Si alte retete de painici! Si cum faci lapte din tate alea, caju si nustiuce!Si vreau sa stiu ce mananci tu dimineata:)) (si la pranz si seara, daca ma gandesc bine)
denizel spune:
OK, Mihaela, ai voie branzici maturate :)). Fiecare inghititura costa o tigara .
Iti scriu maine un mesajel, acuma am probleme cu mail-ul. Asa-mi trebuie daca nu folosesc gmail . Nu pot renunta la yahoo. mail fiindca nu imi plac emoticoanele de pe g. .
Sabina spune:
fa-ti o adresa pe gmail de unde ii dai sa iti trimita mesajele pe yahoo, si cand nu poti folosi una, te uiti pe cealalta, hai ca e simplu :-), deci de aia nu raspunzi la mailuri :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
denizel spune:
Sabina, am adresa de gmail, mi-a importat un timp mesajele de pe yahoo (cu intarzieri semnificative insa), da' acuma nu le mai importa. Probabil ca nu le mai importa fiindca eu tot de pe yahoo raspundeam :)). Emoticoanele g. ma impiedicau sa fac altminteri .
Ilinca, de Bixtonim se scapa la fel ca de Rinofug? O fi mai a boalii Rinofugul sau Bixtonimul?