Cine vrea sa fie 'sponsorul' meu?
Raspunsuri - Pagina 12
rrox3 spune:
Narcisa tu glumesti cu mirosul si spalatul ala Fumatorii - chiar si cei ocazionali - PUT a tutun. Ei cu totul, pielea, parul, respiratia, hainele. Tu doar te-ai obisnuit cu mirosul si nu-l mai simti. Dar el e acolo, inclusiv in nasucul copilului tau.
Haide, poti sa scapi de el!
Rufus asa-i, ce mama masii! Doar sa nu o sa te faca pe tine niste tigari. Iti tin pumnii!
Am retinut eu ca nu pui pret pe parerile celor far' de experienta in domeniu, da' sa-ti tin pumnii cred ca-i in regula, nu?
anca_a spune:
Ai reusit Mihaela!!! Felicitari, iti tin pumnii in continuare.
Am stiut io ce-am stiut cand am dat 5 stelute subiectului.
andacos spune:
Hai mey,optimism-optimism,dar hai sa fim realisti!
Mihaelka,tu eti prea cerebrala ca sa nu realizezi ca greul de-abia acum incepe!Urmatoarele zile vor fi ...calvar,tu insa esti destul de motivata !
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
doruletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Mihaelka,tu eti prea cerebrala ca sa nu realizezi ca greul de-abia acum incepe!Urmatoarele zile vor fi ...calvar,tu insa esti destul de motivata ! |
cred ca depinde de fumator. io eram atat de dependenta ca nu reuseam sa las sa treaca nici o zi fara sa fumez, nici macar cand eram bolnava, nici cand aveam migrene, niciodata. asa ca pentru mine prima zi completa fara tigari a fost un enorm pas inainte, decisiv as zice pentru ceea ce a urmat. Sigur ca urmatoarele zile n-au fost simple, primul weekend, prima zi la birou etc dar cred ca pragul psihologic au fost primele 24h. Hai sa zic primele 48 pentru ca prima zi a fost o duminica si apoi a trebuit sa fac fata zilei de luni:) Una din motivatiile mele a fost aceea ca dupa ce am suferit ca un caine o zi fara tigari ar fi pacat sa irosesc atata efort re-apucandu-ma si sa trebuiasca sa trec iar prin oribila "prima zi fara tigari"!
Mihaela, felicitari, ai facut un pas urias, de acum e pacat sa te intorci din drum si sa o iei altadata de la capat, rezista acum ca sa nu mai treci niciodata prin asta:)
beshter spune:
Rufus, aoleu, nu ma santaja emotional:) Io cerui ajutor pentru ca singura nu reusesc, d-apai sa mai fiu responsabila si pentru altii. De altfel, astazi a fost mult mai greu decat ieri .
narcisa, nu am decat 20 de anisori de fumat. Ce zici, oi fi mai putin dependenta decat tine:))?
rrox, of, nu ma mai lauda ca ma simt ca o impostoare:( Azi am tras una mica. anca_a, ia stelutele inapoi si mi le dai cand scap definitiv:( parc-am fi in sistemul cu bulinute:))
corap, si eu stiu scutecelele alea. Facea bunica mea de Craciun si le zicea 'turte'. Foaaaaarte bune! Le lasa la uscat pe dulap si pe urma le bagam intr-o zeama ca aia de la mucenici. immmm, ce buuuuun...
So, cre'ca andacos are dreptate. A inceput calvarul. Si mi-e foarte greu sa recunosc ca nu eram pregatita pe deplin, m-am aruncat in asta ca sa nu ma gandesc la altceva mult mai nasol. Ma rog, acum daca tot m-am apucat, ceva bun tot a iesit. Am vazut cum e, ajung sa-mi cunosc limitele, ceea ce e foarte important daca vreau sa le pot depasi. Si nu ma las pana nu scap de beleaua asta.
Va multumesc mult tuturor. Sunteti niste prieteni adevarati:)
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka ( Azi am tras una mica. Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz |
No, hai ca acum pot sa zic ce am editat pe pagina din urma, de teama sa nu te influentez :
Mihaela, chiar daca vei mai cadea in pacatul unei tigari, sa stii ca face parte din procesul tau de re-organizare. Nu te speria, esti om.Procesul asta nu e simplu,ca te bati cu tine insati,ce naiba poate fi mai greu decat sa te pui pe tine la punct?
Mai dureaza putin,acum toti tigarilor au sarit pe capul tau si te sacaie.I-ai pacalit tu o tigara, asa, inainte de lovitura de gratie.
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
narcisam102 spune:
Draga Ilinca dependenta e dependenta indiferent ce drog folosesti. Daca il pufai pe nas si nu pe gura...nu vad care e diferenta...ca nu pute?! Super tare! nici heroina nu pute (asa cred)...dar cred ca tot dependenta da.
Tu te manifesti la fel ca noi fumatori. Disperarea de a nu avea acele sticlute in casa este aceiasi ca a unui fumator de a ramane fara tigari in casa. Fiecare din noi vrea sa stie ca urmatoarea lui doza indiferent ca se numeste rinofug sau nicotina este acolo la indemana lui.
Si apropo de raport...da-l in ma-sa ca tot am dat raportul...acum sunt in CIC...nici sa nu aud de ele.
Mihaela nu am chiar 20 de ani de fumat dar am fumat la greu.
A inceput sa numai fie asa ciudat fara tigari. Nu mai e senzatia aia de lesin dar am inceput sa beau multa apa. E buna chestia asta cu apa.
Nici sotul meu nu a mai venit cu tigarile acasa ...asa ca nu a mai existat tentatia. Am zis macar o luna sa si le tina in masina. Apoi daca trec de luna asta sper sa fie ok.
Ilinca_M. spune:
Mihaelka, oare n-ar trebui sa lasi sa treaca sarbatorile (ca atunci sigur vei fi tentata sa fumezi) si sa-ti pui in cap o "rezolutie" gen:"gata, dupa Rev nu mai pun gura pe tigara?"...Poate ca si la tine merge numai cu "radicalisme", ca asa, daca mai tragi o tigara ai impresia ca te-ai intors in punctul de plecare si nu mai ai niciun merit ca te-ai abtinut cateva zile, nu?
Narcisa, daca tot urmaresti topicul, nu citi din 3 in 3 randuri: io povesteam cum AM SCAPAT de mai multe dependentze, printre care aia cu Rinofugul, care m-a tinut intre 17 si 24 de ani si a fost absolut oribila. Nu ajunsesem inca la partea de CUM am scapat ca am avut treaba si apoi imi dau seama ca nu intereseaza pe nimeni, ca aici sunt mai multi cu alte vicii, nu cu rinofug/bixtonim etc (eu totusi va zic: stati departe de ele!!!)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
rrox3 spune:
Mihaela nu fii dezamagita, e firesc, e o tranzitie, o ajustare, cativa pasi inainte, unul inapoi, pana se potrivesc toate mecanismele la locul lor. Nu-i grav. O supapa Presiunea in exces a fost eliminata, mergi mai departe.