Cine vrea sa fie 'sponsorul' meu?
Raspunsuri - Pagina 11
doruletz spune:
bravo mihaela, ma bucur ca ai nimerit pachetul care continea ultima tigara.
Nu uita ca starile astea indescriptible de acuma vor TRECE, sunt dificile primele dati, primele zile pana cand creierul scapa de adictia la drog, lasa-i putin timp sa se obisnuiasca. Apoi ai sa vezi ca incepe sa nu fie din ce in ce mai simplu. Iti tin pumnii!
Citat: |
citat din mesajul lui cris-cris Cum mai fac eu pauza de la treburi daca nu fumez? |
haha, io la asta ma pricep cel mai bine, sa fac pauze, chiar nu am nevoie de nici un drog ajutator!:)) Cum sa nu ai ce face in pauza?? Ma duc la cafea cu colegii, citesc stirile pe internet, stau de vorba cu colegu de birou despre politica din Coasta de fildes (astea sunt ultimele discutii), sun un prieten sa-l ajut si pe el sa ia o pauza :) Sunt atatea lucruri interesante de facut si te asigur ca NU AI NEVOIE de tigara ca sa le apreciezi! Incearca:)
adela, pai daca le-ai redus la 5 pana la 0 mai e un pas:)
denizel spune:
woooow, Mihaela!!!!! Esti tare, domle!!! :) Bravo!!!!!!
Sa vezi acuma ce misto o sa fie, zi dupa zi, senzatia ca incepi sa te purifici :).
Sunt cu tine in continuare !!!!!!
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
beshter spune:
N-am tras niciun fum, m-am culcat, am dormit foarte bine, m-am trezit, am baut cea mai buna cafea din viata mea - cel putin asa mi s-a parut. Acu' plecam la colindat prin mamai.
Aseara mi s-a parut cel mai greu de rezistat. A trebuit sa-mi recit mantra cu multa forta, sa recitesc niste pagini din carte si sa fug din bucatarie.
Multumesc pentru tot. Vin diseara la raport.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka N-am tras niciun fum, m-am culcat, am dormit foarte bine, m-am trezit, am baut cea mai buna cafea din viata mea - cel putin asa mi s-a parut. Acu' plecam la colindat prin mamai. |
Sincer? Esti destul de tare...adica tare de tot!
Mi se pare interesant ca gestul tau declanseaza ambitii si altora. Ce mama masii...ne fac pe noi niste amarate de tigari?
Acuma ai grija...ai cerut tu suport, dar acum raspunzi si de cei care iti urmeaza cruciada...sa nu ne dezamagesti!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
narcisam102 spune:
La mine e a 3 a zi cred...parca a trecut o saptamana.
tot dimineata e cel mai rau. Parca numai e starea ai de ameteala asa de rau in fine...la tine trebuie sa fie mai usor Mihaela pt ca nu esti asa dependenta ca mine. Nu uita ca dupa orice tigare va urma o alta si daca nu renunti acum cat inca e mai usor o sa ajungi ca mine care nici nu am stiut cand am ajuns la 2 pachete sau poate am stiut dar nu mi-a pasat
Ilinca_M. spune:
Narcisuca, sa respectam adevaru' istoric: alaltaieri ai fumat 2 tigari, conform propriilor marturisiri. Vezi ca te monitorizam!
Mihaelka, felicitari si tot asa!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
corap spune:
OFF TOPIC
Ilinca, "scutecele domnului" sunt niste turte simple ffff subtiri (cat foaia de placinta) coapte pe plita, unse cu sirop de miere. se pun una peste alta in straturi si intre straturi nuca si lamaie (rasa, in general - dar eu folosesc zeama in sosul de miere).
mie renuntatul la rinofug mi se pare culmea renuntarilor, esti super-tare; eu am devenit dependenta de el dupa o sinuzita (nici nu a durat mult, 2 saptamani) si noroc ca m-am prins ca e din ce in ce mai rau - urmatoarele 2 saptamani m-am tarnait ca un caine si am dormit in fund, ca altfel nu puteam respira. nici nu vreau sa ma gandesc cat ai tras tu la 2 sticlute pe zi!
NU DATI COPIILOR BIXTONIM/OLINTH & CO si nu le folositi mai mult de 1 saptamana in cazul in care tineti musai. (pana si prospect scrie ca dau dependenta)
am terminat cu off topicu
Acu' on topic:
Mihaelka, ce mai faci? Ti-ai facut betigase de gulii?
Ilinca_M. spune:
Corap, suna bine scutecele alea, noroc ca nu mi-au starnit nu stiu ce pofta, caci nu sunt atrasa nici de nuci nici de miere; dar "sos de miere" din nou e o noutate pentru mine, asa ca musai sa dau din off-topic in off-topic: cum e sosul de miere?...
Desi nu are legatura cu fumatul o sa fac un rezumat al celor prin care am trecut cu Rinofugu', sa fie un fel de "aviz amatorilor", ca este o dependentza mai des intalnita decat am crede (am discutat cu multi "tovarasi de suferinta" la vremea respectiva).
Asa:
- cand eram in clasa a XI a am tras o raceala in care mi-am tratat cu Rinofug, ca de obicei, nasul infundat. Numai ca de data asta a fost o raceala mai puternica sau habar n-am care a fost faza dar nasul a continuat sa mi se infunde si dupa ce mi-a trecut raceala deci am continuat cu Rinofugul, caci altfel nu puteam respira bine.
- nu stiu ce minunatie de mecanism s-a declansat dar nu mai trecea o zi fara sa n-am nevoie de Rinofug, la inceput doar de 3-4 ori pe zi apoi tot mai des. Ajunsesem ca trebuia sa scot sticlutza din ghiozdan in ore si sa-mi picur "discret" in nas caci altfel imi crapa capul, nu puteam astepta pauza caci pur si simplu nu puteam respira, parca mi se inchideau niste ushitze la nari, asta era senzatia;
- in cel mai scurt timp am avut nevoie de Rinofug si noaptea, intai visam ca ma inec/ sufoc etc apoi ma trezeam cu pulsul accelerat si gura uscata, caci nu puteam respira; intindeam mana dupa rinofugul salvator de pe noptiera.
- "doza" a inceput sa fie ceruta de organismul meu tot mai des, in ultimul an de facultate, cand m-am trezit pe la 2 noaptea dupa rinofug, am scapat sticla si s-a spart, am avut un atac de panica, m-am imbracat si am fugit de nebuna sa caut farmacie non-stop in Cluj. De atunci aveam mereu macar 3 sticlutze in casa, sa nu mai raman descoperita
Mno, trebuie sa fug, va las putin in suspans, in caz ca v-a prins povestea mea horror
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever