Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)
Raspunsuri - Pagina 17
Eleysa spune:
Neatzaaa!!!
Multu' de cafeluta Roxy!!
Eu m-am bucurat prea devreme ca am scapat de muci & co....aseara am avut o noapte tareeeeee "draguta" ...nush de unde ies atatia mucishori, plus ca acum si tusheste si se trezea din cauza asta ...si "plusul" de inceput de febra ...offf...incerc sa o tin in frau cu humex, aspirat din min in min si nurofen/eferalgan pt febra si sa nu ajungem la AB...
Mire, Simply si Bubu ce bebelusi draguti am vazut eu acolo .......Admirat burtica de Haircut ...ce burtica maricica ai avut
Dece felicitari pentru seara frumoasa petrecuta in compania baietilor tai!!!...aaa ...iar cus-cus-ul pe care l-am luat eu asa arata, k un orez mai lung...scrie pe el cus-cus ...si e din grecia ...daca nu astea sunt pastele ...voi despre care vorbeati ...unde se gasesc ????
Mire, Roxy spor la shopping !!
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Neatzaaa!!! Multu' de cafeluta Roxy!! Eu m-am bucurat prea devreme ca am scapat de muci & co....aseara am avut o noapte tareeeeee "draguta" ...nush de unde ies atatia mucishori, plus ca acum si tusheste si se trezea din cauza asta ...si "plusul" de inceput de febra ...offf...incerc sa o tin in frau cu humex, aspirat din min in min si nurofen/eferalgan pt febra si sa nu ajungem la AB... www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
multa sanatate isabelei.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
mire da baiatul cel mare a fost fericit ca la vazut pe tataia. spor la shoping sa gasesti cadouri frumoase
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Eleysa spune:
Myky multumesc !!!
Am pus si yo poze in album ...10 luni in poze + 1 gravida langa pomul de craciun ......si am trimis si link cu primele poze ale isabelei
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
rox_y spune:
futui ca mi s-a sters mesajul
deci..
elefantica nu mi-a aduc aminte sa zic ca vin la sb pt shopping..am banuti ficsi pt masinuta Dianei.(masinutele gemanutelor din real)
noi am venit la sb pt ca am vr sa o asteptam pe verisoara mea(care e si nasica mica la Diana) la aeroport ieri..dar din cauza ninsorii i-a fost anulat avionul (din elvetia) si nu avea legatura(munchen) daca pleca...si asa uite stam pana maine (la matusa mea-nasica lui Diana) ca maine vine sigur..adica sper
sanatate multa Isabelei
si noi am avut o noapte "draguta"..tot cu mucisri.azi ne-am propus sa nu iesim din casa. i-am dat ieri oscilococcinum, aspirat si sa vedem cum ne merge maine ..sper sa treaca...asa mia-s dori sa fiu eu racita in locul ei
Mami de Diana - 31.12.2009 -
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui elefantica Alexutzza am luat si eu azi cus-cus (paste d-alea de care ziceati voi) de la Mega si as vrea sa ii fac Isabelei...ma help si pe mine cu o reteta ceva ......sau fetele care au mai facut ...ma gandesc ca poate s-o fi plictisit cupilul de stilul meu si vreau sa incerc ceva diferit. www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
cus cus stiu ca-s un fel de cereale ce se prepare cu mirodenii, tu ai luat sigur paste ca nu prea se gaseste cuc cus. mai citeste totusi la ingrediente sa fie ca pastele: faina lalala...
Eu fierb carnea de vita separat vro 30 de min numa cu apa si putin ulei de masline, arunc apa asta dupa 30 de min , pun alta apa cu bucatelele de vita pre-fierte si mai fierb inca 20 de min cu pastele astea ca bobu de orez, patrunjel, morcov, uneori pun si mazare/rosii, ulei de masline. La sfarsit pasez si dau la bebe
Sper ca am fost de folos.
de Yannis
Eleysa spune:
citat din mesajul lui rox_y futui ca mi s-a sters mesajul deci.. elefantica nu mi-a aduc aminte sa zic ca vin la sb pt shopping..am banuti ficsi pt masinuta Dianei.(masinutele gemanutelor din real) noi am venit la sb pt ca am vr sa o asteptam pe verisoara mea(care e si nasica mica la Diana) la aeroport ieri..dar din cauza ninsorii i-a fost anulat avionul (din elvetia) si nu avea legatura(munchen) daca pleca...si asa uite stam pana maine (la matusa mea-nasica lui Diana) ca maine vine sigur..adica sper sanatate multa Isabelei si noi am avut o noapte "draguta"..tot cu mucisri.azi ne-am propus sa nu iesim din casa. i-am dat ieri oscilococcinum, aspirat si sa vedem cum ne merge maine ..sper sa treaca...asa mia-s dori sa fiu eu racita in locul ei Mami de Diana - 31.12.2009 - |
sorry ...vroiam sa zic ana_g ...i-ai luat masinutza Dianei?
Multumim mult, si voua multa sanatate!!!
Eleysa spune:
citat din mesajul lui rox_y am pus si io o poza cu burtica ... Mami de Diana - 31.12.2009 - |
...frumusica foc
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
cus cus stiu ca-s un fel de cereale ce se prepare cu mirodenii, tu ai luat sigur paste ca nu prea se gaseste cuc cus. mai citeste totusi la ingrediente sa fie ca pastele: faina lalala... Eu fierb carnea de vita separat vro 30 de min numa cu apa si putin ulei de masline, arunc apa asta dupa 30 de min , pun alta apa cu bucatelele de vita pre-fierte si mai fierb inca 20 de min cu pastele astea ca bobu de orez, patrunjel, morcov, uneori pun si mazare/rosii, ulei de masline. La sfarsit pasez si dau la bebe Sper ca am fost de folos. de Yannis |
multumesc muuuuuuuuuuuult ....incerc maine, k azi a papat de la nenea nestle ....paste par a fi ...au faina ...bla bla bla ....nu zice nimic de cereale