Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

neata de la sibiu

haideti la cafea fuerbinte capuccino, ceai cald sau cacao cu lapte

LML Mirunica

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetele cochetele!

decenuelatu esti frumoasa si la 29 si acum chiar si cu burticaai fost.....ai neste ochi femeie...si o gura tare frumoasa

mara a fost o gimnasta de mica....o dragalasa

ariana o finua si o cocheta din primele minute

tre sa pun o poza si cu buzatul meu din primele ore

myky sper ca au ajuns ok acasa ai tai

miremia ooo ce fain ati facut deja bradutul....sa ne pui o poza bitte schon!

danyela super bravo arthur catmai multi pasi si cat mai siguri

o zi furmoasa sa avem!

Mergi la inceput

eheee am vazut si pe haircutbine ti-a stat cu burtica....ai un profil tare frumos

la multe lunite miruna

rox_y multumim de cafeaua de la sibiu...eu beau si de la tine...ca am nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....mmmm buna si cafeaua gata facuta...sarmana bubu...

eu am av o noapte..di vis...jiji trezit din juma in juma de ora iat de la 4...2 ore a av prg artistic...sunt putin cheauna dar...sper sa-mi revin...

bubu...raul e superb...mmmm...are un botic...o sa ramai fara el...devreme...intrebare pt cultura mea generala....nu cumva el ar fi trebuit sa ia diploma pt..cel mai copt dintre pufuleti? stiu ca tot asteptai...de azi pe maine si el nik...si daca nu ma insel...ar mai fi stat...

in leg cu frumusetea puilor noastri...stiti voi cand iubesti..iubesti cu sufletul nu cu ochii....asa ca...eu "il vad" pe=al meu cel mai frumos.....imi doresc doar sa fie sanatos...si san nu ma paraseasca pana la 40

va doresc o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

am vazut burtici una si una..

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata!
lml miruna!

azi noapte la 3 au ajuns si ai mei acasa. baiatul cel mare na vrut sa vina acasa sa dus la mama acasa sa doarma cu tatataisu ca nu la mai vazut de jum de an. bn ca au ajuns acasa. sa va zic faza: aseara in aeroport maicamea sia facut o prietena, au stat de vorba, din acelasi oras cu noi care atsepta tot pe cineva din acelasi avion. ce mica e lumea....
dece, haircut dar ati avut niste burticute....

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

ba da el e bebelusl cu pricina....3 sapt m-a amanat...si pana la urma l-a scos ca nu mai aveam lichid si placenta era imbatranita sau cea d genul asta...la eco inainte de operatie.....era relxat copilul..o manua o tinea la ochi si cu o manuta ascundea putulica...nu avea de gand sa iasa clar

Mergi la inceput

simply am incercat sa deschid mail-ul de la tine/.....nu merge....dar am vazut numele tau.....asa o cheama pe mama dar numele de fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fete!

Simply

Danasor
cum sa nu ai nici una?

Dece nu poti sa le ai pe toate! Frumoasa esti, gazela te-ai facut, Mosu a fost generos, Luca este un bebe exemplar in timpul zilei, iar noaptea iti arata cat de mult insemni pt el.

Bubu, simply ce faini bebelusi am vazut!

Roxy bine ati ajuns!

Myky pt cel mic sigur a fost o aventura pe cinste.

Cris.d ce faceti? Mara a pus ingerasul de la Ema in bradut si ii mai multumeste o data.

Azi cred ca merg la shopping de cadouri (ce-a mai ramas) si vad ca a iesit si soarele....un weekend minunat sa aveti!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

dau buzna ca nesimtita, da nu ma pot abtine...sunt inca sub stare de soc....bai, [b]dece[b/], cati 18 ani aveai in poza aia?!?!?!

oo, ce nostalgie dupa burtica am..... ca eu nu prea am facut poze, mai deloc de fapt....si imi spuneam...lasa, ca am timp...mai e pana la 20 ian (DPN-u meu)....si veni seara de 18 spre 19 cand pana sa ma dezmeticesc am si nascut.....adio burtica....adica am poze, da ba cu geaca inchisa, ba cu trening larg prin casa....la nudu gol nu prea mi-a trecut prin cap sa-mi fac....

mergem si noi dupa cumparaturi, o parte.....e soare macar...-100 de grade nu mai conteaza....

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput