Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)
Raspunsuri - Pagina 12
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Ele este reteta traditionala. Zahar caramelizat, mere si pandispan. Eventual frisca facuta in casa pe deasupra.... |
Multumesc muuult !!!
Si eu ma gandeam tot la ceva de fructe ...facut insa gen Monti ..adica cu fructoza ...
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
myky791 spune:
MULTUMIM DE GRIJA FETELE. am vb cu maicamea merg cu 30 km la ora. taicamiu nu raspunde la tel era dim ingrijorat ca sa mearga autobuzul ca e zapada si la el acolo. speram sa ajunga toti sanatosi acasa. si avionul sper sa mearga. nu mai zic nik. va tin la curent.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Merci mult Te-am admirat in pozele si mi-am amintit de unele dintre ele. Ce vremuri... Nu mai zic de Yannis, cand l-am vazut in poza aia cu sticlele mi-a stat respiratia. Imi era frica sa nu le darame atunci Ai un copil tare cuminte Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Deci daca pui si tu poze gravida, impreuna cu TOMACA ma scoateti din concurs! Slabatura ce erai si tu!
Intr-adevar Yannis e cuminte, pomul e inca intreg! isi mai scapa mingiile pe sub pom, se baga grijuliu pe sub crengi isi ia mingiile si pleaca...nu stiu ce o avea cu pomu de nu are nici o curiozitate ...
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Lillo Ele este reteta traditionala. Zahar caramelizat, mere si pandispan. Eventual frisca facuta in casa pe deasupra.... |
dar ei au voie zahar? pana cand ii tinem fara zahar si fara sare? ok, stiu cremele alea de la Nestle au zahar, supele la borcan la fel, au sare, dar ma gandesc ca poate aia pun o cantitate controlata sau nu? e ok sa ii dau ceva facut in casa care contine zahar sau sare?
de Yannis
tomaca spune:
Mi-a aparut iar trifoiul de concurs DC. Mi-a mai aparut odata, acela pentru recunoaste sunetul. Dar n-am stiut despre ce este vorba. L-am studiat, l-am intors pe toate partile, l-am "pipait", dar nu m-am prins ca poti sa participi doar cand apare trifoiul. eram preocupata de sunet.
Am citit intamplator regulamentul.Si am vazut cum se face. Astazi a aparut iar trifoiul. Ce-or fi zis oamenii astia. Ii mai dam o sansa.
Am raspuns si eu ceva, dar cam ciudat zgomotul.
O seara buna. Plec acasa. Sunt perpedes. Am lasat masina ca-mi era teama. Ma duc la sot la servici si de acolo, acasa.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
dar ei au voie zahar? pana cand ii tinem fara zahar si fara sare? ok, stiu cremele alea de la Nestle au zahar, supele la borcan la fel, au sare, dar ma gandesc ca poate aia pun o cantitate controlata sau nu? e ok sa ii dau ceva facut in casa care contine zahar sau sare? de Yannis |
Zaharul nu e bun la nicio varsta, dar dupa 1 an nu mai e "strict interzis". Acum ca va lua 2-3 lingurite de tort si apoi iar nu mai primeste mult timp nimic cu zahar, nu cred ca se intampla nimic. Ma rog...asta e din ciclul nu faceti ca mine...Eu ii voi da o feliuta mica de ziua lui.
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare Aseara nu am mai avut curaj sa scriu inca un mesaj sa ma albastresc Simply si MP de sustinere Si pt ca e un mes special sa va povestesc ceva, de cioara Arthu a inceput sa mearga de cateva zile La inceput a fost mai timid, vreo 2-3 pasi dar acum se tine din ce in ce mai bine si avanseaza cativa metrii Nu-mi vine sa cred cand a crescut. Si inca ceva de vreo doua zile cuvantul lui preferat e "bebe" Il zice intr-una si cand ii zic ca el e bebe rade sau il strig pe el bebe si vine la mine. E asa dulcel. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
FELICITARIII.ARTHUR
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui danyelana Sunt albastra Trebuie sa dau de baut asa ca toata lumea poate sa se serveasca cu o cafeluta, un vin fiert, un bailey sau ce mai doriti. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Multumim de tratatie,felicitari pt stelute
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela am fost k jiji afara...pe sanie...a fost cam buimac dar a stat cuminte...era cam somnoros...il mai scot dupa... am vz si io....cica gravidutze...pai daca pune artileria grea( je..mire...cris.d...MP) poze....va dam ceatza...imensa eram.... da tare frumos a fost....mmmmm.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
si noi fost afara, nashpa cu carutul prin zapada, am facut la muschi azi... greu prin sectorul 5 cu zapada...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lillo
Zaharul nu e bun la nicio varsta, dar dupa 1 an nu mai e "strict interzis"e total interzis . Acum ca va lua 2-3 lingurite de tort si apoi iar nu mai primeste mult timp nimic cu zahar, nu cred ca se intampla nimic. Ma rog...asta e din ciclul nu faceti ca mine...Eu ii voi da o feliuta mica de ziua lui. |
Cine spune ca zaharul nu e bun? eu din asta traiesc
Ma rog , asta vroiam sa stiu, de cand nu mai e total interzis
de Yannis