Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)
Raspunsuri - Pagina 11
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza danyelana felicitari ptr albastreala si ptr mersul "bebe"-lului vostru! La cat mai multi pasi Merci de coffe, pica tare bine de Yannis |
Merci mult
Te-am admirat in pozele si mi-am amintit de unele dintre ele. Ce vremuri...
Nu mai zic de Yannis, cand l-am vazut in poza aia cu sticlele mi-a stat respiratia. Imi era frica sa nu le darame atunci
Ai un copil tare cuminte
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lillo
Tort de mere sa pape si sarbatoritul. |
Reteta traditionala sau ceva special pentru bb??? Vrem si noi detalii :D
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
danyelana spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Ma dezamagiti cu artileria grea! Pe MP o stiu, nu ma intrebati de unde, dar imi amintesc poze cu ea gravida. Ce-mi amintesc io cel mai bine e cu cata nerabdare astepta vizitele la sotz! prietenii stiu de ce Mire are o adorabila burtica rotunda. Pai pana acum cea mai mare burtica cred ca am vazut-o la BF sper sa nu dea cu oo in mine... Mai astept, mai astept.... Impresionati-ma! de Yannis |
Am admirat burticile una mai frumoasa ca cealalta.
Am sa pun si eu niste pozici dar le am pe un disc dur extern
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
mamidepuiuti spune:
danyelana sa-ti fie de bine albastreala
felicitari lui arthur
myky drum bun sotului
alexutzza
mami de Alex si Radu
Eleysa spune:
Deci ...am adormit pitica ...am dat putin cu mopul, cum imi sade mie bine, si am vazut pozici frumoaseeeeeeeee cu burtici : MP pai ce zici tu acolo ca nu e burtica asa mare , Mire ...o burtica frumusica de fetita , mi se pare ca a semanat cu burtica mea ...asa ca ...Myky ...asa da burtica ...
Am vazut si filmuletele cu Dragos dansator ...dar mai ales as fi vrut sa fiu in locul lui la faza cu tortul ....nu dam cu oo...eu ieri am gasit-o pe pitica cu o turta dulce in mana
Aaaa...si am admirat omul de zapada al Marei ...cred ca o sa ii fac si eu unul Isabelei
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare Aseara nu am mai avut curaj sa scriu inca un mesaj sa ma albastresc Simply si MP de sustinere Si pt ca e un mes special sa va povestesc ceva, de cioara Arthu a inceput sa mearga de cateva zile La inceput a fost mai timid, vreo 2-3 pasi dar acum se tine din ce in ce mai bine si avanseaza cativa metrii Nu-mi vine sa cred cand a crescut. Si inca ceva de vreo doua zile cuvantul lui preferat e "bebe" Il zice intr-una si cand ii zic ca el e bebe rade sau il strig pe el bebe si vine la mine. E asa dulcel. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Felicitari de albastreala si multumim de tratatie!!!
GO Arthur!!! GO!!! (nush cum sa ii fac galerie in franceza)
Eleysa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danyelana
Nu doar in franceza. E un site facut de un operator de telefonie mobila din franta Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Se poate face si in engleza, italiana, spaniola, germana parca ...uite eu am facut in engleza de pe site-ul www.portablenorthpole.tv/home" target="_blank">asta ...ni-l daduse si cris.d ...
Eleysa spune:
Mire am fost si am luat sirop de patlagina, dar n-am gasit de la Hipocrat 2000 si am luat de la Fares...daca mai ai sticluta poti sa imi zici si mie ce contine al tau ???
tomaca spune:
Uite ca s-a albastrit Dany. Ce facusi? Inghetasi?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
Lillo spune:
Ele este reteta traditionala. Zahar caramelizat, mere si pandispan. Eventual frisca facuta in casa pe deasupra....