Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Ele este reteta traditionala. Zahar caramelizat, mere si pandispan. Eventual frisca facuta in casa pe deasupra....

dar ei au voie zahar? pana cand ii tinem fara zahar si fara sare? ok, stiu cremele alea de la Nestle au zahar, supele la borcan la fel, au sare, dar ma gandesc ca poate aia pun o cantitate controlata sau nu? e ok sa ii dau ceva facut in casa care contine zahar sau sare?

de Yannis

Zaharul nu e bun la nicio varsta, dar dupa 1 an nu mai e "strict interzis"e total interzis . Acum ca va lua 2-3 lingurite de tort si apoi iar nu mai primeste mult timp nimic cu zahar, nu cred ca se intampla nimic. Ma rog...asta e din ciclul nu faceti ca mine...Eu ii voi da o feliuta mica de ziua lui.

Cine spune ca zaharul nu e bun? eu din asta traiesc
Ma rog , asta vroiam sa stiu, de cand nu mai e total interzis

de Yannis

mai stiu eu pe cineva
eu nu pot concepe sa nu guste si el din tortul LUI de 1 an si am vrut sa aflu voi ce pareri aveti

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:

danyelana felicitari ptr albastreala si ptr mersul "bebe"-lului vostru! La cat mai multi pasi

Merci de coffe, pica tare bine

de Yannis

Merci mult

Te-am admirat in pozele si mi-am amintit de unele dintre ele. Ce vremuri...
Nu mai zic de Yannis, cand l-am vazut in poza aia cu sticlele mi-a stat respiratia. Imi era frica sa nu le darame atunci
Ai un copil tare cuminte

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Deci daca pui si tu poze gravida, impreuna cu TOMACA ma scoateti din concurs! Slabatura ce erai si tu!
Intr-adevar Yannis e cuminte, pomul e inca intreg! isi mai scapa mingiile pe sub pom, se baga grijuliu pe sub crengi isi ia mingiile si pleaca...nu stiu ce o avea cu pomu de nu are nici o curiozitate ...

de Yannis

eu imi amintesc cum pe danyelana o certase dr ei ca s-a ingrasat 5 kg iar la noi(ma rog,nu ma refer la gazele)erau kg pe alese si fara numar,fara numar...

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am facut bradutul!!
Multumesc decenuelei si alexei pt ca au sperat alaturi de mine ca-l primesc azi si l-am primit!

O sa pun poze dupa ce se incarca bateriile ap foto.

Ele uite www.magazin-naturist.ro/siropuri/sirop-de-patlagina-100ml-hipocrate--1926" target="_blank">aici. Am studiat si continutul celui de la Fares si este aproape identic.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am facut bradutul!!
Multumesc decenuelei si alexei pt ca au sperat alaturi de mine ca-l primesc azi si l-am primit!

O sa pun poze dupa ce se incarca bateriile ap foto.

Ele uite www.magazin-naturist.ro/siropuri/sirop-de-patlagina-100ml-hipocrate--1926" target="_blank">aici. Am studiat si continutul celui de la Fares si este aproape identic.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

In primul rand: Yuuuuuppy pt bradut ...abia asteptam pozici

Second: pe mine nu m-a dus capul sa caut pe net prospectul ...asa k

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Alexutzza am luat si eu azi cus-cus (paste d-alea de care ziceati voi) de la Mega si as vrea sa ii fac Isabelei...ma help si pe mine cu o reteta ceva ......sau fetele care au mai facut ...ma gandesc ca poate s-o fi plictisit cupilul de stilul meu si vreau sa incerc ceva diferit.

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

fetelor sunt suparata. au ajuns la aeroport(au facut in 5 ore 250 km), si stupoare avionul lui taicamiu nici na decolat! cred ca din cauza vremii de acolo. mai au de asteptat. of si este si baiatul mare cu ei!o sa fie obositor, la noapte o sa dorm cu grija daca o sa dorm. sunt singura cu piciul acasa si imi fac griji.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

fetelor sunt suparata. au ajuns la aeroport(au facut in 5 ore 250 km), si stupoare avionul lui taicamiu nici na decolat! cred ca din cauza vremii de acolo. mai au de asteptat. of si este si baiatul mare cu ei!o sa fie obositor, la noapte o sa dorm cu grija daca o sa dorm. sunt singura cu piciul acasa si imi fac griji.

_

offf ...doamne ....pai si unde stau???...ati aflat cand decoleaza?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui myky791

_

offf ...doamne ....pai si unde stau???...ati aflat cand decoleaza?

a decolat si aterizeaza la 11. apoi vin acasa. o sa fie obositor dar sa ajunga sanatosi acasa. se odihnesc ei cand vin.

_

Mergi la inceput

asteapta in aeroport. sunt mai multe zboruri care au intarziat

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetili bagai si io cateva poze k gazela si balena....cand am revazut-o p MP si mire....imi retrag cuvintele...in ceea ce va priveste...imi dau seama acu ce mareeeeeeeee am fost

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput