Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Cine spune ca zaharul nu e bun? eu din asta traiesc Ma rog , asta vroiam sa stiu, de cand nu mai e total interzis de Yannis |
eu nu pot concepe sa nu guste si el din tortul LUI de 1 an si am vrut sa aflu voi ce pareri aveti
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Deci daca pui si tu poze gravida, impreuna cu TOMACA ma scoateti din concurs! Slabatura ce erai si tu! Intr-adevar Yannis e cuminte, pomul e inca intreg! isi mai scapa mingiile pe sub pom, se baga grijuliu pe sub crengi isi ia mingiile si pleaca...nu stiu ce o avea cu pomu de nu are nici o curiozitate ... de Yannis |
mami de Alex si Radu
miremia spune:
Am facut bradutul!!
Multumesc decenuelei si alexei pt ca au sperat alaturi de mine ca-l primesc azi si l-am primit!
O sa pun poze dupa ce se incarca bateriile ap foto.
Ele uite www.magazin-naturist.ro/siropuri/sirop-de-patlagina-100ml-hipocrate--1926" target="_blank">aici. Am studiat si continutul celui de la Fares si este aproape identic.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Am facut bradutul!! Multumesc decenuelei si alexei pt ca au sperat alaturi de mine ca-l primesc azi si l-am primit! O sa pun poze dupa ce se incarca bateriile ap foto. Ele uite www.magazin-naturist.ro/siropuri/sirop-de-patlagina-100ml-hipocrate--1926" target="_blank">aici. Am studiat si continutul celui de la Fares si este aproape identic. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
In primul rand: Yuuuuuppy pt bradut ...abia asteptam pozici
Second: pe mine nu m-a dus capul sa caut pe net prospectul ...asa k
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
Alexutzza am luat si eu azi cus-cus (paste d-alea de care ziceati voi) de la Mega si as vrea sa ii fac Isabelei...ma help si pe mine cu o reteta ceva ......sau fetele care au mai facut ...ma gandesc ca poate s-o fi plictisit cupilul de stilul meu si vreau sa incerc ceva diferit.
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
myky791 spune:
fetelor sunt suparata. au ajuns la aeroport(au facut in 5 ore 250 km), si stupoare avionul lui taicamiu nici na decolat! cred ca din cauza vremii de acolo. mai au de asteptat. of si este si baiatul mare cu ei!o sa fie obositor, la noapte o sa dorm cu grija daca o sa dorm. sunt singura cu piciul acasa si imi fac griji.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 fetelor sunt suparata. au ajuns la aeroport(au facut in 5 ore 250 km), si stupoare avionul lui taicamiu nici na decolat! cred ca din cauza vremii de acolo. mai au de asteptat. of si este si baiatul mare cu ei!o sa fie obositor, la noapte o sa dorm cu grija daca o sa dorm. sunt singura cu piciul acasa si imi fac griji. _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
offf ...doamne ....pai si unde stau???...ati aflat cand decoleaza?
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
offf ...doamne ....pai si unde stau???...ati aflat cand decoleaza? www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
a decolat si aterizeaza la 11. apoi vin acasa. o sa fie obositor dar sa ajunga sanatosi acasa. se odihnesc ei cand vin.
_
myky791 spune:
asteapta in aeroport. sunt mai multe zboruri care au intarziat
_
decenuela spune:
fetili bagai si io cateva poze k gazela si balena....cand am revazut-o p MP si mire....imi retrag cuvintele...in ceea ce va priveste...imi dau seama acu ce mareeeeeeeee am fost
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...