Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
vanyy2009 spune:
referitor la baita eu fac gimnastica si masaj inainte de baita, imi e mai usor asa k nu plange asa ca dupa ce terminam urmeaza papa si imediat somnic.
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
Arianna11 spune:
Neata si de la noi,
Mari multumim de cafelutza
noi raportam o noapte linistita din fericire,a adormit la 22.00 pana la 3.00,papa jumate de ora si iar somn pana la 8.00 dim...daca continua asa e super.Sunt fff bucuroasa ..pare ca nu mai are dureri de burtica si cand ii este somn adoarme imediat la tzatza ..inainte cu cateva zile tr sa fac ture prin casa ca sa i-a somn.
La baitza suntem fff fericita inca de la prima,nu scoatem nici un sunet,asa de mult ne place. O asez pe o pelincutza de bumbac moale si cu tot cu ea o bagam in apa ca sa nu i se para apa prea fierbinte.De masaj se ocupa tati care o intoarce si pe burtica....eu nu reusesc so tin asa.Uneori facem mofturi la imbracat daca ne e prea foame...in rest e o distractie la baie.
Fetelor voi chiar va ganditi deja la un alt bebe?Pt mine nasterea a fost un pic socanta dupa 15 ore de travaliu. Eu vreau sa ma bucur de Alesia si mai incolo ne gandim si la bb2.
LA MULTE LUNITZE sarbatoritilor de azi
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
office spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor!
Pentru cine ma intreba (nu mai retine exact):
1.Greutate-Maiu are 6.600 kg la 3 luni si 3 saptamani (stagneaza la aceasta greutate de 2 saptamani)...
2.Masaj-Facem masaj pentru ca asa ne-a recomandat pediatra...4 sedinte pentru indreptarea musculaturii+lucrat acasa. Noi am facut mai multe sedinte pentru ca ii place, cei de acolo sunt foarte draguti cu noi si...sa avem constiinta linistita ca ne-am ocupat cum trebuie de copil.Ni s-a spus ca este ok si fara sa facem nimic dar cred ca e mai bine asa.
3.May3, cred ca ghicesti gandurile omenilor, altfel nu se explica cum ai nimerit-o cu numele meu.
p.s. :m-am semnat de cateva ori cu numele meu si poate de acolo ai retinut!
4. o fi ceva in atmosfera fetelor de la exploziile solare de sunt agitati si nemancaciosi mai toti bebelusii.
Meme de Maiu si Lulia
ana_25 spune:
Hmmm!bb2? Mie mi-a ajuns deocamdata nasterea asta si bb asta plangacios si nemancacios! Poate peste cativa ani o sa ma gandesc la bb2. Sotul nici nu vrea sa auda! e satul de urlete si nopti nedormite! Om vedea noi peste cativa ani!Aaaaa si sa nu mai am "stresul" pe cap si sa avem mai mult spatiu ca nu pot sta cu doi copii intr-o camera,nu?
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
idalis spune:
Apropo de bb2...pana anul trecut am spus ca nu vreau copii...si totusi la inceputul anului am hotarat ca e bine sa avem un bb. Acum ma bucur pt decizia luata dar spun ca va fi singur la parinti , ca nu vrem bb2 niciodata. Dar cine stie ce va fi si ce vom dori mai tarziu. Felicitari fetelor care isi doresc mai multi copii.
Idalis, mamica fericita
fulguta28 spune:
Buna dimineata!
Noapte legata de la 9 seara pana azi dimi la 7.30. Nu-mi vine sa cred ca am putut sa ma odihnesc si eu ca omul.
Fistiq, foarte tare filmuletul ala. Am aplicat si eu cateva exercitii pe Mara, si era extrem de relaxata, chiar ii placea sa fie tinuta de o mana si un picior, de ambele maini si sa o legan. Era cu gura pana la urechi. Nu am aplicat exercitiile extreme pt ca nu am experienta, dar cine stie... poate o sa am in viitor.
andr33aaa spune:
buna dimineata si de la noi
vad eu p-aci ca tot fi-miu e campionul top modelelor la 3 luni fix are 5 kg fix. asta in conditiile in care papa doar LP, si ar trebui sa fie mai grasunel - asa scrie prin carti. dar office , parca tu ai venit cu vestea cea buna: la 4 luni sa aiba dublu greutatii de la nastere. zic si eu ca intr-o luna mai pune 400g, asa ca las copilul in pace, important e sa fie acolo, in graficul lui.
noi am facut bradul (de plastic), andrei isi suceste gatul, oricum il tin el sta cu ochii doar pe steluta de varf. e frumos, parca v-am zis ca pentru mine e o premiera, n-am mai avut brad in ultimii 20 de ani. acuma ca tot l-am facut, o sa facem si poze, sa va aratam si voua.
recunosc ca sunt intr-o usoara panica, n-am facut cumparaturile de craciun. desi m-am ferit maxim de asta, se pare ca si anul asta ma bat cu toata lumea prin magazine in ultimul week end inainte de craciun dar asta este, doar duminica poate sa vina mama mea sa stea cu piticu'
offf.... astept sa ma atinga vreun spirit al craciunului... eu vad doar frig, zapada (care se va transforma repede in mocirla), inghesuiala in trafic, in magazine... partea buna este ca vom fi musafiri cateva zile la rand, deci nu ma stresez cu gatitul deloc.
si daca tot a venit vorba... va amintiti ca atunci cand eram mici eterna intrebare era "ce vrei sa te faci cand o sa fi mare?" raspunsul meu era "musafir"
Arianna11 spune:
Ana am citit povestea nasterii fetitei tale...emotionant...saracutza de tine,a tr sa faci tot travaliul ca pana la urma sa nasti cu cezariana...bine ca fetita s-a nascut in siguranta....si eu urlam sa-mi faca cezariana ,dar nici nu ma bagau in seama.
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010