Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu nu mai stiu ce sa fac cu copilu asta!! Tipa de foame si cand ii dau biberonul scuipa si urla cat o tin plamanii.Ma chinui jumate de ora pana accepta sa pape.Acu ii da tati ca de la mine n-o vrut nici cum. Azi se duce sotul la dr s-o intrebe ce si cum!Offf,eu nu stiu cum o sa mai creasca copilu' asta daca nu papa!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Mariuk multumim pentru cafeluta si pentru urare.

Astazi dau eu micul dejun,bruschete cu rosii cherry,ulei de masline,mozzarella cruda,doar putin usturoi(sa poata manca si fetele care alapteaza) si o ploaie de patrujel,iar ca desert eu as manca un cremes de casa sau eclere.

La multi ani Maria(Magdyi) si Alexandru (Hadrianae)!

Ana voi de cate ori ati achimbat laptele?Ai incercat si cu alte biberoane?Dupa ce a mancat a ragait?Te-am zapacit cu intrebarile,scuze.Un ic la Maiuta.

Sper sa apuc sa beau o cafea pana se trezeste Albert.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Prima data i-am dat Milupa.Acum ii dau Nativa.Nu cred ca nu-i place,pt ca totusi il mananca.Si nici biberonul nu cred sa fie de vina.La unele mese mananca cuminte tot biberonul,iar la altele e scandalul cat casa.Cand nu are chef sa manance....nu vrea deca obligata.Sa ragaie o pun si inainte sa termine de mancat,uneori o tin si de doua ori in timpul mesei,ca inghite mult aer cum plange si mananca cu "strigaturi"! Nu stiu ce sa zic! De ce unele mese le mananca cuminte si fara scandal si unele nu??Ca e acelasi lapte si aceeasi cantitate.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata si de la noi.
Multumim de pentru micul dejun si cafeluta.
Ana , parca il descrii pe al meu pisoi. Exact asa face si ea.Si nu conteaza daca in bibe e LM sau LP, daca vrea papa frumos, daca nu scandal.
Dupa baita si eu o pun in scutec si apoi in prosopel. Prosopelul il folosim numai pt ca-i mai gros si sa nu udam tot si mai ales sa-i tina de cald.Masaj ii fac si eu inainte, tocmai sa nu ramana mult ulei pe piele si sa-i provoace alergii.Niste filmulete despre masaj eu am vazut pe pampers.ro.
Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata!

Ca sa linistesc fetele care isi fac probleme cu greutatea lui bebe va dau eu un exemplu: Tudor are 5380g la 3 luni si nu am ce sa-i fac, asta e ritmul lui, dar pediatra a zis ca-i OK. Oricum nu-l pot forta sa manance, asa ca nu am ce face, decat sa privesc cu admiratie la greutatea puilor vosti. Pe al meu il fac fotomodel. Important este sa fie sanatosi

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Urlete si tipete am avut si noi ieri chiar in timpul meselor, si alea dese, ca de vreo 3 zile iar mananca ziua la 2 ore, maxim 2 jumatate. Bine ca noaptea doarme mai multe ore legat(noaptea asta aproximativ 7 ). Ieri a si varsat destul de mult, dar mancand des nu imi fac probleme.
La noi e zapada de aproximativ 10 cm si ninge in continuare, putin viscolit, dar e suuuper. Pacat ca bate vantul, ca l-as fi scos pe Vlad afara. eu am fost sa fac cumparaturi pentru casa, ca am prins-o pe maica-mea cu ceva timp liber pana sa plece la sat. Urmeaza sa mai merg la piata sa iau legume cat pentru 2 saptamani, dar nu stiu cand, poate il trimit pe sot de vine mai devreme acasa.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata,

Bine ai venit Idalis!

Am de citit din urma, nu gluma - ati abut spor. Nu prea ma lasa pitica mea. A atipit acuma putin, nu stiu cat o tine.

Deja pe mine incepe sa ma ingrijoreze chestia cu datul afara dupa papa. Ale da de foarte multe ori, ajunge chiar sa regurgiteze si saliva care o inghite de multe ori. Uff...

Zicea cineva de febra 37.2 parca - aia nu e febra puiutz. Temperatura la ei se considera normala pana in 38 aproape. Nu iti face griji inutile. De abia peste 38, 38.5 ai motive sa ii dai supozitor

Mai vroiam sa spun cate ceva, dar parca's habauca de cap azi.
Poate mai am timp sa citesc din urma si revin.

Pup la voi si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

'neatza fetelor!
Va multumesc tuturor pt primire, sunteti niste dragute.
Noi ne-am trezit, am papat , ne-am jucat putin si acum stam cumintel in leagan. E a doua noapte cand adoarme la 10(dupa criza de colici) si se mai trezeste la 6 dimineata. Ce bine ar fi daca isi regleaza programul asa, fara mese noaptea. In rest papam la cerere, iar cererea e fix la 3h .
Astazi facem si noi bradul artificial, si in plus terminam pregatirile pentru ca am uitat sa va spun ca duminica avem botezul .
Apropos de masaj la picioruse... bebe al meu are si el o talpa stramba, dar pediatrul mi-a spus sa nu incep masajul inainte de 3 luni. Ma mai interesez.

Idalis, mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata
La multe lunite si anisori Maria puiut de mamica Magdi
La multe lunite si anisori Albert puiut de mamica Tanamera
La multe lunite si anisori Alexandru puiut de mamica Hadrianae

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ninge asa de frumos afara...imi vine sa stau numai cu nasul lipit de geam,sa ma uit la zapada

Ca tot vorbeati de baiti,masaj: noi ii facem masaj inainte de baita. In apa sta tare linistita si ii place,dar...exista un mare dar...uneori urla cand o scaotem si o invelim in scutec. Prin urmare, am descoperit ca daca o asezam direct pe burtica, nu mai plange. Asa ca o cremuim mai intai pe spate.
Daca este sa-i fie foame...poate sa stea si in cap, ca tot urla
Si-a facut un "obicei", de cat ori o asez pe masa de infasat pentru masaj, trebuie sa faca un pipi sa ude scutecul curat.Dupa masaj, cat timp o tin in brate asteptand sa vina tati cu cadita si s-o monteze pe cadrul masutei de infasat, mai face un pipi pe mama. Dupa care cred si eu ca e relaxata in timpul baii

Mergi la inceput