Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Tanamera am vazut piticul tau in poze..e tare scumpel,sa va traiasca!

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa
office , parca tu ai venit cu vestea cea buna: la 4 luni sa aiba dublu greutatii de la nastere. zic si eu ca intr-o luna mai pune 400g, asa ca las copilul in pace, important e sa fie acolo, in graficul lui.
andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010)

daaa...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa
va amintiti ca atunci cand eram mici eterna intrebare era "ce vrei sa te faci cand o sa fi mare?" raspunsul meu era "musafir"
andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010)

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera
Oare sunt copii care sa nu planga dupa baita?
Mamica lui Albert (17.10.2010)

te referi la partea cu imbracatul?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

office, parerea mea ca te stresezi degeaba.mi se pare super bine 6600 la 3 luni si 3 saptamani, nu?
la fel si noi cand iesim afara si trebuie sa punem ceva gros..mama...ne stie toata scara...eu trebuie sa fiu imbracata, il imbrac repede si am si iesit.la fel si dupa baie.sta cuminte baie, masaj, etc, dar cand vine vorba de imbracat doar sa-i distrag atentia cu ceva.
de mancat:pai sa vedeti la noi, numai pe ala de seara il bea pe nerasuflate, in rest vrea sa si-l tina singur, il molfaie, dar il las pana cere singur ca sa manance bine ca altfel nu ii e foame si se joaca cu el.aaa si daca nu e mai caldut asa laptele nu-l bea.
ana, si eu zic ca poate totusi nu-i place laptele sau poate au ei figuri in cap.
la noi ninge de rupe de vreo 2 zile aproape.si bineinteles ca i-a luat pe nepregatite.abia se circula si am si serbare azi.al meu nu poate sa scoata masina desi si-a lasat carare facuta de dimineata s-a astupat la loc ca ninge viscolit.soacramea trebuia sa vina sa stea cu calin sa mergem la serbare.nu stiuce o sa ma fac ca la serbare nu il pot lua, sunt boxe mari,aia canta, tipa, danseaza
ma duc sa-mi trag un glont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Ana am citit povestea nasterii fetitei tale...emotionant...saracutza de tine,a tr sa faci tot travaliul ca pana la urma sa nasti cu cezariana...bine ca fetita s-a nascut in siguranta....si eu urlam sa-mi faca cezariana ,dar nici nu ma bagau in seama.

Da,pt mine a fost groaznic! Nu-mi mai doresc nastere naturala niciodata! Pot spune ca le-am trait pe amandoua,si naturala si ceza.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu nu pun termometrul rectal la bebe..am din ala frontal...o caruta de bani dadu tati pe el..e digital marca italia..etc..
si initial aveam 37.5 aseara dupa un paracetamol scazu la 37.2...si plangea mititica..si dimineata iar facui putina febra...dar sa linistit

eee ff sensibila si agitata de ieri..doarme fractionat fata de alte zile..of..asta noapte am stat de paza..sunt zombiiii rau de tot

eu nu ii pun rectal never never...

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Ana am citit povestea nasterii fetitei tale...emotionant...saracutza de tine,a tr sa faci tot travaliul ca pana la urma sa nasti cu cezariana...bine ca fetita s-a nascut in siguranta....si eu urlam sa-mi faca cezariana ,dar nici nu ma bagau in seama.

Da,pt mine a fost groaznic! Nu-mi mai doresc nastere naturala niciodata! Pot spune ca le-am trait pe amandoua,si naturala si ceza.

Poze

Cum s-a nascut Maia

Ana, si eu sunt ca tine. Mi-am cladit moralul 9 luni pentru nastere naturala, dar nu mai fac greseala asta never ever. A fost asa de simplu cu cezariana...Dar partea proasta este ca acum trebuie sa asteptam tzashpe luni sa putem face gimnastica, pentru a slabi. Asta e singurul meu regret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Dragele mele cu bebelusi de octombrie, vreau sa va incurajes referitor la baita..

Miriam pana la 1 luna si jumate plangea la baita, pana la 2 luni plangea dupa baita si pe masura ce creste ii place din ce in ce mai mult si baita si masajul. aproape de 3 luni nu mai plange nici la imbracat. Eu ii fac masajul inainte de baie, cu ulei, apoi o spal, o sterg cu scutec si apoi o imbrac, nu o mai dau cu nimic.

Ma enervam inainte ca toata lumea imi zicea "vai, a ta plange la baita?? Al meu nu plangea cand era mic..ii placea asa mult..cred ca faci tu ceva gresiti". Aiurea...mamele uita momentele de chin si isi aduc aminte doar momentele frumoase. Am zis ca si eu daca o sa ma interbe careva de baita o sa zic "vai...dar miriam e asa fericita la baita...nu stiu ce are al tau" :D Dar nu pot s afiu rea :)

Pe masura ce creste sta mai mult si rade, sta in leganut, in patut, la baita, ne jucam. Dar nu am sa uit vremurile cand ori plangea ori dormea ori manca. Astea erau singurele variabile. Dar vad ca timpul trece si lucrurile devin mai usoare si mai frumoase.

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

summertime ai perfecta dreptate. Pe masura ce cresc bebelushii,nu mai plang asa tot timpul,sunt curiosi si captivati de tot ce se intampla in jurul lor.Nici Maia nu mai plange dupa baita decat daca-i e foame.Eu o sterg cu prosopul si nu plange. Un scutec de finet(fistiq )ii pun in vanita sub ea sa n-o pun direct in vana asa.

botosel si eu eram pro nastere naturala si faceam pe Zorro ca eu o sa nasc natural si fara epidurala! Nu stiam ce inseamna asta.Acum stiu,si nu-mi mai trebuie!

Felicitari curajoaselor care mai vor bebelushi!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput