Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

ANA, eu misun prin zona , n-am fugit, desi tare as zbura spre tarile calde...

BUBU, drum bun, vacanta placuta si un botez minunat

Referitor la Girafica Sophie... eu am anulat comanda dupa ce am citit niste comentarii pe amazon.com ( http://www.amazon.com/Vulli-Sophie-the-Giraffe-Teether/product-reviews/B000IDSLOG?pageNumber=2 ), cica ar exista pericolul sa isi indese pe gat copilasii un picior al girafei... acum imi pare cam rau, recitindu-le vad ca sunt foarte asemenatoare, ca si cum cineva s-ar stradui sa denigreze biata girafa... nu m-as mira sa apara in curand un produs asemanator de la alt producator, dar muuult mai sigur...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!
dimineata am fost la salon pentru putina relaxare si l-am lasat pe bebe cu tati. Se pare ca nu i-a placut pt ca a vomat mititelul, apoi i s-a facut foame si a avut de rabdat pt ca mami era cu vopseaua in par si nu putea sa vina. Data viitoare il iau cu mine Acum sta in patut linistit, bucuros ca a stat mult la san.
Am putine emotii pt ziua de maine...la botez. Ma bucur ca nu mai ninge si e putin mai cald. Sper sa fie totul ok.
Apropo de biberoane , desi eu alaptez, recomand cu caldura biberoanele tommee tippee, mai ales pt bebelusii hraniti mixt. Imita foarte bine sanul mamei si face mai usoara trecerea de la san la biberon. Eu am cumparat un kit complet cu sterilizator si 10 biberoane dar folosesc doar unul pentru ceai. Prietenele mele care folosesc tommee tippee sunt f multumite. Acum depinde si de copil.

Idalis, mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

mamicilor, e normal ca a doua zi dupa vaccin sa nu aibe pofta de mancare? mananca cam la 2 ore si foarte putin

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

mamicilor, e normal ca a doua zi dupa vaccin sa nu aibe pofta de mancare? mananca cam la 2 ore si foarte putin

Cristina, mami de bebita David

CRIS, cam asa a fost si la noi, in plus dormea chinuit, tresarea foarte des si se trezea tipand... intr-un cuvant era traumatizat bietul pui. si a durat cateva zile. N-ai ce face decat sa-ti pastrezi calmul, sa te inarmezi cu rabdare si sa ii dai toata dragostea ta. Lasa treburile, macar azi, si luati-va in brate, poti vedea un film in timpul asta...sau 5 filme...

Sanatate multa si pupici!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cris nu ti face pb. isi revine el, poate sau nu sa fie de la vaccin, dar nu-i bai.Fii mea are momente cand vrea sa pape si la 5 ore si putin, eu ii dau cat cere.Stiu ei cat le trebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am uitat sa va zic despre noi la consultul de o luna jumate avem:

5550 gr si 60 cm plus dermatita atopica severa momentan.Am trecut pe Avene Trixera ca baza de tratament, o grama de bani, sper sa-i treaca, ca ce are pitica pe fatza si in cap ma sperie rau. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ce liniste e pe aici...
Am fost azi la plimbare cu Vlad, o jumatate de ora si i-a placuuuut, se uita foarte curios la albul de peste tot...
Va invit la piscoturi de casa ,,scaldate'' in ciocolata si nuca de cocos/bombonele colorate.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim pt felicitari la multe lunite vesele si de la noi bebelusilor sarbatoriti - Ana, Patricia, Victor si Sebastian!

am pus pozici de la aniversare

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Mari ce pofta mi-ai facut!! Merg cu un vin de tara...

Referitor la filmuletul cu acele exercitii, se vede ca parintii il pregateau pentru o cariera de contorsionist (banuiesc). Exercitiile vizau slabirea tuturor articulatiilor. Nu cred ca e recomandat pentru bebeii nostri, decat daca vrem sa le pregatim o astfel de cariera

Eu am in program saptamana viitoare sa merg pe la diriginta mea din liceu...Avem o traditie sa mergem anual in ajunul Craciunului sa o colindam

In rest, am fost o mamica cam nebuna...mi-am cumparat patine mai profi asa, si ma dau pe gheata cat pot de des. In loc sa iau copilului un centru de activitate, n-am rezistat tentatiei de a ma innoi in acest sport pe care efectiv il ador.
Am vazut si patinute pentru copii de 2 ani..deja i-am pregatit lu fi-mea o cariera de patinator ...glumesc, of course

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Au inceput sa apara colindatori pe la usi...tocmai am ascultat un colind superb cantat de doi baieti de la seminarul teologic...imi place mult ca ei nu zic 2 vorbe 3 cuvinte si LA ANU'SI LA MULTI ANI! ci chiar dedica timp activitatii lor!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

PS: am pus dimineata inca 2 poze in albumul luna a4a, la semnatura

Mergi la inceput