Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Am uitat sa va zic despre noi la consultul de o luna jumate avem:5550 gr si 60 cm plus Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010} |
Bravo, bravo, bravo!
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
citat din mesajul lui idalis Am putine emotii pt ziua de maine...la botez. Ma bucur ca nu mai ninge si e putin mai cald. Sper sa fie totul ok. Idalis, mamica fericita |
Va fi foarte frumos, stai linistita!
Meme de Maiu si Lulia
tutz spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Va invit la piscoturi de casa ,,scaldate'' in ciocolata si nuca de cocos/bombonele colorate. http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
alynta27 spune:
Salutare!
Am avut cateva zile mai pline! Si mai urmeaza doua cu serbari de Mos!
Am reusit sa fac curat in casa, chiar peste asteptari! Bradutul este si el impodobit! A fost mare bucurie pe copii!
Azi a fost serbarea de la gradinita! Am fost cu totii, ne-a ajutat si mama! A fost foarte bine ca ne-a putut insoti ca Matei a alergat, apoi David a plans la inceputul serbarii! Fata a stat treaza 2 ore, s-a uitat, a zambit! Nu va zic ca a fost si admirata!
Am pus si poze!
Ajunsi acasa, David m-a intrebat de ce Maria nu a primit cadou! Am ramas masca... I-am explicat ca va primi si ea, dar acum a venit Mosul la baieti! El s-a dus la fata si-i "explica" ca va veni Mosul cu cadouri si la ea!
La noi a fost bine dupa vaccin!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Maria are 5900g! Ne "dregem" doar cu san! Fetelor va duc dorul, dar uneori timpul mi-e insuficient! Incerc sa mai fac una alta prin casa! Cum nu ma bizui pe nimeni, ma organizez din timp cu toate!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui bebecris26 Lora parca tu ma intrebai cati ani are bunica mea. Are 63 si inca nu a iesit la pensie. Lucreaza o zi da una nu si in ziua cand e libera mai vine si sta cu bebe sa pot face cate ceva. E de mare ajutor pt ca nu mai am pe nimeni ca sa ma ajute. Cristina, mami de bebita David |
Bravo ei! Ce bucurie pe tine! Imi plac batranii care imbatranesc frumos! Si a mea bunica de pe mama e o femeie de nota 10! Are 86ani!
POZE
Cum a aparut Printul!
office spune:
citat din mesajul lui bebecris26 mamicilor, e normal ca a doua zi dupa vaccin sa nu aibe pofta de mancare? mananca cam la 2 ore si foarte putin Cristina, mami de bebita David |
da.
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
citat din mesajul lui Iunia82 In rest, am fost o mamica cam nebuna...mi-am cumparat patine mai profi asa, si ma dau pe gheata cat pot de des. Am vazut si patinute pentru copii de 2 ani..deja i-am pregatit lu fi-mea o cariera de patinator ...glumesc, of course mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
Asta e bine, vei fi o mamica in mare forma!
Meme de Maiu si Lulia