Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
andr33aaa spune:
pentru sarbatoritii de azi
Ana Sofia bebelusha de Ana_Perianu
Bogdan Filip bebelush de mai3
Patricia bebelusha de bpatricia
Victor Stefan bebelush de paticut
Sebastian Nicolae bebelush de histamina
Sebastian bebelush de ama76
sa fiti sanatosi si voiosi!!!!!
Buburuza_10 spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Tanamera, multumesc!
Fac bagaje! Cand ma gandesc ca trebuie sa trec de la papuci la cizme... Bine, cizmele sunt in Romania, le aduce mama marti... pana atunci ma voi purta in pantofi sport sau cu toc cui!
bebecris26 spune:
Buna dimineata dragi mamici si cei mai frumosi bebici. Noi am avut o noapte.. nu a facut febra slava Domnului, nu i s-a inrosit piciorusul, numai ca a fost foarte agitat toata noaptea, s-a trezit plangasnd la fiecare ora, a papat putin si abia a adormit la loc tot cu maraieli. Acum e la fel de agitat dar nu plange, a ras la mine de dimin eata dar nu la fel ca altedati. Oof, ne revenim noi si din asta sper destul de repede pt ca nu suport sa-l vad asa.
Cristina, mami de bebita David
bebecris26 spune:
La multe lunite si cat mai multi ani pt sarbatoritii zilei
bebecris26 spune:
Lora parca tu ma intrebai cati ani are bunica mea. Are 63 si inca nu a iesit la pensie. Lucreaza o zi da una nu si in ziua cand e libera mai vine si sta cu bebe sa pot face cate ceva. E de mare ajutor pt ca nu mai am pe nimeni ca sa ma ajute.
Buburuza_10 spune:
F tare!!! Sa fie sanatoasa bunica ta! Mama face 64 de ani! E adevarat ca nici eu nu mai sunt o pustoaica, in mai putin de o luna implinesc 31 de ierni!
bebecris26 spune:
Pai la 18 ani a avut-o pe mami, maicamea la 19 m-a avut pe mine. Au facut copii de tinere. Eu l-am facut pe bebe la 26. E strabunica de trei ori la 2 baieti si o fetita.
eveline spune:
Salutare!
La multi ani sarbatoritilor!
BUBURUZA - drum bun iti urez, Sarbatori fericite tie si intregii familii si te asteptam cu drag inapoi cu micuta crestina!
SABU - Wow, dar chiar o sa calesti copilul! Nici eu nu-l tin infofolit insa nici asa... sincer, eu sunt exagerat de friguroasa, si daca mie mi-e frig nu pot gandi decat ca si celorlalti le este... cu toate ca nu intotdeauna e asa, dar na, asta e in capul meu .
Si al meu urla cand e imbracat dupa baita, insa dezbracat si masat ar sta oricat.
Ieri a fost serbarea de Craciun a Biei, a fost superba insa am luat o mare teapa in sensul ca in drum spre gradi am oprit de-am luat 2 baterii pt aparat care, exact cand a inceput serbarea s-au dovedit a nu fi bune... asa ca nu am decat niste poze si inregistrari a cate 10 sec pe telefon.
Nu stiu ce sa mai fac de mancare, voi ce mai faceti? Am pus de-o supa si piept de pui cu smantana...dar maine ce sa mai fac???
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
ana_25 spune:
La multe lunite si multi ani sarbatoritilor de azi!
La multi ani bb Sebastian!!Sa cresti mare si sanatos!!
Unde fugirati toate ?? Ati plecat cu BUBU???
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
donna79 spune:
Ziua buna si de la noi!
Pupam sarbatoritii zilei, sa creasca mari, sanatosi si fericiti!
Eu ieri am avut petrecerea de sfarsit de an a firmei, dimineata am mers si la coafor asa ca mi-am lasat bebele in grija bunicilor cam multisor... azi recuperam, stam lipiti
Am vazut ca s-au discutat mai multe subiecte, la noi treburile stau cam asa:
- la imbracat pt iesit afara se lasa cu multe strigaturi, in general eu tb sa fiu gata ambalata inainte, sa-l imbrac ultra-rapid si sa o zbughim pe usa;
- la baita nu mai plange, ba chiar il linisteste; si plansul la imbracat dupa baie s-a rarit, inainte era la ordinea zilei;
- am experimentat si noi mancatul cu chitaieli zilele astea, ba chiar o data mi-am luat un sut in orgoliul matern, s-a strambat la tzitzi q]
LORA.. ai PM!
EVELINE, poate a inregistrat vreun parinte serbarea si va da si voua filmuletul
TANAMERA ... si eu ma intreb ce-o mai face Paticut.
Revin pt mai multe, acum trimit asa mesajul ca am incepul sa-l scriu acum o ora cred...
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)