Albinute & bondari mar-apr '07 (153)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Craciun fericit, dragele mele! Sa aveti parte de multa sanatate si armonie in familie! Sufletele sa se bucure de nasterea lui Hristos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Craciun Fericit cu sanatate, alaturi de cei pe care ii iubiti si va iubesc. Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti si sa va fie bine!

Va pup cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Craciunitelor Loradin si Krissy!
Sanatate si tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI LORADIN SI KRISSY!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Sper ca ati avut un Craciun linistit, dragele mele. Multi ani cu sanatate si iubire sarbatoritelor din aceasta perioada magica! Sunteti deja binecuvantate sa va fi nascut in preajma sau chiar in Ziua de Craciun. Sa aveti parte de multe lucruri bune in noul an din viata voastra, iar inerentele rele sa treaca peste voi intarindu-va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI KITTY!!!

LA MULTI ANI LORADIN SI KRISSY!!!!

SA AVETI O DUMINICA PLACUTA ALATURI DE CEI DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Craciun fericit si sarbatori cu bine alaturi de cei dragi

cu intarziere si scuzele de rigoare:

La multi ani mereu tanara doamna Kitty.Esti superba si tu si familia ta si ai exact prietenii pe care ii meriti .sa-ti DD sanatate

La multi Loradin,sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

am admirat Matei cel mai inalt de la gradi(oare pe cine a mostenit );pe d-soarele Teodora si Maria,dansatoarea Giulia,spirdisul verde Vlad si tot ce e pe Facebook dar nu am apucat sa intru la timp sa va spun ca sunteti super cu totii

noi avem tuse si muci la amandoi copii si e chin sa ma scol noaptea sa ii trag mucii micutiei si sa-i pun Colargol,sa ii tin batista lui Victor,sa golesc laptaria ca sa produca in continuare si in plus ma trezesc si eu cu sange inchegat in nas si abea pot respira pana pun apa cu sare.Dar in rest suntem bine,adica normal pentru acest sezon dar varza de oboseala din cauza virozei si a minunatilor musafiri (familia mea) care s-au gandit sa ne viziteze pe echipe (famelie mare si aparatment micut )pentru ca noi nu aveam cum pleca de acasa in halul in care suntem.

incerc sa pun poze pe facebook sa vad daca imi iese.

eu am mancat doar pui de Craciun, oua umplute,branzeturi si masline plus cozonac si am salivat la carnati,sarmale si lebar facute de draga mea mama pt Cornel si Victor dar ma mai abtin ca asa a zis dr sa nu mananc porc....o sa mai caut si alte opinii in privinta alimentatiei cand alaptezi, ca sunt in pana de idei...ce sa mananc de Revelion de exemplu si in continuare daca alaptez??

sa nu uit..matza mea a recuperat deficitul;Am venit acasa cu 2.8kg si pe 16 dec la 1 luna de la nastere luase 1.4kg si 3 cm.E bucalata si dragalasa si are copanele de papat asa ca Ela pune-t epe treaba si fa o suroioara Theutei.

Sanatate Horica mic de Roxanici si Horica de Magduta.
Sanatate mucosilor si un an nou cu cat mai putine raceli.

Va pup.
Noapte buna

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Martutza, da' de ce sa nu mananci porc? eu nu am auzit sau citit asa ceva. Vorba ceea, porcul e cea mai buna pasare.. (eu nu sunt bun exemplu ca mananc doar la Craciun)

Eu doar ce am terminat sarbatorirea lui tati si pe anul asta, el e si Stefan si am luat obiceiul de cativa ani sa umplu casa de musafiri sa-l sarbatorim. Acum musafirii au si copii si va dati seama. Sunt extenuata, abia am reusit sa termin pregatirile la timp. Noroc ca tati l-a luat pe Petrisor cu el la serviciu si am reusit (tati a lucrat de Craciun). Am ramas doar cu Calin care e o cumintenie cand de singur.
Daca l-ati vedea cum canta Mos Cucun cu pete dabe.... e o dulceata.
Am facut atata mancare ca-mi ajunge pana la rev. Asa ca zilele astea profit de soare sa ies cu ei, numai maine sunt ceva fulgi.

Asa am un chef sa ies cu al meu sot undeva, numai noi doi... mi-e dor de asta. poate la anul.
Cred ca pentru mine cea mai frumoasa urare pentru anul care vine in afara de sanatate ar fi : sa am 2 ore uneori de iesit numai eu cu el.

Mergi la inceput