Albinute & bondari mar-apr '07 (153)
Raspunsuri - Pagina 7

roxanici spune:
carmenfr vin la tine la masaaaaaaaa, pazeaaaaaa
Craciun linistit tuturor!
io nu prega nik, soacra tot, pauza anu asta

madybulancea spune:
CRACIUN FERICIT DRAGELE MELE!!!!!
La noi a venit mosu,am fost plecati si cand ne-am intors cadourile erau sub brad....acum distractie cu trenul de mare viteza!!!
Roxy nici eu nu fac mai nimic...carnati si salata de boef,atat in rest soacra......
O seara frumoasa va doresc!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi

carmenefr spune:
Craciun fericit tuturor, sa va aduca mosul tot ce va doriti, alaturi de fericire , sanatate si multa iubire !!!

magdutah spune:
Bradul e impodobit,
Mosul inca n-a sosit,
Incepeti sa colindati,
Si pe el sa-l asteptati.
Va veni la fiecare,
Cu cadouri si-o urare:
Un Craciun plin de iubire,
Sanatate, fericire,
Mult noroc si impliniri
Si ani plini de bucurii.
Magda Matei 9.04.2007

Rebiana27 spune:
Craciun de poveste sa aveti, dragele mele, mangaiat de cele mai frumoase colinde si purtand izul si culoarea bunatatii!
CRACIUN FERICIT plin de lumina si speranta!
Mami de doua minuni:

laura_oana spune:
CRACIUN FERICIT !!!
Fie ca magia Sfantului Craciun sa va cuprinda si sa va poarte pe aripile sale,pana veti atinde cu degetele bolta cereasca,si sa culegeti un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in case si in inimile voastre.Craciun fericit!
FIZIC..sunt terminata...edy e de o saptamana pe antibiotic abia acum e ceva mai binisor, tuseste mai rar, dar a fost nasol ca a si vomitat noaptea, saptamana asta am fost ca o mumie9 cu multe nopti nedormite), pe fuga , si tot nu mi-a ajuns timpul sa fac tot ce mi-am dorit.
Pihisihic....ceva mai bine
, fericita ca e Edy fericit! si multumit de cadouri.
va doresc un CRACIUN DE POVESTE! CU TOT CE VA DORITI VOI SI CU MUUUULTA MUUULTAAA SANATATE!

Kitty spune:
Craciun fericit, dragelor, sper ca va bucurati de aceasta zi din plin!
Noi am avut un Ajun linistit, am avut colindatori doar colegii lui Raul, apoi am deschis cadourile de la Mosu.
Giulia a primit o papusa (adorabila, spunea ea) Fisher Price cu biberon, care si-a meritat banii din plin (59 lei) pentru ca e atat de draguta si gangureste ca un bebelus adevarat si....cel mai important, domnisoara noastra aseara a decretat ca ea nu mai doarme cu noi, ca doarme cu bebele ei...si s-a si dus la culcare imbracata si pe cand ne-am sesizat noi dormea cu papusa in brate. A mai primit o papusa "color me" pe care poate sa o coloreze cu cele 4 creioane atasate si apoi se poate spala, o pereche de blugi de rockerita, un port bebe pt papusa ei, un titirez si un teatru de papusi. Astea au fost cadourile de la toata lumea, adica de la noi, bunici, matusi.
Raul: un joc de construit Meccano, un webkinz husky, un yo-yo, un titirez, manusi si Legendele olimpului.
Mos Capcaun s-a intrecut pe el, asa ca am primit o husa de telefon, niste casti miiici de tot (pt ca cele de la telefon nu-mi stateau in urechi) si doua carti (Marquez si Cartarescu)
Calin...a fost cel mai putin rasfatat ca a primit doar un ulei de masaj si niste lenjerie, daaaar stie el ca mosu intarzie si o sa ii aduca ceva consistent (am umblat de am innebunit dupa un anumit trening pt el si pana la urma am ramas ca il luam duuuupaaa, dar e bifat la cadouri)
Ah, si am mai primit de la o colega de-a lui Raul - fetita cea talentata - un colier si niste cercei facuti de ea.
Craciunul nostru

Kitty spune:
Am primit multe urari frumoase, pe telefon, pe yahoo...
Am raspuns cu un e-mail prietenilor si pentru ca nu va am pe toate in lista mea...il pun si aici:
Intr-un Craciun ideal v-as fi colindat pe toti, pe la geamuri si la usa...
Ar fi mirosit a vin fiert ...cu scortisoara, a colacii pe care ma incapatanez sa-i fac in fiecare an, desi nu au aceleasi gust ca in cuptorul bunicii...dar sarmalele n-au acelasi gust fara ei..
Ne-am fi zambit si ne-am fi urat unii altora de toate....la unii mai dulce:
Sa va fie sufletele ca niste brazi impodobiti cu zambete si bucurii!
...la altii mai serios...sau mai ...bascalios - sa nu starnesc zambete ironice:
Sarbatori fericite, sa aveti doar bucurii!
Sa va aduca Mos Craciun ......
Oricum...aici sper sa va "nimeresc" pe fiecare:
http://www.youtube.com/watch?v=B1BVDrf51mY&feature=related
sau
http://www.youtube.com/watch?v=DkV5CrU4k&feature=player_embedded
sau
http://www.youtube.com/watch?v=MHioIlbnS_A&feature=player_embedded
sau chiar.....
http://www.youtube.com/watch?v=-gDHU1j_5tQ
Sper ca macar una v-a placut!
Un gand bun si un zambet va trimit tuturor!