Albinute & bondari mar-apr '07 (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

pasarele minunate, am fost cam ocupata, racita la toarta cu fie mea, n am vazut in vata mea sa ma tina o spatamana, eu care boleam o zi si eram ca noua...
o sa citesc din urma candva...
dar va imbratisez pe toate, sa aveti sarbatori cu bine si cadouri de mos craciun asa cum v ati dorit fiecare!

va pupam cu drag,
d&n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Inca o data: La multi ani, Kit!
dau si eu o dedicatie din sufletel:
http://www.youtube.com/watch?v=eHQG6-DojVw
poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani , sarbatorito !!!

Sa fi sanatoasa si voioasa si voioasa !!!
Si da so tu ceva bunut, un tortulet, ceva, sa cel putin o poza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Va multumesc mult de tot, dragele mele!
Am savurat fiecare cuvant si fiecare melodie!

Am avut o zi de nastere de vis, cea mai frumoasa de pana acum. Nu e vorba doar de ziua de azi...deja de vineri de la petrecere am fost atat de rasfatata de familie si de prieteni, apoi aseara am avut partida de baschet pe care mi-au facut-o cadou prietenii, azidimineata la servici colegele m-au asteptat cu urari pe post-it-uri si cu o pancarta cu La multi ani, copiii m-au asteptat cu flori cand am ajuns acasa si mi-au cantat "e ziua ta mamico"..Sunt foarte impresionata pentru ca, fiind atat de aproape de sarbatori, de obicei ziua mea trecea mai neobservata. Acum toata lumea din jurul meu parca a facut concurs sa imi faca surprize.

Giulia ne impresioneaza cu limbajul ei, spune " nu ma afecteaza" "sa gasim o solutie" "n-am intentionat sa...." cred ca o sa fie vorbareata ca si mama-sa

Va doresc sa zambiti in jurul bradului, incantati de bucuria copiilor! Craciun fericit, din toata inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kit, si Capca? ce surpriza?

Tzuna, am vazut acum in oferta Carrefour un combinezon 2/8 ani de 89.99.

Ioana
, pliiiz, da o reteta de ciorba acra de organe de porc (eu o stiu de ciorba de bureti). ca mi-e pofta sa fac de Craciun insa nu am gasit pe net nik.

Diana v-ati mutat?

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Haideti la cafea, bagati povesti cu ce faceti astazi cu copiii la bucatarie. Cum va ajuta ei .Sau nu Si ce pregateli faceti pt Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!!!

Pe mine ma ajuta deocamdata foarte mult ca inca nu s-au trezit
Fac de mancare clasic si simplu, ca rasfatata cum am fost in ultima vreme, m-am puturosit. Supa de gaina deacolo din curtea ei, sarmale, colacei, prajitura fanta, prajitura caramel. Mai avem carnati si pastrama de curcan, jambon de craciun, branzeturi, legume....sper ca nu o sa murim de foame
Ah...si fac un tort minge de fotbal, ca maine seara se sarbatoreste un prieten.

Rein, Capcalinul s-a intrecut pe el, mi-a cumparat un telefon (cred ca asta am mai spus), un lantisor pentru medalionul cumparat de prieteni, un aranjament de craciun viu, cu bradut pitic, craciunita, orhidee, o splendoare. Plus ca mi-a spus de o mie de ori la multi ani....si altele...ba la telefon, ba "pe viu"...

Dansatoarea mea , dar numai cu poza ma laud, ca m-a dezamagit, a smiorcait si a dansat majoritatea timpului langa noi, nu in fata langa copii. A fost oricum un spectacol cum a dansat Macarena smiorcaind....dar altfel foarte corect...zici ca dansa de frica cuiva Ah, daaa...si a valsat cu tac-su, nu cu partenerul ei de la dans.

Si sa va urez inca odata:

Sa va fie sufletele ca niste brazi impodobiti cu zambete si bucurii!!
Craciun fericit!

Mergi la inceput

Ce enervante sunt reclamele astea de pe aici...

Sarbatorita de ieri, da' ce sportiva sunteti, basketball-ista , cos de care ai dat ?de 3 puncte?
Mi-a placut printesa in roz, si buchetul supeeeeeeeeeeeeeerb de flori, pus in "vaza"

Noi pregatim asa: salata de boeuf (portie dubla si pt mama, ca ea ne face sarmale ), ciorba de perisoare,acrita cu zeama de varza,
turta dulce, casa mosului(cu ajutorul teodorei), cuiburi de viespi ,
tiramisu si tort de spuma de ciocolata in 3 culori.
De la ai mei avem cozonac,toba, leber, si carnati , toate homemade.
Pupam si spor la pregateli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Kitty! Iti doresc sa fii sanatoasa, mereu pusa pe lucruri mari si sa te pastrezi proaspata si curata la spirit la fel ca si acum.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Un Craciun Fericit tuturor!

Sa va fie masa imbelsugata si sufletul implinit!

La Multi Ani!

Mergi la inceput