Albinute & bondari mar-apr '07 (153)
Raspunsuri - Pagina 5

madybulancea spune:
Neatza...mai fetelor unde ati disparut???faceti bunatati?sa nu scrieti voi nimic ieri???ntz ntz ntz....
Roxy ce face horica???
Kitty cum e Giulia????
O zi usoara!Spor la treaba!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi

Kitty spune:
Mady, draga de tine, cum ai ramas tu pe baricade!
Giulia e bine, de luni n-a mai facut febra si nici alte simptome nu are.

carmenefr spune:
Salutari si de la noi !
Sar'na de aprecieri...
Am vazut piticii la gradi, care de care mai elegant, si mie mi-au placut patuturile alea , ingenioase, nu ocupa mult spatiu, se pot curata usor...
Eu sapt asta sunt in concediu, sincer n-am simtit asta, am smotruit prin casa tot timpul, ieri am mai facut si niste cumparaturi, pe la pranz, asa, ca sa prin marea aglomeratie din centru(erau manifestari de 21 dec). Azi pe seara, sa fac aluatul de turta dulce, ca tre' sa-l tin la frigider 1- 2 zile, ca i-am promis teodorei ca facem casuta de turta dulce a lui mos craciun. Deci, Mady, nu facem bunatati. Doar smotru
Ma duc la somn ca sunt franta, am atarnat perdele , si eu cu inaltimea mea considerabila(deci pozele de la serbare sunt vreo 4-5 bune, in rest rebuturi, pe motivul asta ), si ma dor si mainile si parca si picioarele...
Sananate multa piticilor bolnaviori !

roxanici spune:
horic nu e bine, inca ma mai tine in suspans
rares s-a prostit la serbare ieri, m-a suparat f tare

carmenefr spune:
Hai, nu fi si tu suparata pe baiat...ca doar nu e decernarea premiilor oscar... Nu exista serbare perfecta. La varsta asta n-are cum. Nici la noi n-a fost extra, eu m-am minunat de cat de multe au putut invata, dar noroc cu doamna care era cu desfasuratorul in fata, si le soptea
Cat despre cel mic, va dorim multa sanatate.
Coana Bicky, tu ma intrebasi de frizura teodorei. Are parul usor ondulat, spre varf, cumva, si prea multe frizuri nu ne"coafeaza:, ca are si vreo 2 vartejuri in crestet, sta parul in 15 directii. Dar bob o prinde bine

roxanici spune:
La Multi Ani, batranico!!! ...stie ea care......
horia e mai bine ca ieri
rares l-a zburat la gradi, ultima zi pe anu asta

madybulancea spune:
LA MULTI ANI KITTY!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi

gabi78 spune:
La Multi Ani celei mai active, vesele si increzatoare mama de albinuta pe care o cunosc virtual!
Sa fii sanatoasa si cele mai multe bucurii sa fie acolo la tine!

Siuta spune:
LA MULTI ANI KITTY! Sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti inmiit !!!
http://www.youtube.com/watch?v=A8j8c5169I8&feature=channel- dedicatie pentru tine din toata inima .
Vazut poze cu copilasi dragalasi- Teodora, Giulia, Tudor
Deci pana la urma au fost si serbari reusite ! Felicitari. Lasa mai Roxanici ca o sa mai aiba parte copilu' de zeci de serbari la care nu o sa se prosteasca..sanatate multa puilor.
Si Anastasia e cu o tuse doar cand se trezeste ...cred ca o sa merg si eu cu ea la doctor.Pana una alta ii dau plantusin, poate poate ii trece.
Maine plecam la C de Arges de Craciun asa ca va urez de acum Craciun Fericit si Mos bogat.
Va pupez pe toate
Andreea, mamica de Anastasia si bb2

pisikuta spune:
LA MULTI ANI, kittylitic mic!
tu ai decoperit oricum secretele tineretii fara batranete, ce ti as mai putea ura eu de ziua ta..? sa fii sanatoasa si sa gasesti bucurie in fiecare zi! te imbratisez cu mult drag.
(tu pui o felie de tort deoparte, ca stii ca s amatoare de dulceturi, si eu beau o sampanie diseara, cu gandul la ziua asta deosebita a ta. dedicatie muzicala nu ti fac, ca sint in perioada cutiuta muzicala - din nou :(, si n am inspiratie..doar o strofa de blaga, te reda cu toata poezia din tine, cu nesatul ptr lume si nelinistea si cautaea ta permanente.
Īn bolta īnstelata-mi scald privirea
si stiu ca si eu port īn suflet
Stele multe, multe,
si cai lactee,
Minunile īntunericului,
Dar nu le vad,
Am prea mult soare-n mine
De aceea nu le vad.)