Albinute & bondari mar-apr '07 (153)
Raspunsuri - Pagina 19
Kitty spune:
La multi ani Alina!!
Sa ai parte doar de bucurii si sanatate!!
Jo sper ca mai citesti pe aici, sper ca e doar o faza in care te regasesti ..si ca totul e bine!
Cafeluta fetelor!
anaalina spune:
Neata....
Multumesc de urari Kitty .
Am o leneeeee teribilaaaaa, am macat vreo doua bomboana cu lichior si sper sa ma puna alea in miscare sa nu adorm la loc . 
Am facut si tort asa ca sunteti bine venite la o felie si la o sampanie.
Sa va zic si despre copii mei:
- am vazut la un moment dat ca Roxi ii avea bolnavi , atunci au fost si ai mei , i-am dus la homeopat , am tras 3 sapt dar nu ne-am atins de antibiotic , tuseau ingrozitor amadoi , Catalina nu manca nimic , Mihai se ineca cu mucii , eiii au trecut om vedea in continuare ce vom mai face , dar am hotarat , merg la homeopat.
- tot d-na homeopat ne-a dat granule ca ne rodeam unghiile, dupa ce epuizasem toate amaralile de dat pe ele, acum parca nu si le mai roade cu atat elan, mai am si eu ce taia.
-sunt ca un balon am 70kg
si o foameeeeeeeee.....
Siuta spune:
La multi ani cu sanatate Alina
! Sa ai un an minunat alaturi de familiutza ta !Nu intra in panica cu kg...eu te-am luat :am 72 si numai seara dupa 20 ma apuca un dor de dulciuri de termin toata punga Anastasiei cu ciocolatele si bombonele.Chiar am o problema
.
Diana, felicitari pentru mutatul in casuta cea noua si spor la aranjat !
Ioana,
.
martutza spune:
La multi ani cu sanatate,noroc si fericire Alina.
Ciocolata cu lichior
si nu-l imbeti pe Mihai? e bun homeopatul dar sa t etii de el...caut si ue in zona unul bun pentru piticii mei.
Siuta...ntz ntz...ciocolate si bomboane ? Alaptezi? nu te temi ca-l va enerva pe Toma? Eu ma feresc de ciocolate si cacao dar la mancat dulciuri...ne luam l aintrecere..napolitane,fursecuri,biscuiti si in lipsa unt pe paine cu gem...dupa fiecare alaptat bag cev adulce ca zici ca-s sfarsita de foame ...unde mai pui ca alaptez uneori si noaptea si sa am vezi pe la 1 sau la 5 cum bag in mine dulciuri si apa.
AM un surplus de 6-7 kg fata de cand am ramas insarcinata dar scap eu de ele...in timp ![]()
Ioana...iti doresc sa petreci cat mai frumos si benefic acest timp cu tine si Matei.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
roxanici spune:
La Multi Ani , Alina!!! sa fiinsanatoasa
Tzuna, cu siguranta o sa il cunosti pe horica, doar voi mai veniti prin brasov. sambata asta nu stiu daca am fi reusit oricum ca am fost un du-te vino, am stat acasa numai la masa si la somnul copiilor.
mai cu alaptatul si ciocolata iar cred ca e un mit, io zic ca trebe sa incercati; e posibil sa nu aiba nicio reactie bebe, io manc ciocolata la greu si cu lichior si fara si beau si nesulet taricel pe gustul meu. horica e. la fel si cu si fara....dar io atimgeam niste culmi ale frustrarii foarte inalte si am zis fie ce-o fi, mananc si apoi vad daca face urat,si n-o. facut. acu suntem amandoi fericiti.....ori ii place si lui ciocolata.....ori ajunge prea putin in lapte.
io inca mai alaptez si mai intenionez sa o fac mult timp si mananc de toate.
radcarmen spune:
Mady, Tzuna sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi si cuminti!
Alina, la multi ani cu sanatate maxima tie si la ai tai!
.
Sanatate tuturor!
tzuna spune:
ROXANICI- nu mai, chiar imi pare f rau ca nu l-am vazut pe Horia ca prea des prin Brasov (cum veneam mai demult) nu mai venim dar cine stie....
In seara asta am fost la Marta si i-am vazut gagalicea. Maria s-a inteles f bine cu Victor si s-au jucat atat cat au putut ca nu am stat prea mult iar cea mica e bucalata si linistita adica asa cum il vreau eu pe bebe 2. Maria si Victor au discutat impreuna despre fluturi si molii , s-au jucata de-a vanzatorul si cumparatorul, au incercat si un joc de memorizare dar cum Maria nu stia regulile nu prea a mers. Am fost super incantata de cum s-au inteles copiii (nu s-au mai vazut de cand aveau cateva luni) si ma enervez iar cand ma gandesc ca Maria nu se intelege deloc cu finuta noastra de la Brasov (motiv pt care nu ne vizitam prea des ca iese show mare de fiecare data). Pur si simplu nu sunt compatibile. Maria e prea mataita iar cealalta prea agitata si uneori violenta si de aici dezastru total. E un chin sa stai cu ele. Dc iesim in aer liber (musai fara jucarii) e ok dar dc stam in casa (si au dita mai casa) e jale.
tzuna spune:
A facut careva radiografie stomatologica in sarcina? Ca ar tb sa fac una , am citit si rascitit si nu ma pot hotara. Riscul pt bebe e f mic spre deloc.... Stiu si cabinetul cu aparatura f performanta unde ar tb sa fac si totusi nu ma pot hotara. Ce ziceti?
anaalina spune:
Multumesc tuturor de urari si ca v-ati gandit la mine

Tzuna .. de ce radiografie? e musai?? eu am facut cand aveam vreo 2 luni de sarcina SI mi-a pus o ditamai platosa pe mine. Trebuie sa ii spui celui de la cab unde faci radiografia.