Albinute & bondari mar-apr '07 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA Multi Ani Delia.Sa fii sanatoasa si puternica sa faci fata bucurilor ce vor veni.

Un an nou plin de bucurii tuturor.

Sanatate Alexandru sa revii cat mai curand alaturi de verisorii tai.

Rein daca mai cazi in butoi ridica mainile sus, vei simti cum fiecare mana e stransa puternic de o manuta de baietel care te vrea alaturi de el zi de zi sanatoasa si voioasa.
pentru tine si felicitari sotului care reuseste sa te scoata din butoi.

Victor nu a dormit deloc ieri si aseara la 11 era sa capituleze,noroc cu vecinii cu petarde ca nu a adormit si am intampinat noul an la fereastra toti trei privind artificiile.Claudia a adormit cu putin inainte de ora 11 si a dormit tun pana la 7 dimineata desi ieri a avut o zi mai agitata.Cred ca dau comanda de artificii in fiecare seara sa avem si noi nopti intregi dormite.

Siuta eu nu ii iau temperatura decat daca simt ca are palmele calde (ea le are reci de obicei) si dr a zis ca la 37.6 sa ii dau 1 ml de Eferalgan dar eu nu m-am grabit pt ca taica Capraru zice ca dupa 38 se dau antitermice si trebuie doar hidratat copilul asa ca o alaptez la temp asta si atat.Inca e cu muci si maraiala de la gazele din burtica (inghite mucisori si o deranjeaza).Sper sa ii treaca mai repede.

Am uitat felicitari Manuela.Orice om bun are parte pana la urma de implinirea dorintelor.

In privinta carnii de porc am mai intrebat si pana al urma am decis sa mananc si eu carnea din sarmale ca e 50 cu 50 de vita si carnati facuti de mama tot in amestec.Dr sorei mele a zis ac poti manca orice ai mancat si baut in sarcina si cum eu am mancat din toate o sa bag incet orice aliment si vedem ce face stomacul matzei mele.

o zi buna.
fug la maraita mica.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

De unde ma trag eu azi e un obicei frumos: se merge cu Sorcova
Sorcova vesela
Sa traiti sa infloriti
ca un mar ca un par, ca un fir de trandafir
tare ca piatra , iute ca sageata
tare ca fierul, iute ca otelul

LA ANUL SI LA MULTI ANI !!!
Va doresc un an de exceptie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

La multi ani Delia!

La multi ani tuturor!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SIUTA- cum a fost pana la urma? La cat v-ati culcat? Si de unde te tragi tu draguta ca exact sorcova asta o spuneam si noi cand eram mici, asta am invatat-o si pe gaza mica si azi si-a sorcovit bunicii cu orez din plin. A fost super incantata de obiceiuri. La anul vrea sa-i facem urs sa mearga cu ursul.

Noi aseara am petrecut in familie intai cu ai mei apoi cu socri. Pe Maria am lasat-o sa stea pana la 23.30 cand au fost primele artificii si am pacalit-o ca ala a fost Revelionul. Ea vroia in centru ca i-a auzit pe ai mie dar nu m-am putut hotara sa mergem. Ca artificiile ii plac dar pocnitorile si tobele nu si sigur am fi avut parte de tot tacamul. Mergem la anul dc se indura cineva sa ni-l tina pe bebe mic.

Si pentru ca aseara eu si sotul ne-am culcat la 2.30 azi ne-am trezit fresh si am mers din nou in padure cu sania. f frumoase peisaje, o atmosfera de vis dar mi-au cam inghetat picioarele cand am vazut chiar pe drum mai multe urme de urs si lup cred. Asa ca ne-am indreptat repejor spre masina si ne-am reintors mai spre civilizatie sa ne jucam linistiti in zapada. Am fotografiat urmele si vi le arat.

GABI- cred ca v-a fost greu de sarbatori fara Alexandru. Chiar m-am gandit la voi. Sper din toata inima sa se refaca in cel mai scurt timp. Minunile se intampla cand nici nu te astepti. Am vazut pe pielea mea. Sunt alaturi de voi cu gandul. Va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!
O cafea de inceput de an, fierbinte si tare impreuna cu toate gandurile bune!
Sper ca si in anul care a inceput sa gasim aici in stup, un loc unde poti sa impartasesti (cat mai putine) necazuri si (cat mai multe) bucurii.
Un an nou bun si viu va doresc!

Tzuna sunt foarte impresionata de ceea ce faci, de cat suflet pui in toate!

Noi am avut sarbatori frumoase, am petrecut, am fost la schi, la tubing, in Oraselul Copiilor, ne-am intalnit cu prieteni. Am sa pun poze diseara.

Haideti la bazait!!!

Mergi la inceput

Eu iau o cafea si la ora asta ca imi cad ochii in gura .
He,he Tzuna eu am fost prima cu sorcovitul !!!
La noi revelionul a fost...linistit sa zicem, poate prea linistit pentru gustul meu . Dar o sa-mi scot parleala anul asta, promit!
Anastasia s-a lovit la o mana jucandu-se cu bona mai acu cateva ore si de atunci sta cu mana nemiscata si se jeleste dar nu ma lasa sa ma uit.Am amenintat-o cu spitalul si atunci a miscat-o putin, dar acum iar se jeleste .Ce sa ma fac ?
va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Siuta eu zic totusi sa te duci la spital...o amica de-a mea a cazut fiisa si a plans ca o doare mana apoi i-a trecut nu a mai plans numai k nu o misca,nu se umflase nu se inrosise si s-a dus a doua zi la doc caci tot nu o misca si surpriza mana rupta.......anastasia poate sa nu aibe nimic,dar mai bine verifici,multa sanatate!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Siuta eu zic totusi sa te duci la spital...o amica de-a mea a cazut fiisa si a plans ca o doare mana apoi i-a trecut nu a mai plans numai k nu o misca,nu se umflase nu se inrosise si s-a dus a doua zi la doc caci tot nu o misca si surpriza mana rupta.......anastasia poate sa nu aibe nimic,dar mai bine verifici,multa sanatate!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Merci frumos, dar dupa un somn zdravan de vreo 3 ore s-a trezit ca noua si vroia desene animate si bomboane.
Bine ca a fost doar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineta si La multi ani ! Un an nou mai bun, mai frumos, mai fericit, mai linistit !

pe rand...

Pisi, La multi ani, sa fi fericita , sanatoasa si iubita , si sa te bucuri de papusica ta!

tzuna, ma bucur ca ai reusit sa te vezi cu unul dintre gemeni, chiar o surpriza neasteptata, si de asemenea, apreciez tot ceea ce faci pt cei care nu au asa mult noroc in viata. Poze ati pus de la zapada?

Loradinfelicitari pt reusita profesionala !

Noi de sarbatori am petrecut cu ai mei, eu am lucrat si pe30, pana la terminarea programului, cu o zi inainte am avut un mare show cu seful meu cretin, doamne ce om(ajuns in fct pt ca pupat pe cine tre' , nu ca ar fi vreo capacitate), apoi show si pe 30, am plecat acasa cu creierii varza...Pe 31 am ales sa mergem la ai mei, am facut deserturile, teodora a fost f cuminte, de-abia astepta artificiile, a stat treaza pana la 3de dimi, cand a picat ca frunza in vant

Azi mai am si eu concediu, apoi de maine o iau de coada...si eu si teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

S-au dus si sarbatorile, ne pregatim de sf ioan(inainte insa il vom serba pe tata, care maine face o varsta rotunda, 60 ), si ma gandesc ce tort sa le fac sarbatoritilor, teodora si tata(e si ioan)
Cred ca voi face un tort mare, jumatate roz jumatate de cioco sa-i impac pe amandoi. Sau un tort mic roz pt teodora si unul mare pt tata...sunt in gandiri

Mergi la inceput