Albinute & bondari mar-apr '07 (153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Neatza!
Hibernati?
Haideti la o cafea!

N-am pus poze, ca ultimele doua zile am fost foarte ocupata cu distratul cupilului in ultimele doua zile de vancanta.
Din ciclul ce vraji mai face Giulia...isi roade unghiile de la maini ....si de la picioare, pana la sange. Ea spune ca nuuuuu...nu ea face asta, Raaaaauuuul!!! Il si cearta .
Dupa ce de doua luni n-am mai avut ce taia la unghiile ei, am cumparat oja speciala, amaraaa raaaau. Am dat-o, dar m-am ingrozit si mi-e mila de ea, ca m-am dat si eu si e groaznic, dupa ce am pus limba pe el nu-mi mai trecea amareala.

Mda...si dupa ce si-a tinut manutele pe sus sa se usuce oja, dupa ce n-a vrut sa-si puna manusile ca sa nu se strice...dupa ce ne-am intors de la tubbing, a uitat si si-a bagat manutele in gura, a facut ca o pisicuta care a mancat ceva fierbinte, dupa care mi-a vomitat pe covor.

O zi frumoasa va doresc si iesiti din barlog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Nu, nu am pus poze din concediu ca ieri abia am ajuns in Bucuresti iar azi sunt deja la lucru. Maria e cu sotul undeva prin zapada... ce bine ca avem zapada si in Bucuresti ca altfel era trecerea prea brusca.

KITTY- mi-a placut cum ai descris intreg episodul cu oja desi nu cred ca a fost prea amuzant pentru voi. Nu era mai bine sa o dai cu o oja normala, eventual sa-i faci si niste modele pe unghiute si sa o rogi sa nu si le mai roada ca sa le vada toata lumea la gradi cat sunt de frumoase... bla, bla....

CARMENFR- sefii.... NO COMMENT. Asa sunt majoritatea in vremurile astea grele. Asa ca mai am putin si-i fac o statuie sefului meu. Nu ca ar fi cel mai cel ca le are si el pe ale lui si unele lucruri mai afecteaza negativ (cum ar fi ca nu am salariul real pe cartea de munca si din cauza asta voi reveni la lucru la 4 luni dupa nastere)dar in rest nu ma bate la cap, nu-l vad uneori cu saptamanile, are incredere in mine si am mana libera in multe situatii si ma pot concentra doar pe ce fac eu fara sa ma stresez ca imi sufla cineva in ceafa zilnic. De ex astazi era putin mirat ca m-am intors la lucru. Stia ca vor fi copii putini ca am fost plecata si nu se astepta sa ma gaseasca la lucru. Asa ca am facut impresie buna,nu?

Ma intreb ce simt copiii nostri vizavi de reintoarcerea la gradi dc noi suntem cam apatice la reluarea serviciului. Maria nu a mers astazi la gradi si am vazut multi copii suparati, fetite de grupa mare plangand ca le e dor de parinti.... Ma gandesc cum va reactiona si Maria luni cand reincepe gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

rares a plans in prima. zi dupa vacanta, a palns acasa ca el nu mai vrea la gradi. ca s-a plictisit. si ieri si azi a negociat cu mine sa ramana acasa si io. ca o mama fara mila l-am trimis la gradi.

in vacanta. printre alte activitati distractive l-am dus la schi unde ne-a super surprins. cu dezinvoltura si usurinta cu care a. prins mersul pe schiuri, asa ca intr-o spatamana cand va fi zapada il vom duce la ski organizat, cu instructor si tot ce trebuie.

am admirat copilasi draguti de gabi, veve povestitoare..... m-am gandit la alex :(......

tzuna cand afli ce ai in burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Inca odata La multi ani pe anul acesta !

Sa ne creasca copilasii mari si sanatosi!

Matei de abia maine merge la gradinita dupa o lungaaaaaaaa absenta. Adica decembrie nu a fost decat pe 6 si 15 decembrie. El spune ca nu vrea la gradinita ca vrea acasa sa am eu grija de el .
Maine are si Horia zi de vaccin ... si sper ca dupa aceea sa reziste Matei mai bine luna ianuarie si sa reusim sa ii facem si ultimele 2 doze de vaccin lui Horica.
Roxanici ... tu spuneai de mitul cu alaptatul ... la noi daca Matei a racit prima oara tot la 6 luni ca Rares al tau, Horia a fost mai rapid. Prima bronsita a avut-o la 4 luni si a tusit 2 saptamani ! De aceea l-am tinut si asa mult pe Matei acasa , am vrut Craciun si An Nou fara tuse ...

Kitty si Matei isi mananca unghiile din vara. M-am saturat sa ii dau peste maine si sa il cert. Il vazusem si eu cu degetele de la picioare in gura , dar daca a inteles ca l-am vazut s-a linistit cu ele. A facut luna noiembrie si decembrie pauza si acum vad ca iar isi baga degetele in gura. Gasisem si eu pe net ca ar fi o solutie de dat pe unghii "Stop and grow" si ma gandeam sa iau ... dar acum ca spui tu ca i-a fost rau Giuliei nu stiu daca sa mai iau sau nu. Apoi il am pe Horia care isi suge degetul cu atata pofta , ca nu stiu cum am sa reusesc sa il dezvat ...

Cam atat pe astazi. Ma duc sa il trezesc pe cel mare si sa il intretin pe cel mic

Va pup ! Magda si baietii

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

ROXANICI- ai poze cu rares pe schiuri? Cred ca era adorabil. Ma bucur ca e asa curajos si descurcaret.
Si Maria a fost azi cu tati pe derdelus si s-a dat din nou singura cu sania. Cand am venit de la serviciu mi-a povestit cum a fost ca i-a placut mult , ca a fost curajoasa, ca s-a amuzat. Asta era versiunea ei ca sotul imi spune ca i-a placut dar singura din varful dealului nu a mai vrut sa se dea.

Gata mie mi-au plecat toti musafirii. Aseara am fost in total 8 la somn in 2 camere si pe 2 canapele si 2 saltele gonflabile. Azi fiecare a plecat la casa lui. Eu sunt destul de usurata desi ne-am simtit bine, Maria in schimb e traista ca ar fi vrut sa mai stea ai mei pe aici.

Ce am in burtica probabil voi afla pe 27 ianuarie cand merg la eco morfologica. Eu cred ca e baiat. Pana atunci mai cochetez cu ideea ca ar putea fi si fetita desi cred ca sunt f putine sanse sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Kitty, mai e o cremuta prin farmacii pentru rosul unghiilor.Poate ca nu e asa de rea incat sa-i provoace copilului voma..
M-am decis: luna asta daca tot nu o duc la gradinita pe Anastasia, as incerca sa o duc la inot. Am auzit de o piscina pe Avrig.Sper sa fie ok.
In rest , totul liniar..

Mergi la inceput

SIUTA- sa ne spui cum e cu piscina dar mai ales pretul.

Pozele incepand de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Ce burticaaaa frumoasa! Si cu baiat, zic si eu Si ce dra , cum lucreaza ea acolo la felicitare! Frumos v-ati distrat la zapada , iar urmele...sunt...de privit la tv sau in poze. Atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare si de la noi, am revenit de 2 zile pe meleagurile noastre si incercam sa tinem pasul cu toate.

KITTY ce chestie ciudata, si noi la fel avem problema asta, dar noi le roadem decat pe cele de la maini, a fost ok pana acum ca l-am mai pacalit ca nu-i mai aduce mosul nimic, dar acum vad ca iar a a inceput sa le roada, nici nu stiu ce naiba sa mai fac, fiind si baiat nu pot sa-i dau cu oja.
dar ce de oare fac chestia asta?
eu ma gandeam ca poate este vreo frustrare de-a lui avand in veere ca nu mai am asa de mult timp pt el ca inainte avand in vedere ca o am si pe IOANA.
voi ce ziceti?

TZUNA ce frumos ati petrecut voi sarbatorile de iarna.
tu intotdeauna ai fost o persoana cu o inima mare si asa vei ramane mereu.
sper ca bebe din burtica sa fie ce va doriti voi.

CARMEN naspa cu sefii astia facuti peste noapte, sper a aveti o petrecere frumoasa de sf.IOAN, la multi ani pt taticul tau.
sa ne spui si noua ce fel de tort ai facut.

ROXI ce frumos ca ii place sportul asta, bafta mai departe.

SIUTA si noi vrem sa-l ducem pe STEFI la inot, dar am zis ca mai in primavara ca sa pot sa sa-l duc eu.

si noi ne pregatim pt prima onomastica a micutei IOANA, voi incerca sa fac un tort cu mere, ca sa pot sa-i dau si ei, si sa vad ce mancarica pt pici voi reusi sa mai fac, pt ca i-am invitat pici ca ea.

va pup si sper sa mai pot intra azi sa va pot arata piciomanii mei de sarbatori, fetelor mai avem un pic si vom parasi clubul scutecelor.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ce ziceti cu rosul unghiilor... mi-a zis si sotul ca nu a mai gasit 3 unghiute crescute la Petru si am dedus ca le-a ros, i-am facut programul de explicatii, sa vedem daca se repeta, eu una nu l-am vazut. Cred ca s-a luat de pe la gradi, sper sa nu fie pasiune de-o viata. Eu imi rod buzele uneori.

Siuta zici de Bery-fitness? m-am interesat si eu, merge cumnata. L-as da si eu in primavara desi nu imi convine ca atat adultii cat si copiii care fac lectii sunt in aceeasi piscina. Dar zice ca e atata clor ca ar omori orice microb. Asta iar nu prea imi convine. Dar e curat si civilizat si destul de ok ca preturi.

Petrisor a mers de azi la bunicii de la Harman si va sta acolo toata luna. Vreau sa ia o pauza de gradi pentru imunitate si oricum nu mi se pare ca pierde ceva intr-o luna.

Mergi la inceput