Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 uffff...io is mucoasa... sotul la fel e bolnav... cu toate astea s-a dus azi la serviciu... sper sa nu ia si copiii...asta mi-ar mai trebui... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) |
iubita, noua pediatra ne-a dat cand am fost raciti urmatoarele si ne-a trecut imediat:
extract de coacaz negru (cat sunteti raciti) 2 ml dim si 2 ml la pranz sau 3 ml dim - de la plantextract
imunofort de la pronatura - 3 pe zi cat suntem raciti, 1 zi pana la primavara
sinupret drajeuri - pentru nas (asta nu mai stiu cate pe zi)
sanatate multa
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ilinca79 spune:
Buna ziua delfinariu,
Vladut, pui dragut al Cristinei! Ai facut cinci lunite si esti baietel cuminte, de la Cluj!
celui mai micut Victor dintre delfinasi! de la tizul tau!
Priscilla Serayah
Noi iarasi am avut o noapte agitata, nu cu atatea treziri, dar la una din ele a plans serios, nu vroia nici sa suga, cum il puneam la orizontala cum plangea Eu sper ca e de la dintisori si nu are nimic altceva. Cristina, totusi si voi mai ii dati suzeta noaptea la treziri? Eu nu stiu cum om putea renunta la ea, ca nu numai ca nu adoarme fara, dar pana la urma plange de mi se rupe sufletul si trebuie sa i-o dau
Victo, chiar ca-s frati ai nostri: nu vor bibe, se stramba la orice noutate si amandoi sunt "categoria musca"
Btz , nu fi ingrijorata mami, ca vezi multi delfinasi sunt mai agitati noaptea mai nou, poate il supara si pe Paul dintisorii.
paula_m si Victor a avut asa ceva la degetel si medicul a zis sa-l dau cu unguent Fucidin si i-a trecut. Oricum eu zic sa incerci unguentul de galbenele in prima faza ca e natural si panaceu universal, cum zicea si Roxana.
michelle, distractie placuta diseara!
Georgia, sa veniti cu vesti bune de la medic!
mycya, sper ca Andra e mai bine
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI VLADUT!!! ESTI BAIAT MARE BOLFOS FRUMOS!! SA FII CUMINTE IN CONTINUARE!!
LA MULTI ANI VICTOR!!! SA CRESTI MARE FRUMOSULE ALATORI DE FRATIORII TAI
LA MULTI ANI PRISCILLA
GEORGIA pe frumusica, dar si pe mami!
BAMBO Antonia e asa de frumusica si cocheta
CRIS sa stapanesti sanatoasa cadoul
Azi Andrei a papat vreo 30 ml cred ca de mar dar mai voia! il las usor, mai ales ca asta cu suculetul e gustare, nu e masa de pranz.maine ii dau amestecat mar + morcov. pediatra a zis daca vrea, sa ii dau mai mult.
CRIS_ALES te inteleg iubita ca e greu sa ii dai lp, cand te-ai luptat mult sa alaptezi. dar eu asa fac, ziua ii dau doar lm si seara dupa tzitzi ii dau si lp, cat vrea el. asa ca sa ai pregatit bibe si dupa ce papa incearca sa vezi daca mai vrea si cat mai vrea. daca o sa fie satul, o sa stea mai mult fara sa pape, si poate se mai face la mami laptic. oricum, are 5 lunite, e baiat mare
MICHELLE have fun
GABITZA nu are nimic Paul, stai linistita! te inteleg,ca si eu l-am carat la 2 eco transfontanelare si 2 medici dar Andrei a cazut de la 1.20 m
a plecat mama, a lasat papa si curat
aa, au venit analizele, totul ok. oricum aseara am aerisit camera lui f bine, era chiar frigulet la el, si nu s-a mai trezit. repet figura, poate se trezea ca era aerul uscat. pediatra ne-a zis sa mergem in alta parte sa ii facem analizele, ca nu are incredere in EUroclinic
si ieri Andrei a baut apa din canita
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Roxana_Theo spune:
Racusor ce bine ca ti-a venit indemnizatia. Si eu am depus pe 4 oct la sect 1 si nimic. Imi tot verific cardul.
Daca nu vine pana dupa sarbatori, as trimite sotul sa vada despre ce este vorba. Am auzit ca au fost mamici care au primit indemnizatia si dupa un an si as vrea sa previn asemenea situatie.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
crispro spune:
Azi vroiam sa va zic ce program fix are copilul, ca doarme cam la aceleasi ore peste zi, de 3 ore cate juma de ora (maxim 40 min). Azi nu stiu ce a avut ca doar acum a adormit... noroc ca primele ore a fost cuminte, ca am apucat sa aspir, sterg praful, prajesc niste ciuperci, sa mananc... am facut blatul pt praji, e la cuptor. Iar la urmatoarea tura de somn fac glazura...
Manucrisa, bine ai venit! Te asteptam cu detalii despre bebe...
Azi i-am dat 5 ml suc de mar.. iar tati il filma (a venit in mod special acasa sa ii vada reactia). Vlad e fascinat de tel sau aparat foto, asa ca numai la aparat se uita.. nici nu il interesa ce ii dau. A mancat - nici nu i-a plcaut, nici nu i-a displacut.. vedem maine cum e cu morcovul...
Eladea, Bambo, Tina, Michelle, Roxana, Cristina, Ilinca, Racusor, merci dragelor de urari. Va pupa Vlad pe toate!!!
Adriana, ce bine doarme Rebe!!! Sa o tina tot asa!
Giorgia, abia astept sa vii de la dr. Sper sa nu fie nimic grav, sa treaca cu crema...
Michelle, distractie la petrecere! Ai mei nu m-au chemat, de fapt colegii nu mi-au zis... oricum nu mergeam, stiau ei... ca nici anul trecut nu am fost.. noi tinem petrecerile in Cluj, si eu mereu lucram sambata dupa petrecere...
Bambo, slabanoagaaaaaa!!! Ce fain ca ai dat atatea jos... Lasa nu fii necajel ca nu mergi la serbare... macar va fi tati acolo... Acum lucrez la partea cu aplicatiile pe tel... butonez de numa...
Roaxana, ce frumoasa esti!!! Si bebe Theo e minunat! Pare asa cuminte si ascultator! N-ai zice ca face nazuri la papica... si ma bucur ca i-au iesit bine analizele.
Eladea, sper sa va treaca raceala! Ceai, lamaie, miere si oscilo!
Ilinca, eu ii mai dau suzeta cand incepe plansul, ca altfel nu se linisteste... de mai bine de o sapt nu i-am dat, ca nu a fost cazul, ca s-a linistit singur, dupa cateva maraieli. dar cand incepe plansul, nu pot sa il las asa...
Racusor, ce ma bucur ca sunt bine analizele. Si deja bem din canita, bravo mami!!!
Am cantarit si io copilul azi, tre sa il mai masor, are 7330 grame, deci 400 grame fix intr-o luna (de la 4 la 5). e bine!
Evident ca s-a trezit puiul de zmeu... ca doar a trecut jumate de ora.. sa nu cumva sa apuc sa fac si un dus... asta la tura a doua de somn (dupa ce fac glazura la praji...)
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
eladea2005 spune:
racusor, mersi de sfaturi... astept sa vina sotul si sa vedem cum mai e...musai eu tre sa fac ceva sa-mi revin repede...si mai ales sa nu-i imbolnavesc pe astia micii...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Mai fetelor eu sunt suparata rau...Antoniei iar i/a aparut iritatie in jurul gatului si pe ceafa..plus ca pe anumite portiuni de pe picioare,maini,spate si burtica are pielea aspra si se inroseste in contact cu apa...din cate am citit ar putea fi o neurodermita...si cica boala asta nu trece ci doar poate fi ameliorata....cred ca de asta are si somnul agitat noaptea...azi mergem la pediatru sa vedem ce zice....offf imi vine sa plang GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
Eu folosesc la baita MULTI MAM (baby Wash)pe care il gasesc numai la farmaciile Sensiblue e pentru baita ...o spuma si nu a facut iritatii niciodata ...iar daca a avut o bubita a doua zi a disparut. Este f bun si este si pentru orice fel de iritatie.E putin cam scump (45lei ) dar ma tine cam 4 saptamani in conditiile in care il folosesc la fiecare baita dar iti spun ca e f bun pentru iritatii si alt fel de bubite. Plus ca al meu copil nu a avut nici o cojita pe cap si cred ca tot de la acest produs.
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
eladea2005 spune:
cristinuta harnicuta...vezi ce cumintel e Vladut? si o sa se mai faca... in curand o sa zici si tu ca Rodi ca te plictisesti de cat doarme si tu n-ai ce face...
aaa...apropo de inceperea diversificarii...ai grija, nu da alimentul si ziua...daca azi i-ai dat mar, da-i si maine si poimanine marind cantitatea...altfe bulversezi copilu...mie mi-a zis pediatra de 3 ori sa mergem lent, sa nu ne grabim...asa ca baga morcovul abia dupa 3 zile de mar...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
coteasca spune:
Salutare mamici dragi si delfinasi scumpi!!
Noi suntem bine, am iesit pe afara am dat cu nasucul prin zapada, ne-am bucurat de fulgusori, am scos limbuta la ei si pana la urma am adormit in timp ce mami se chinuia sa impinga carutul prin zapada.
Apoi am venit si ne-am suparat tare rau pe beteala albastra ca ne gadila si ne-am gandit s-o molfaim putin.
I-am introdus suculet de mandarine si tare mult ia placut.
Noi ne pregatim de plecare, la Arges, stam pana de Craciun acolo si apoi revenim in Bucuresti. Abia astept sa plecam. Acolo zapada este muult mai mare si o sa am ocazia sa plimb pentru prima data copilul cu saniuta. Maine o sa taiem si una bucata purcelus, hmmm sorici, abia asteptam.
Cam atat despre noi.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE