Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am reusit sa il adorm la loc...Eladea, asa stiu si eu, ca 3 zile se da acelasi aliment, pt a vedea eventuale reactii. Insa vad in diversificarea de la Racusor ca se da o zi mar, o zi morcov.. probabil morcovul e tolerat de micuti... habar nu am... Racusor, tu i-ai dat alternativ???

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..andrei..ce baiat mare..auzi bea apa din canita, papa frumos de la mami..bravo!
pt raceala la adulti ai scris trat. ala, Racusor?
si eu am prin casa extract de coacaz negru.
eu sunt mai bine acum, micu tot cu mucuti..
borsu e aproape gata, astept sotu de la serviciu sa papam.
si de saptamna viitoare acasa cu copiii..hmmm..sper sa ne descurcam mai bine acum, ca amandoi sun mai marisori..Mihai doarme mai mult dimineata..Stefan de asemenea (abia il trezim la 8 si ceva

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Vladut, Victor, Priscilla,
SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI, SA FITI ASCULTATORI.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am reusit sa il adorm la loc...Eladea, asa stiu si eu, ca 3 zile se da acelasi aliment, pt a vedea eventuale reactii. Insa vad in diversificarea de la Racusor ca se da o zi mar, o zi morcov.. probabil morcovul e tolerat de micuti... habar nu am... Racusor, tu i-ai dat alternativ???

Poze

ce sa zic...stii cum e...cati pediatrii atatea scheme...ca ne dau peste cap cu totul...insa logic ar fi sa astepti 3 zile sa vezi reactiile si sa se obisnuiasca cu noul gust...apoi introduci altceva nou...na, nu vreau doamne fereste sa iscam discutii pe tema asta...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Iuliana, Corina, mersi...

Inca nu is obisnuita cu viata de femeie ce nu e gravida si nu alapteaza... nu beau decat o cafea (ma rog, un soi de cafea, ca e nescafe 3 in 1), si o beau dimineata... as mai bea si dupa-masa... si mereu imi amintesc ca nu e voie (dar nu era voie pe perioada sarcinii si a alaptarii, acum e voie dar nu is obinsuita eu...) Inca am grija la cat Cola beau, desi nu ar trebui... Ma gandeam zilele trecute la fumat... ca as putea... dar nu simt deloc nevoia , desi am fumat 12 ani... si minim juma de pachet pe zi... sper sa nu ma reapuc... asa de capul meu, singura nu as putea fuma.. poate la un chef, la o petrecere (dar cum astea nu exista in viata mea acum, cred ca raman nefumatoare). Si concluzia: a inteles careva ceva? ca parca is de alta nationalitate, asa greu ma exprim...

Poze

Mergi la inceput

Eladea, asa e, o gramada de variante de diversificare... ca nici nu stiu cum sa fac... ca sa fie mai bine pt soricelul asta mic... Cumnata-mea ii dadea fara sa astepte 3 zile si nu a avut nimic copilul. In schimb o tipa cu gemeni le-a dat tot asa, si a ajuns cu fata la spital cu enterocolita(baiatul nu a avut nimic). si nu stia de la ce... si abia acolo (in spital) a aflat ca trebuie lasate cateva zile intre alimente...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am scos piciul putin, dar pt ca am vrut sa vad cate ceva, am mers la magazinele de copii din apropiere (4 min pe ceas prin zapada) daca gasesc un costum de mos pt puiut... nu gasesc aici... cum n-am cum sa intru in magazinele unde as avea sanse sa gasesc (sunt departe si nu am cum sa urc carutul), tati e plecat din Bacau Ramane puiutul fara costum de Mos...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Cristina
De cand am ramas insarcinata am fumat vreo 3 tigari la inceput,si desi fumam de 10 ani si 2 sapt :D nu mi-a fost greu deloc sa renunt,iar de apucat nu m-as apuca nici batuta.Chiar daca nu as mai alapta.
Si mie imi e dor de tigari,de fapt mi-e dor de gesturile care implicau fumatul nu de gustul in sine si tigara.Mi-e sila de ea,scarba as putea spune.

Asa ca sfatul meu este sa nu te apuci,nu aduce nimic bun vietii.Abia acum imi dau seama cat de bine pot respira,ca pot urca 3 etaje fara pauza,ca nu mai am respiratia urat mirositoare,hainele si pielea mirosind a tigara si degete galbene.Plus ca nu mai tusesc,am pofta de mancare,nu mai am dureri de stomac si nu ma mai trezesc cu un gust de pamanat in gura :D

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rodyka, referitor la folia de aluminiu, eu stiam ca nu e recomandat sa gatesti in ea pentru ca la temperaturi inalte elimina ceva toxine in alimente. Nu am cautat dtalii despre subiect, dar poate ar trebui investigat

chiar o sa ma uit pe net, ca pe ea scrie ca se poate utiliza si la temo inalte, ptr cuptor s.a....

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

mai sa stii ca si eu am auzit ca ar fi periculoasa, toxica...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

si eu tot asa stiu ca folia de aluminiu la temperaturi inalte este toxica

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Fetelor, ce le cumparati la soti cadou de Craciun?? Eu tot ma gandesc nu imi vine nici o idee...

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput