Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_Theo spune:
Azi sunt mare povestitoare. Se vede ca n-am mai intrat de 2 zile.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi ATENTIE LA BONE Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
da, stiam de caz...a fost mediatizat la vremea respectiva...ce poti sa mai zici...eu sigur nu o sa-mi iau bona...decat pe mama sau pe soacra...altfel, gradi scrie pe ei...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Roxana_Theo spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi. Sa creasca mari si frumosi. Si mai ales sa fie sanatosi, cuminti si papaciosi.
Cristina, uite ca ati facut 5 lunite. Si deja Vladut este mai linistit. Peste o luna-doua nici nu iti vei mai aminti de zilele in care era tare marait iar noptile nu te lasa sa te odihnesti.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
eladea2005 spune:
roxana, ma bucur ca micul Theo e bine si analizele sunt in regula...am vazut pozicile...e un dulcic...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ciristina_serban spune:
Salutare si de la noi... Sunt in pauza de cafea si va citim (cu riana in brate).
La multe lunite sarbatoritilor de azi! Sa fiti sanatosi si norocosi puiuti dragi!
Mai fetelor dar aveti spor la scris nu gluma.... greu va ajung din urma. Realitatea e ca va admir pt ca reusiti sa faceti fata si delfinasilor, si gospodariei si aici.... Eu greu tin pasul cu voi
Noi am fost ocupati cu serbarea lui Razvan, care a fost aseara. Au facut un soi de carnaval, fiecare aducand in scena un pesonaj. Au fost ata de frumosi si haiosi.. Pe Riana nu am luat-o desi eram tentata asa cum zicea Bamboleta. Am lasat-o acasa cu mama, iar eu si tati i-am acordat toata atentia lui Razvan, care a fost in al 9-lea cer, euforic si plin de emotii ca tremura. A venit si Mos Craciun, si totul a fost bine.. Iar Riana a stat cu mamaia si a fost o cumintica.
In rest eu sunt cu casa in dezordine, ca m-am apucat sa fac curatenie generala, si acu mi-e sila de mor ca nu le pot aduce la capat. M-au mai incurcat si unii la care am comandat de o luna mobila pentru camera copiilor si acu ma tin incurcata, ca nu mi-au adus-o inca. Si uite asa nu pot finaliza curatenia, ca am de mutat diverse jucarii/haine/mobilier dupa ce vine mobila. Si din cauza asta am o stare nervoasa si o durere de cap, de nu vreau sa va mai zic...
Va citesc in pauze dar nu prea reusesc sa scriu. Nici Riana nu e cea mai cumnintica. Tre sa o plimb cu carutul mai mereu ca altfel maraie si plange.... Hai va pup si mai revin. Byeee...
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
Victo spune:
ei michelle, nu mare lucru
un bors de pui si un orez, ca se fac repede. legumele le-am curatat, dat pe razatoare..acu sa fiarba carnea..:)
ma gandeam ca mergi cu sotul. si vrea Bianca sa bea din bib.?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
giorgia23 spune:
Multumesc fetelor pt sustinere...la 3 jum mergem la pediatru...la noi e o vreme de nici nu imi vine sa ies din casa..ninge viscolit
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Multumesc fetelor pt sustinere...la 3 jum mergem la pediatru...la noi e o vreme de nici nu imi vine sa ies din casa..ninge viscolit GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
Mult succes si sa vii cu vesti bune.Pupic la printesa
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
senty_mary spune:
citat din mesajul lui manucrissa Buna fetele ! M-am gandit sa ma alatur si eu gastii voastre :) , daca ma primiti normal :P |
bine ai venit
spune-ne mai multe despre tine si delfinasul/a nou venit/a in piscina
senty_mary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Fetele din Iasi voi iesiti azi la plimbare? sunt -8 grade.. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
eu sunt nevoita sa ies ca tre sa merg la o mamica sa iau 4 fiole de vit D injectabil si nu am cu cine lasa bolfosul ca sotu e la soacra-mea sa taie porcu asa ca il iau cu mine infofolit bine
na ca am facut si rime