Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_Theo spune:
Am pus si eu poze noi tot la adresa de la semnatura. Mi-a fost mai usor asa (ca albumul comun nu-mi recunoaste tipul de fisier; trebuie sa-l intreb pe sot).
Acum merg sa mai citesc si eu din urma si revin.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
giorgia23 spune:
Da Bambo sunt rosii si uscate...sa stii ca sotul are ceva asemanator...dupa baie pe el il mananca pielea si uneori ii mai apar si niste pete rosii...inseamna ca l/a mostenit
Si la noi ninge viscolit...e totul alb
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
Nu plange mami. Si Rebeca are o problema asemanatoare. Noua ne-a dat dermatologul sa o dam cu crema de la Aderma si Bioderma, apa termala si Triderm - asta e crema cu cortizon, se da maxim 5 zile si doar pe petele cele mai proeminente. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
si noi la fel folosim...trixera Avene...Bioderma...Aderma...apa termala...le-am incercat pe toate la Antonia
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Fetele din Iasi voi iesiti azi la plimbare? sunt -8 grade.. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
nu iesim...e prea frig ...oricum zilele astea nu am iesit la plimbare...am fost doar cu treburi
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
btz_ovi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bamboletta
nu iesim...e prea frig ...oricum zilele astea nu am iesit la plimbare...am fost doar cu treburi Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) Sarbatori Fericite !!! |
Da,zilnic iesim si stam afara in fuctie de temperatura.Aseara am iesit de la 18.20 pana la 19,avea nasucul rosu ca la ren insa el era caldut bine.
Fetelor va multumesc din suflet pt incurajari,cred ca sunt eu agitata si prea nebuna.
Va multumesc ca existati.Un pupic pt fiecare in parte
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
giorgia23 spune:
Bambo da din cate am vazut si parca si tu ziceai ca apar bubite pe fata...Antoniei nu i/au aparut niciodata pe fata
Roxana_Theo spune:
Giorgia nu te supara asa tare, asteapta sa vezi ce iti spune medicul.
Si noi am patit-o. Lui Theo i-a aparut dupa prima doza de Rotarix. Medicul a spus ca a fost o coincidenta. Avea bubite marunte rosii pe pcioruse (doar de la genunchi in jos) si pe obraji. La fel ca la voi, se roseau destul de tare in contact cu apa. Iar obrajorii erau tare, tare aspri.
Medicul pediatru i-a pus diagnosticul eczema atopica ne-a recomandat Advantan milk pe care farmacista nu a vrut sa i-o vanda sotului meu spunandu-i ca are cortizon si e prea puternica ptr un bebe asa mic (cam 3 luni avea Theo atunci).
Asa ca l-am dat cu crema de galbenele (remediul universal ) si i-a trecut cam intr-o saptamana pe picioruse iar cele de pe fata au durat cam 3 sapt-o luna.
Sanatate multa si sa se rezolve si la voi.
24.06.2010
Roxana_Theo spune:
Acum vad ca si Bamboletta a spus ca ar putea fi dermatita atopica si se mosteneste. Si eu cred ca se mosteneste ptr ca si eu am avut ani la rand in copilarie iar acum am dezvoltat o rinita alergica. Asa ca nu ma mira ca Theo a facut si el.
Ca doar trebuie sa ia toate relele de la maica-sa.
Astept sa mai creasca sa vedem ce a luat de la tatal sau. (Ca el spargea geamuri cu mingea cand era mic si nu-i trecea nici o zi fara sa se bata cu alti copii. )
24.06.2010
eladea2005 spune:
uffff...io is mucoasa... sotul la fel e bolnav... cu toate astea s-a dus azi la serviciu... sper sa nu ia si copiii...asta mi-ar mai trebui...
giorgia iubita, mergi la pediatru, vezi ce zice si apoi faceti tratament...e o pb deranjanta mai mult pt tine...cu siguranta o veti tine sub control cu tratamentul potrivit, daca e sa fie ceva...
michelle, sa-ti fie de bine...si distractie placuta...
crispro, sa folosesti sanatoasa noua jucarie...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...