Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

michelle, cu cine a stat pitica cat ai fost la concert?
ma duc sa fac ecva de mancare..de mult nu m-ati auzit, asa-i? :):)desi micu s-a cam plictisit..sa vad cum fac..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, si la noi ninge si e atat de frumos... totul e alb chiar daca ninge viscolind.
La pranz vine sotul sa-l ia pe Raducu la plimbare, ca sa mai pot face si eu cate ceva prin casa.

sper sa ma invoiti si maine ca mergem sa-l taiem pe Ghita si ne vom urca pe el sa facem poze

Sa aveti o zi minunata!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

michelle, cu cine a stat pitica cat ai fost la concert?
ma duc sa fac ecva de mancare..de mult nu m-ati auzit, asa-i? :):)desi micu s-a cam plictisit..sa vad cum fac..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

A stat cu sotul, si azi la fel cat eu merg la petrecere
M-am muls azi-noapte sa ii dea papa cat eu sunt plecata si gata.

Ce faci bun de papa?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Michelle-distractie placuta la petrecere

Crispo-super telefonul..iti poti pune fel de fel de aplicatii pe el...eu am ferma si restaurantul
ai baiat mare

merg sa calc rochita pt serbare si camasile sotului

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna si de la noi. Am revenit dupa o zi de absenta.

Motivata zic eu. Ieri a venit o doamna la curatenie si am mai facut si eu cate ceva pe langa ea. Theo a fost cumintel ceea ce m-a ajutat mult. Insa aseara tot am cazut franta.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bamboletta, e tare Antonia...te face bunica imediat
Eu am observat la Raul ca are degetelul mare de la piciorus rosu si umflat, acolo la unghiuta... Oare o fi de la cum i-am taiat unghia? Cu ce pot sa-l dau? Acum i-am pus niste crema cu zinc de la Mustela...
Giorgia, micuta . Nu fi suparata, poate e altceva...si daca e dermatita, vezi ce a zis si Bamboletta, nu e asa grav...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Michelle-distractie placuta la petrecere

Multumesc!

Fetele din Iasi voi iesiti azi la plimbare? sunt -8 grade..

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Clar renunt la pediatru,l-am sunat si mi-a recomandat un medicament pt calmare care are ca posibile reactii adverse urmatoarele: halucinatii,ataxie,agitatie si alte minunatii.Imediat am sunat si medicul de familie si mi-a zis sa nu-mi treaca prin gand sa-i dau asa ceva copilului,sa stau linistita in privinta cazaturii avand in vedere ca a fost monitorizat la urgente,trezirile pot fi de la senzatia de sete(intr-adevar Paul se trezeste,suge un pic si se culca),maraiala de la dintii care si pe noi ne chinuie de ceva timp si nu mai ies odata,iar luni la control,caci astazi nu e in localitate.
Paula de obicei patuturile pliante se pot transforma in tarc.Asa e cel putin al nostru.Noi l-am luat in primul rand pt tarc si in al2lea rand pt faptul ca in 5 min se face micut tare .

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

iubita, eu zic sa te calmezi si sa stai linistita..mai ales ca l-ai dus la analize si ai vazut ca e ok...stiu ce spun, stiu ce ganduri iti trec prin cap...cu toate am trecut prin asta... Paul e bine...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Nu mai stiu daca v-am spus ca ne-au iesit bine rezultatele sumarului de urina si examenului coproparazitologic. Tot bine au iesit si la exudatul faringian si chiar si la ochi unde eu ma asteptam sa fie ceva infectie la cate secretii are copilul.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Mai fetelor eu sunt suparata rau...Antoniei iar i/a aparut iritatie in jurul gatului si pe ceafa..plus ca pe anumite portiuni de pe picioare,maini,spate si burtica are pielea aspra si se inroseste in contact cu apa...din cate am citit ar putea fi o neurodermita...si cica boala asta nu trece ci doar poate fi ameliorata....cred ca de asta are si somnul agitat noaptea...azi mergem la pediatru sa vedem ce zice....offf imi vine sa plang

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

Nu plange mami. Si Rebeca are o problema asemanatoare. Noua ne-a dat dermatologul sa o dam cu crema de la Aderma si Bioderma, apa termala si Triderm - asta e crema cu cortizon, se da maxim 5 zile si doar pe petele cele mai proeminente.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput