Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta printesa mea de la 0-4 ani Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) Sarbatori Fericite !!! |
m-au impresionat pozele tale, sunt melancolica, cum trece timpul....... in curand nu o sa mai fie bebei si imediat cresc....se duc la scoala......noi imbatranim
sunt cateva poze acolo, super, are niste ochi Antonia; mi s-a parut ca s-a facut si mai frumusica cu trecerea timpului
de Larisa Ioana 24.06.2010
btz_ovi spune:
Clar renunt la pediatru,l-am sunat si mi-a recomandat un medicament pt calmare care are ca posibile reactii adverse urmatoarele: halucinatii,ataxie,agitatie si alte minunatii.Imediat am sunat si medicul de familie si mi-a zis sa nu-mi treaca prin gand sa-i dau asa ceva copilului,sa stau linistita in privinta cazaturii avand in vedere ca a fost monitorizat la urgente,trezirile pot fi de la senzatia de sete(intr-adevar Paul se trezeste,suge un pic si se culca),maraiala de la dintii care si pe noi ne chinuie de ceva timp si nu mai ies odata,iar luni la control,caci astazi nu e in localitate.
Paula de obicei patuturile pliante se pot transforma in tarc.Asa e cel putin al nostru.Noi l-am luat in primul rand pt tarc si in al2lea rand pt faptul ca in 5 min se face micut tare .
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
adrianaBuc spune:
manucrissa, bine ai venit!
Scrie repede 10 mesaje - la oricare diviziune a forumului - sa scapi de moderare.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
cris_ales spune:
citat din mesajul lui eladea2005 cris ales, bine ai revenit..sa fiti sanatosi...dar nu inteleg de cce sa renunti la LM? ii dai mai intai sa pape de la tine apoi completare...nu trebuie sa renunti la LM!!! fa-i in prima faza 30-60 ml si vezi daca accepta, si daca vrea, poti sa-i dai 100-120ml...si daca bea, mai fa-i...scrie si pe cutie cat se da in functie de varsta, nr de mese...bafta! ps - am o cutie de Humana, pe asta scrie ca dupa 4 luni se dau 4-5 mese si 180 ml apa (cu 6 masuri LP) la o masa. dar paote nu trebuie sa-i dai LP la fiecare masa, vezi si tu daca se satura sau nu...abia daca nu se satura da-i si LP. vad ca si tu esti cu crize de fiere...si eu la fel am fost, am muulte pietricele acolo... dar de cand iau calciu cu San Gao (produse Tiens)n-am mai avut pb...si tin un regim f ok, nu din ala drastic...sanatate multa! daca vrei sa vorbim, scrie-mi PM. LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
mersi
eu nu vreau sa renunt la alaptat dar stiu ca in momentul in care pune gura pe biberon bebe nu o sa-i mai placa sa suga.Am mai patit in maternitate, pana mi-a venit laptele a primit LP si f greu am reusit dupa aceea sa-l fac sa suga. Eu m-am straduit mult sa-l alaptez,am luat toate suplimentele posibile.
Eu doar de curand am inceput sa am probleme, asta a fost de fapt prima criza de fiere, mai mult de dr. de familie nu am reusit sa merg inca.
cris
adrianaBuc spune:
cris_ales, asa se intampla cu bebicii mici. Acum nu mai e pericol - cel putin asa scrie prin carti.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
ochidut spune:
citat din mesajul lui cris_ales buna dimineata, sunt si eu o mamaica cu un baietel din generatia delfinasilor,avem 5 luni.Am mai intrat pe forum la odiseea sarcinii dar de cand s-a nascut Andrei nu prea am mai avut timp.Revin acum printre voi sperand sa gasesc raspuns la o problema de-a noastra. Pana acum am papat lapte de la mama, dar de o vreme nu ne mai ajunge. Eu sunt de "vina", am facut o criza de fiere, n-am mai putut manca, de atunci regim si nu prea mai am lapte. Iau galafor, ceaiuri si nimic, bebe plange mai mereu (si el chiar nu era plangacios), cand il pun la san se enerveaza, trage, musca, plange. Asa ca azi voi lua lapte praf desi ma doare sufletul sa renunt la alaptat dar nu ne mai putem chinui amandoi. As vrea sa intreb mamicile care au trecut la lapte praf, cum se procedeaza. Cat pot sa-i dau prima data? Si daca nu se satura cu cat ii dau? Trebuie sa-i dau treptat, la fiecare masa mai mult sau cum sa fac? la varsta de 5 luni ce ar trebui sa cumpar nan1 sau 2? o zi minunata alatuti de comorile voastre va doresc cris |
nu trebuie sa ii dai treptat, LP e facut special pt hrana de baza a bebeilor, sa fie usor digerabil, nu e ca si cum ai incepe diversificare
nan 2 e de la 6 luni; poti lua acum 1 cutie de nan 1 si mai vezi apoi; daca nu mai alaptezi mai deloc si nici nu ai inceput diversificare, o cutie se duce oricum cat ai clipi
giorgia23 spune:
Mai fetelor eu sunt suparata rau...Antoniei iar i/a aparut iritatie in jurul gatului si pe ceafa..plus ca pe anumite portiuni de pe picioare,maini,spate si burtica are pielea aspra si se inroseste in contact cu apa...din cate am citit ar putea fi o neurodermita...si cica boala asta nu trece ci doar poate fi ameliorata....cred ca de asta are si somnul agitat noaptea...azi mergem la pediatru sa vedem ce zice....offf imi vine sa plang
ochidut spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc neatza afara ninge si eu nu am incaltari de iarna In alta ordine de idei, Rebeca a dormit de la 21 pana la 9 azi dimineata, cu cateva reprize de marait in somn la care s-a trezit tati sa ii dea suzi. Uau! Ce bine a fost! Am reusit si eu sa ma odihnesc nu pic. Va foarte pup Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
Rebe bebe e cea mai tare!!! Bravo ei ca a lasat-o pe mami sa mai doarma
michelle1981 spune:
Vlad Victor Priscilla
Azi nu ma mai doare capul
Ieri nu mi-a trecut nici cu somn, abia seara la concert (Strauss) mi-a trecut.
In seara asta merg si eu la petrecerea de Craciun a firmei
Vazut pozute: Antonia de Bamboletta e o scumpa, si filmulete: Antonia de Giorgia si Isa
btz - vezi cum se manifesta Paul si azi..
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
bamboletta spune:
Neata
Nu ma mai duc la serbare...am inteles ca sunt muciosi si tusitori mai bine stau acasa...o sa vad video..poze...decat sa-mi raceasca acum in prag de sarbatori
Rodyka-drum bun sa fie isa cuminte
Btz_ovi-eu cred ca nu are nimic Paul...dar pt linistea ta...mai fa un control
Cris_ales-bine ati revenit...intai il pui la san...dupa ii dai completare 30-60 ml.....
Manucrissa-bine ai venit
Adriana-
Ochidut-si eu sunt melancolica...nici nu stiu cand a trecut timpulacus merge la scoala..deja vrea sa se casatoreasca cu Matei si e suparata pe Stefana ca sta langa el
Giorgia-cred ca e dermatita atopica...are pete rosii si uscate?la apa calda se inrosesc mai tare nu?trebuie sa folosesti creme emoliente fara parfum si zilnic dat cu crema...apa de la baita sa nu fie prea calda
a avut si Antonia si acum are si Davidsi eu am fost f suparata cand am vazut ca are si el...e pe fond alergic si se mosteneste
Sa ma laud si eu am ajuns la 62,3 la 1.70 cm ....dar burta tot am...trebuie sa fac abdomene dar imi e lene...am si aparatul abroket pt abdomene...fac 2-3 zile si iar uit de el
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!