Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

a adormit in sfrsit...pana acum nu a mai mancat portocala...si azi m-am riscat

o sa merg si eu la serbare..

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

tu rodika, io nu ma mai uit pe videourile tale cu isa mancand..apai al meu se stramba la o picatura de zici ca-l pic cu ceara..nu ma mai joc...

ia pune-te tu in fata la Mihaita si mananca ceva, orice. sau pune-l pe Stefan, sa vezi ce pofta ii faci si piticului. apoi cu lingurita pe faza, poate merge asa... sau ii dai sa guste din ce ai tu, daca e un fruct pe care-l poate proba. pe mine parca ma simte Isa cand mananc, repede se intoarce si-si suge limbuta...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

ma duc si eu la culcarica, dimineata pe la 6 imi da sotul trezirea ca plecam la consulat la Sevilla sa-i facem micutei pasaport... e drum de 600 km dus/intors , sper sa fie cumintica... ma tot gandesc la Maria ca o sa se trezeasca singura, si o sa fie singura si cand vine de la scoala...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Vladut, scumpete mica, ai implinit 5 lunite deja!! i-am spus eu la mami cristina ca la 5 luni o sa aiba un baietel cuminte!!
Victor de katalina, sa cresti mare si voinic
Priscilla Serayah de 86cmm, voi cum o mai duceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumim pt urari ! amfacut si noi 4 lunite:)

Radu Gabriel-vai,tina,6 luni!!!!
Eva Maria
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de Rubia
Priscilla Serayah
Victor Petru
Vlad deCrispo

DENISA SUPERBE pozele !!! tu esti o frumoasa,copiii doua minuni!!
cat de frumosi sunt !imi plac la nebunie pozele!hainutele,tu,parul,rochia,tot!!!

PAULA era crud avogado,altfel e moale ca banana ,sau mai degraba ca un galbenus de ou,chiar seamana un pic la gust.daca e verde coaja,e tare,cand se facecoaja maro,e bun.
tie posibil sa nu iti placa nici copt,dar el acum isi formeaza gusturile,asa ca da-i de toate indeiferent de gust,toate legumele sunt bu(bine,de toate care sunt permise varstei;adevarul e ca avogado nu stiu la cat se introduce,eu inca nu am inceput si am uitat)
Mie imi place foarte mult avogado,si nu am mancat cand eram mica:)))
in salate e bestial!

RODICA drum bun! cate umblete si pt actele astea...

eu am si uitat cand am programarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucrissa spune:

Buna fetele !

M-am gandit sa ma alatur si eu gastii voastre :) , daca ma primiti normal :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

al meu a papat la 4 juma (de la 8 seara culcat), dar a mai marait pe la 6, i-am bagat suzeta... si am zis sa vad ce ati mai scris...

Rodi, Aelita, . Multumim de urari!!! Are 5 luni deja! zilele astea l-am pus o sg data pe zi la san, ca parca mai era ceva, a scos el tot (ca aveam o galma mica)... asa ca pot zice ca am alaptat pana la 5 luni... no, nu-i bai...

La multi ani Victor de Katalina si Priscilla de 85cm!!! Sa cresteti sanatosi si cuminti!!!

Antonia la 2 luni seamana bine de tot cu David... Ce gene frumoase are la 4 luni... si ce domnisoara cocheta la 9 luni. FOarte repede a stat in picioare... apoi cu cizmele lui mami... cu bigudiuri, peruca, tocuri, e frumoasa foc. E tare dulce!!! Ai niste comori!!!

Ma duc sa mai dorm pana la 9.. sper sa mai pot...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Vladut, scumpete mica, ai implinit 5 lunite deja!! i-am spus eu la mami cristina ca la 5 luni o sa aiba un baietel cuminte!!
Victor de katalina, sa cresti mare si voinic
Priscilla Serayah de 86cmm, voi cum o mai duceti?

Neata!

si de la noi! Sanatate multa si delfinasi cumintei!
Poate Rody are dreptate! Doamne ajuta!

Bambo, ce faine pozicile, cum se domnisoreste de la una la alta!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimineata!!!!

LA MULTE LUNITE VICTOR,PRISCILLA SI VLAD

Eu nu mai stiu ce sa cred legat de cazatura lui Pau.Ni s-a spus sa revenim la spital daca are somn agitat,vomita,probleme la urinare,dereglare de tranzit sau modificarea starii generale.

La spital a fost controlat,i s-au facut analize atat la sange cat si la urina,pediatrul la care mergem noi a spus ca e totul in regula cu el insa am observat ca Paul nu mai tipa ca de obice,se joaca,rade,gangureste insa de la accident se trezeste in miezul noptii de mai multe ori,ceea ce ma pune pe ganduri,caci el avea un program de noapte extrem de bine format,de la care nu se abatea deloc.

Nu mai stiu ce sa cred,stau cu inima cat un purice,asa ma rog sa nu ii fi afectat ceva.

Mi-a fost de ajuns cu acel spital,fiecare revenire ma ingrozeste,nu as vrea sa stau internata cu el deloc.

Si din pacate situatia financiara acum e dezastruoasa sa ne permitem un consult la o clinica particulara,unde din pacate,gasesc aceeasi medici care lucreaza si la spitalul de stat.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, BTZ, .

Btz , poate e coincidenta trezitul asta... ma gandesc ca nu a fost cazatura mare, la spital ai fost cu el si e in regula. Daca stau sa ma gandesc nici al meu nu a tipat de cateva zile... poate s-o fi saturat de tipat... ca ei mereu descopera altceva... al meu de cateva zile a revenit la facut bulbuci, si la dat din buze, cum face Antonia. Ca nici nu stiu ce sa iti zic... Scumpa de tine! Chiar imi doresc sa fie o coincidenta cu trezitul noaptea, cine stie ce ii mai apuca si pe ei...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput