Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rodyka, referitor la folia de aluminiu, eu stiam ca nu e recomandat sa gatesti in ea pentru ca la temperaturi inalte elimina ceva toxine in alimente. Nu am cautat dtalii despre subiect, dar poate ar trebui investigat

chiar o sa ma uit pe net, ca pe ea scrie ca se poate utiliza si la temo inalte, ptr cuptor s.a....

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

si eu stiu ca e toxica
era chiar o stire cu cutiile de lapte praf,ca sunt toxice ca laptele sta in pungile alea cu aluminiu

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor eu sunt sleita de puteri, ma doare spatele de mor, baietii mei vor numai in brate, in special Felix, nu mai vor sa stea la orizontala, numai in fundulet intre perne, vor sa vada, sa stie tot iar eu am doar doua maini .

Voi cum faceti fata ca eu sunt in pana de idei, nici in fisher, nici in balansoar, nici pe covoras, doar in brate.

Tipa care vine sa ma ajute deja mi-a batut apropouri ca i-am invatat rau, ca nu-i bine pentru spatele meu.....implicit nici pentru al ei

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

si ai mei sunt ffff activi,eu de aia tot te intrebam cum te descurci solo ca la mine nu se poate.
stii ce mai fac?ii pun in balansoarele simple si ma pun in fata lor,le cant ce-mi vine si le dansez
se uita la mine ca la circ,daca m-ar vedea cineva cum ma maimutaresc s-ar pi... pe el de ras
varianta asta nu e foarte relaxing dar tot mai bine pt spate
sa nu radeti

Te inteleg si eu sunt experta la maimutarit, la inventat cantece si poezioare .
De descurcat ma descurc ca n-am incotro, mai un vecin, mai un sot , mai o tanti si uite asa au trecut 4 luni, n-am sa mor pana in august cand vine mama .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

E ok unul la 6 ore - daca nu cedeaza suna dr!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

din pacate nu am gasit nici un pediatru care sa fie disponibil macar sa raspunda la telefon in caz de....aici toti mi-au spus ca de e vreo urgenta sa ma duc la spitalul de copii, adik 40 de km departare
mi se pare o mare tampenieeee dar nu am ce face

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bamboleta, eu am fost azi cu mihai la serbarea lui stefan..bine, el oricum e racit un pic deja ;) deci a dat el altora :)

tu rodika, io nu ma mai uit pe videourile tale cu isa mancand..apai al meu se stramba la o picatura de zici ca-l pic cu ceara..nu ma mai joc...

ooo dragaica..si mie si soacra si sotu tot placa asta mi-o pun..ca il alint..ca de aia e stefan crizat acum, din cauza mea, ca l-am alintat...si asa o sa iasa si astalalt..

mai, avocado asta nu e gustos asa..dar stropit cu un pic de lamaie, lg un peste..mai merge.
iar copiilor noi le facem gusturile. al meu spre ex sa-l vedeti cum mananca broccoli cu peste..iar eu chiar ca nu suport leguma asta!

ha ha..ilinca si eu tot cereale din alea am luat, dar deocamdata le tin in dulap, la cat se stramba micu... zici ca-s frati astia ai nostri. ;)

mycya, e ok, poti sa ii pui. probabil e de la vaccin. incearca sa te linistesti.
ma, la noi se face asa infanrixul- la 2 luni hexa, la 4 luni penta, la 6 luni iar hexa, la 1 an iar penta.

bambo..felicitari pt printesita! :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bambo super dulcica printesa ta.de cand poarta ochelari si de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumim de complimente

Bumblebee-bubchen.ro...am luat crema..uleiul si gelul de spalare care scrie ca sunt bune si pt dermatita..neurodermite

Mycya-in caz de febra la mai putin de 6 ore mie pediatra mi-a spus sa-i dau o data panadol o data nurofen

astazi am mancat o portocala si cred ca il doare burticavrea numai in brate si nu doarme

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aoileu..si eu am mancat o portocala..de fapt, o curatam pt sot..eram convinsa ca e rea la gust, searbada, fara zeama- ca e de la mos Nicolae..si am zis s agust o felie..ioi..nu m-am putut opri! a fost extraordinara! dintre citrice portocala imi place cel mai mult..si am mai mancat si o clementina, asta ca sa nu mai desfac inca o portocala.
si acu bag un ceai de lactatie..de care amu ni mi-am adus aminte ca fierbe apa aia de 20sde minute cred..hihihi

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Victo chiar iti multumesc mult ca mi-ai spus si de vaccinuri ca tot ma gandeam de ce ia facut 3. deci difera numa perioada dintre ele .offf...

Bamboleta i-am pus iar supozitor ca altcevaa nu am, si nici nu mia prescris altceva. pt bebelusi la farmacie nu da nimic fara reteta si deci numa de supozitor ma pot folosi.

am trezito si i-am dat si papica.acu a readormit asa ca plec si eu la nani ca sunt franta

nbuna delfinariu, somn linistit

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor va multumim de urari si vesti nu chiar asa de bune de la noi adica suntem cam bolnavioare(adica am fost si acum avem tratament homeopat)-sper ca trece repede ,mie mi-a trecut acum printesica mai are o tuse restanta si niste mucisori/
In ceea ce priveste alimentatia suntem inca peLM dar in unele seri mai dam completare vreo 50-60 de ml.Ma gandesc sa incep de pe acum cu sucuri,desi la cat de pofticioasa e a mea fetita nu cred sa am probleme cu diversificarea(siropurile si pastilutele dizolvate le ia cu lingurita si e atenta sa nu scape ceva pe jos-totul e pt ea.
In ceea ce priveste kg stam super la 4 luni si 3 sapt avea 7600 gr si 68 de cm
Problema noastra acum cred ca sunt dintisorii adica de vreo 3 sapt maraie noaptea si mananca pe la 4 o masa la care ea renuntase de la o luna jumate.De la o luna jumate ea dormea la 10 seara pana la 6.30 dimineata ,apoi papica si iar somn pana la 10 am.Eh acum ce-o fi zis ea s-a odihnit mami destul de vreo 3 sapt dupa cum am zis Doarme la 10pm dar pana la 1 noapte se trezeste de 5-6 ori si noaptea mai vrea o masa.Parca i se vad doi dintisori jos si cred ca asta e motivul ca alta explicatie n-am gasit,cred ca o sa iasa unul dupa altul.
O sa pun si eu poze cu Craciunita mea dar inainte sa ma dumiresc cum se face ca habar nu am.

De citi va citesc zilnic dar de scris mai rar,pt ca printre bebe,sot, curatenie,mancare si spalat-calcat nu prea mai am dispozitia necesara de a scrie.

Va pupam. mamici si delfinasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Bambo super dulcica printesa ta.de cand poarta ochelari si de ce?

poarta ochelari de la 1 an jumate...il mosteneste pe sot..el poarta ochelari ...ii fugeau ochisorii si cum stiam ca sotul are probleme ne-am dus la control...are +3.5 +1

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput