Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ne scuzati... dau o felie mare, mare de praji de post dupa reteta de la BTZ, si un pahar imens de apa (ca doar tinem cura, nu?) Denisei ii dau 2 beri, ca ea e atat de slaba...

Rodi, drum bun azi, sa fie cuminte Isa... 600km dus-intors? Oricum e un drum foarte luuuung.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buan dimineata
M-a lasat Raul sa dorm pana la 8, asa ca vin mai tarziu un pic cu .
Dar ce spor la scris aveti!! Ca pe vremea burticilor...
Btz, am stiut ca ceva e in neregula, cand am vazut ca ai scris dimineata. De obicei tu intri mai tarziu. Poate, pt linistea ta, ar tb sa mai mergi la un control, desi, trezirea noaptea e si un semn de dintisori. Si Raul, care dormea bine noaptea, se trezeste mai des si in plangand. Noroc ca stiam de la voi, ca si alti bbi se trezesc asa, ca daca nu, eram si eu la spital cu el.
La Mures ninge de 3 zile. Demult nu am mai avut asa iarna frumoasa...dar in schimb nu am mai iesit cu Raul de marti. Asa ca azi ies, macar 15 min...
La multi ani Vlad, Priscila si Victor!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata!
scuze ca am uitat ieri sa va multumesc de urarile pt Mihaita..cum sunteti voi dragute si atente in fiec zi. pe mine ma iertati, asa-i?
atata stiu si eu ca Miguel e tot pe 16 si ca Vlad e pe 17..deci de ei imi amintesc mereu..prin urmare, la multe lunite, puiuti dragi!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Bumblebee, BTZ, .

Btz , poate e coincidenta trezitul asta... ma gandesc ca nu a fost cazatura mare, la spital ai fost cu el si e in regula. Daca stau sa ma gandesc nici al meu nu a tipat de cateva zile... poate s-o fi saturat de tipat... ca ei mereu descopera altceva... al meu de cateva zile a revenit la facut bulbuci, si la dat din buze, cum face Antonia. Ca nici nu stiu ce sa iti zic... Scumpa de tine! Chiar imi doresc sa fie o coincidenta cu trezitul noaptea, cine stie ce ii mai apuca si pe ei...

Poze

Ehehe ai barbatel mare de acum
Cum mai e programul de noapte?Ai reusit sa te odihnesti????

Si eu sper sa fie o coincidenta,oricum vreau sa sun pediatrul si poate merg pana la spital pt o echo transfontanelara si un EEG la creier,sa ma asigur ca e totul in regula.
Da,a renuntat la tipat si a descoperit noi lucruri:linsul patului,dat cu picioare in el,aruncatul jucariilor din pat si dat palme lu' mama peste fata.
Si sa-l laud un pic,ieri a stat singurel in fundulet timp de 1 min,fara sustinere si fara balansare.Tati avea un pic de "apa" in coltul ochiului

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata...am absentat ieri

Vlad...ce baiat mare esti...si frumos si cuminte

Victor

Priscilla

SARBATORITILOR DE IERI

Denisa am vazut pozele...superbe...au spus fetele tot ce era de spus

Cris2010 ce frumusete ai tu acolo

Bambo ce seamana Antonia cand era mica cu David...ai o domnisoara f.cocheta

Rody Isa e mortala cum mananca ea singurica...drum bun azi

Btz probabil a fost doar o concidenta trezirea de aseara...-ici lui Paul

Si la noi ninge de aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sa speram ca de la 5 luni se fac delfinasii mai de treaba..tot imi aduc aminte ca zicea cineva ca d ela 4 la 5 luni a fost tare greu..asa si la noi.
sa nu vb intr-un ceas rau..dar de vreo 2 nopti parca doarme mai bine..spre ex acum inca doarme- a mancat pe la ..ma nu stiu la cat m-am dus la el, dar d eiesit am iesit la 6,45 :)

rodi, da se uita frumos si pofticios la min cd mananca, dacd pune el gura...beeeaa...

na, ca il aud ca gangureste..oricum, e trecut de 9..alte datio pe la 7 si ceva era sus, dc nu mai devreme

mergem sa ne "mucim"..:), facem dusu la fundic..:) din astea

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, Victo, Giorgia, .

Victo, poate a fi mai bine si la tine, ca tare ai tras cu ei...

Btz, ce tare tati, cu "apa" la ochi...

Al meu a dormit de la 8 seara la 9 dimi, cu trezire la 4 juma pt papa, dar am mai mers sa ii dau suzeta de 2 ori, la 6 si la 7. Oricum e foarte bine!!!

Vlad cred ca e racit, ii dau deja oscilo de 3 zile, cand rade sau respira se aude foarte ciudat, ca si la cei cu astm, parca de abia respira... si azi parca mai tare... am un pic de emotii pt ca acum o luna cand am fost la un pediatru imi zicea ca are impresia ca se aude un suflu ciudat la respiratie, si posibil sa fie ceva la esofag... Poate il imbrac prea subtire afara, desi nu am iesit de vreo 3 zile... ca io pe sub cosmonaut ii dau doar cu ce e prin casa, adica o salopeta si body... ca asa ma imbrac si io, trag doar fasul pe mine... o sa il imbrac mai gros, numai ca nu sta...

Racusor, azi cati ml ii dai? mar+morcov? sa ne zici daca ii place...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

buna dimineata,
sunt si eu o mamaica cu un baietel din generatia delfinasilor,avem 5 luni.Am mai intrat pe forum la odiseea sarcinii dar de cand s-a nascut Andrei nu prea am mai avut timp.Revin acum printre voi sperand sa gasesc raspuns la o problema de-a noastra.
Pana acum am papat lapte de la mama, dar de o vreme nu ne mai ajunge. Eu sunt de "vina", am facut o criza de fiere, n-am mai putut manca, de atunci regim si nu prea mai am lapte. Iau galafor, ceaiuri si nimic, bebe plange mai mereu (si el chiar nu era plangacios), cand il pun la san se enerveaza, trage, musca, plange. Asa ca azi voi lua lapte praf desi ma doare sufletul sa renunt la alaptat dar nu ne mai putem chinui amandoi.
As vrea sa intreb mamicile care au trecut la lapte praf, cum se procedeaza. Cat pot sa-i dau prima data? Si daca nu se satura cu cat ii dau? Trebuie sa-i dau treptat, la fiecare masa mai mult sau cum sa fac?
la varsta de 5 luni ce ar trebui sa cumpar nan1 sau 2?

o zi minunata alatuti de comorile voastre va doresc
cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

zicem si noi cu drag:

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

gata, am pus-o pe www.youtube.com/watch?v=6W8MFb9ZvHc" target="_blank">Isa cu lingurita si aici...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Si Larisa are o lingurita la fel cu a voastra, cu care mancam fructele. Si ea o tine tot asa, trebuie sa o tin eu de maini, ca daca ar fi dupa ea ar apuca-o tot timpul; bineinteles ca gura nu o nimereste tot timpul si mai mancam si cu nasul, cu ochii, cu sprancenele

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput