Mos Craciun, eu imi doresc...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu imi doresc sa treaca mai repede ..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiSol

Astazi e prima zi in care am simtit miros de iarna...iar dorinta mea cea mai mare e ... sa vina vara mai repede !!!

Cea mai originala dorinta!

Noi ne dorim sa fim sanatosi ca restul se intampla cumva. Si evident, dupa ziua de Craciun, cu sarmale, cozonaci si sorici , cu colinde si brad impodobit, cu nelipsitul Home Alone 1, 2, 3 si 4 si concertul traditional Stefan Banica, imi doresc si eu asemeni lui Camisol, sa vina repede vara

Edit ca am uitat sa va urez: Sarbatori fericite, sanatate si sa vi se implineasca dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Sa ninga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

v-am citit si am spus : de ce nu ?
scriu prima mea scrisoare pentru moshul aici! pana acum m-am multumit mereu cu ce mi-a adus el , dar anul asta as vrea sa stie ce doresc pentru ca va fi craciun special .

imi doresc nastere usoara, fara complicatii si recuperare rapida .
imi doresc un bebe sanatos, mancacios, fara colici, neplangacios .
imi doresc sa pot pot sa alaptez, sa creasca bebele .
imi doresc sanatate pentru toti ai mei, doresc ca tata sa o mai duca putin sa poata sa-si vada nepotelul crescand .
imi doresc si la anul un contract de munca ca cel de anul asta .
imi doresc sa ne fie la fel de bine ca pana acum .
imi doresc sa fie o iarna scurta si blanda si sa vina caldura repede .

imi doresc sa nu se supere moshul ca am cerut atat de multe !!!

va doresc multa sanatate pentru voi si puiutii vostrii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Eu de Craciun mi-as dori doar atat: SANATATE pt toata familia si toti cei dragi!!! Atat!

Subscriu!Daca ai sanatate celelalte probleme se rezolva mai devreme sau mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Citat:

Eu de Craciun mi-as dori doar atat: SANATATE pt toata familia si toti cei dragi!!! Atat!

Subscriu!Daca ai sanatate celelalte probleme se rezolva mai devreme sau mai tarziu.

Cum era chestia aia cu cei de pe Titanic? Majoritatea erau sanatosi tun! Si la ce le-a folosit?
Scuze pentru deviere...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu imi doresc sa pot face ca sarbatorile Craciunului sa fie memorabile pentru filul meu, sa-si aduca si el aminte cu drag de ele, peste zeci de ani, asa cum eu imi aduc aminte de sarbatorile copilariei mele. Erau vremuri grele ( pentru parinti mai mult), dar niciodata n-o sa uit freamatul din casa la pregatirile sarbatorilor,pe tata care venea cu ditamai bradul pe umar, impodobirea bradului cu globuri si decoratiuni confectionate de noi, asteptarea Mosului, primirea colindatorilor !
Mi-as dori mult sa retraiesc toate astea, alaturi de cei dragi, dar nu in vis !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Citat:

Cum era chestia aia cu cei de pe Titanic? Majoritatea erau sanatosi tun! Si la ce le-a folosit?
Scuze pentru deviere...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Asa e, Rufus. Vrem sanatate SI noroc!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=15" target="_blank">[Va rugam, Votati tati urias, LR1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu imi doresc sa ramana bradul in picioare, caci teroristul nr.2 probabil il va lua ca tinta :). Sa tina macar sa aibe Mosu unde sa puna ceva cadouri :).

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

din cate stiu eu sanatate, pace in suflet,liniste, zimbete, job-uri bune etc etc...nu Mos Craciun ni le aduce.

michelle

Mergi la inceput