Mos Craciun, eu imi doresc...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

chiar zilele trecute am avut o scurta discutie despre Craciunul de anul acesta...
Nu-mi doresc decat echilibru si liniste in casa mea. Sanatate si voie buna.

Si asa, in gandul meu mi-as dori ca Mosul sa-l convinga pe Matei ca iarna trebuie sa poarte haina de iarna si sapca in cap...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">Vara 2011 amintiri de vacanta - aa1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Eu in perioada Mosului fredonez candecul ala de pe Itsy Bitsy, ceva cu "Eu sunt renul lui Mos Craciun". Imi place tare mult() si nu-mi iese din cap toata ziua.

Bineinteles ca de azi dimineata ascult cantecul cu necazul lui Mos Craciun. Numai din cauza lui Rufus!

Aici inca nu ninge, dar dupa cum se vede cerul si se miroase aerul, urmeaza sa ninga cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mosh Craciun, eu mi-as dori....

... sa le pot oferi copiilor mei o zi de Ajun de Craciun ca cele traite de mine in copilarie

intr-un satuc uitat de lume,
unde timpul are alta dimnensiune,
la o rascruce de drumuri bine captusite de zapada care scartzaie sub pasii grabiti,
intreg satul, cu mic cu mare
pe o parte a drumeagului adultii unul langa altul, cu cosurile din care se zareau servetele traditionale, covrigii, merele, perele, nucile.
copiii intr-un sir zglobiu si galagios din care se auzea din cand in cand mai semet: "Bunadimineatza la Mosh Ajun!,Bunadimineatza la Mosh Ajun", cu cate o traista de gat, trecand rand pe rand sa-si primeasca darul

strigam tare si clar, crezand ca va fi un motiv in plus sa primesc cati mai multi colaci si fructe
si asta pentru ca la final era un concurs intre noi...care are desaga cu mai multi covrigi

imi amintesc de un an in care aveam 200 de covrigi / ma simteam cea mai privilegiata dintre toti (acum ma gandesc ca de fapt am avut mai multi unchi si matusi in randul de cosuri decat au avut ceilalti)

acest obicei se desfasoara in acelasi satuc uitat de lume si in zilele noastre

/ doar ca eu ma voi afla acum in randul adultilor cu cosuri dolofane /

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Astazi e prima zi in care am simtit miros de iarna...iar dorinta mea cea mai mare e ... sa vina vara mai repede !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Un subiect simplu la prima vedere dar destul de complicat cand cauti in adancul sufletului si vezi de fapt cate dorinte ai, de toate felurile.
In primul rand si eu as dori ca Mosul sa-mi aduca macar o ora cu bunicii mei dragi sau macar sa le transmita o scrisoare de la mine. Mi-as mai dori sa fiu buna si blanda. Am revazut zilele trecute o profesoara pe care nu o vazusem de ani de zile si blandetea si bunatatea, seninatatea care razbateau din fata si glasul ei m-au frapat si mi-a adus aminte ca mereu a fost asa. Are ca o luminita launtrica care-i lumineaza trasaturile. As vrea sa simt bunatatea, sa fie parte din mine nu ca un target pe care mi l-am fixat si pe care incerc sa-l indeplinesc.
As vrea de la Mosul sa fie un Craciun pe care sa-l simt, as vrea sa am primul Craciun frumos. Suna ciudat dar pana acum la noi in familie mereu s-a intamplat cate ceva si Craciunul a fost mereu prilej de tristete nu de bucurie. Anul asta as vrea sa fie diferit.
As mai vrea intelepciune si sanatate pentru cei dragi, rude si prieteni.
As vrea un bebe sanatos si frumusel si simpatic si care sa nu aiba colici si nici dureri cand ii apar dintisorii.
As vrea sa-mi iasa cozonacul si sa nu mai ard friptura sau sa usuc sarmalele.
As vrea robotul ala care face curatenie si de care amintea cineva mai sus.
As vrea covor la bebe in camera si as vrea o magie prin care sa avem si noi o scara interioara frumoasa nu scandurile care sunt acum ( m-ar ucide sotul ca el a fost responsabil cu ele).
As vrea sa se decida primaria sa traga gaze pana la noi si sa asfalteze.
As vrea niste cizme noi rezonabile ca pret si o gentuta frumoasa.
As vrea, as vrea timp si resurse si as vrea calm si as vrea niste bani in plus nu pentru mine cat sa fac surprize celor dragi.
As vrea atat de multe desi am si mai multe fata de ce imi doresc. Si daca fac linie de fapt imi doresc ca Mosul sa-mi tina ochii deschisi si sa ma ajute sa nu uit niciodata ce bogata sunt de fapt.

PS. si daca chiar citeste pe bune ce am scris aici, as vrea si aparatul ala invisalign de indreptat dintii sau bani pentru el.

PPS. si o nastere usoara, daca se poate sa dorm, sa ma trezesc si sa ajung cu dilatatie 10 la spital ar fi super

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Bineinteles ca de azi dimineata ascult cantecul cu necazul lui Mos Craciun. Numai din cauza lui Rufus!

Tu ai inceput...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

eu imi doresc sa fie 1 ianuarie

mamagiuliei daca nu sunt indiscreta ...de ce?
E cumva ziua ta (ca a fetei vad ca nu e...ai data trecuta la semnatura )sau esti Vasilica...nu de alta sa stim sa te uram
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

nu dar ar fi sunat asa nasol la prima citire ca mi doresc 1000 lei sa cumpar cadou fie`mi si lui David si mi i doresc de MoshNicolae sa si ajunga pe Mosc Craciun

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Hummm Craciunul!!!! Sarbatoarea mea preferata! Oricat de multe greutati am avut am incercat intotdeauna sa ii confer o atmosfera speciala, sa fac cumva sa pluteasca in aer bucuria aceea. Anul asta imi doresc sa le pot oferi copiilor mei si sotului aceeasi atmosfera speciala, sa-i am alaturi si sa ma bucur de bucuria lor, sa fiu inconjurata de prieteni si rude si sa simt miros de sarmale, fripturi si prajituri.
Nu mai imi doresc obiecte, nu mai imi doresc o sarcina atat de mult asteptata pentru ca astea nu stau in puterea mosului ci a noastra. Nu-mi doresc averi.
Pentru mine e de ajuns imi vad fiica, nepoata si sotul fericiti.

----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Stiti reclama aia la cafea? Cand copilul trimite aburii de la cafea sa-l momeasca pe Mosul? Ei, aseara fierbeam sarmale si daca trecea Mosul pe la geamul meu, precis zabovea .
La mine Craciunul se lasa cu multa munca la serviciu si niciodata nu pot pregati acasa cum trebuie. Noroc cu sotul care se intalneste cu Mosul sa ia bradul si copiii care-l ajuta cu impodobitul. Cadourile trebuie sa le iau pana in 10 dec, ca dupa nu mai am timp.
Alinuk, ce frumos ai povestit. N-am trait niciodata astfel de sarbatori. Sunt copil de Bucuresti si singurii care sunau la porti erau gunoierii si maturatorii, dupa bani. Colinde am auzit la televizor, dupa 98. In fiecare an imi propun sa duc copiii undeva sa vada macar odata asa ceva. Din pacate rude la tara nu am si tot incerc sa gasesc pensiunea unde sa se intample asa ceva...
Mi-as dori sa dispara perioada de dinainte de Craciun si sa fie doar seara respectiva, cu nerabdarea copiilor si lumina din ochii lor cand descopera ca iar i-a pacalit Mosul si le-a lasat cadourile in balcon, sub brad (ei il tot pandesc). Dimineata de Craciun cu cozonac si cafea/ceai...
Si atat, ca iar trebuie sa ma duc la job si sa las copiii in grija altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Eu de Craciun mi-as dori doar atat: SANATATE pt toata familia si toti cei dragi!!! Atat!

Mergi la inceput