Mos Craciun, eu imi doresc...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

din cate stiu eu sanatate, pace in suflet,liniste, zimbete, job-uri bune etc etc...nu Mos Craciun ni le aduce.

Nu, dar poate incerca si el, poate reuseste. Sau macar o vorba buna unde trebuie?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Alinuk, mi-ai adus aminte de colindatul meu din copilarie!Doamne, n-am sa uit cum ne strangeam in ulita, cum se zice la noi, si aveam un ritual intotdeauna, o luam pe o anume strada, apoi pe alta si urmatoarea si tot asa!Si urlam din toti rarunchii,"buna dimineataaaaa la mos ajun!Ne dati ori nu ne dati?"Si pe vremea mea, cine ne dadea eugenii si mere si nuci erau la loc de cinste in gandurile noastre!Veneam acasa si ne urcam in mijlocul patului la strabunica-mea, dadeam sacosa peste cap si numaram care ce-am primit si daca aveam mai multe faceam jumi juma cu sor'mea!
Acum, eu sunt aia care dau covrigi si mere si nuci, e adevarat ca sunt tot mai putini copii la colindat, dar si 2 daca vin, merita sa ie la 5 dim din casa, in frig, sa le vad bucuria din ochisori!

Si la subiect, imi doresc sa ninga, atat si nimic mai mult!Celelate dorinte le stie mosul de ani si ani, ce rost are sa i le reamintesc, poate nu merit sa mi le aduca!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

din cate stiu eu sanatate, pace in suflet,liniste, zimbete, job-uri bune etc etc...nu Mos Craciun ni le aduce.

Nu, dar poate incerca si el, poate reuseste. Sau macar o vorba buna unde trebuie?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

orice ajutor e binevenit!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

imi doresc un an mai bun, un an plin de realizari pentru toti cei din jurul meu;
imi doresc ca cei din jurul meu sa fie buni sau si mai buni, sa daruiasca celor care au nevoie;
imi doresc sa am aceeasi putere si luciditate sa imi cresc puiul si sa iau deciziile cele mai bune ptr familie;
imi doresc pace si liniste cu toti cei din jurul meu;
imi doresc sa vad in jurul meu, pe strada, peste tot numai oameni fericiti;
imi doresc o lume plina numai de copii sanatosi;
imi dorescc sanatate ;
si daca Dzeu are planuri cu mine, il rog pe Mos Craciun sa il ajute si sa ii indeplineasca lui Luca dorinta : un surior sau o fratioara

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra.banana spune:

draga mosule,

chiar daca nu mai sunt copil eu vreau sa treci pe la mine cu o ciocolata ,cu cadou cat de mic ,cu ce ai tu prin sacul tau bogat ,numai ca sa mai am din nou sentimentul acela din coplilarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_boldan spune:

Mosule....multa sanatate lui Rares si tuturor bebeilor si mamicilor. Pentru mamici...rabdare si intelepciune....si...sa ne vedem cu bine si la anu' care vine.

Elena, mama de Rares(07.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Imi imi doresc de la mosul un cuibusor al nostru adica o casa fie si o garsoniera.M-am saturat sa stau cu socrii.
Adica mai exact eu vreau ca Mosul sa imi dea putere de munca si sa am spor in tot ceeea ce fac ca sa ajung la dorinta mult visata.
In rest in dorec ca orice om chestii de suflet,sanatate,spor,liniste sufleteasca,mai mult zambet,etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

vreau doar sa imi vad puiul sanatos dar asta nu poate sa imi aduca nimeni asa ca nu imi mai doresc nimic, doar atat ds imi vad puiul drag bine.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

la cat ma implic in treburi cu Mosh Craciun incep incet incet sa cred si eu in el

asa ca, zic sa-mi pun si o dorinta din aceea la care inca visez si nu stiu daca se va implini

asadar, mi-as dori sa vina de undeva din sacul Moshului un bugetzel mic pentru vacanta de iarna... macar pentru o tabara de ski pentru Teo

incep sa ma rusinez de dorinta asta a mea...
am aici scrisorelele pentru Mosh ale unor copii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168478&whichpage=4

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Imi doresc ca Mosul sa stearga cu buretele suferinta Evei....sa dea timpul inapoi....
Sa dea sanatate la toti puii suferinzi si celorlalti....

Sa aduca sanatate.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput