Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)
Raspunsuri - Pagina 17
viss spune:
buna fetelor.
- am stat in casa 4 zile la pat, asa ca azi am vazut ca ninge, si i-am spus la barbat sa ma ia cu el pana la CASMB..am stat cu scaunul de la msina coborat, dar tot am vazut fulgii, luminitele, forfoteala, ceea ce m-a incantat teribilmi-am incarcat bateriile pana duminica la urmatoarea iesire
- ptr ca CASMB era langa mall Vitan, m-a dus barbatul in mall, am servit o shaorma la farfurie- mai mult am ciugulit din ea, un sprite si mi-am invartit capul in stanga si-n dreapta ca un robotel..ce de adolescenti, ce de voie buna, decoratiuni, culoare..ma simteam ca o regina. sau ca o evadata in prima zi de libertate
- problema mare a fost la intoarcere, ca nu mai pot urca scarile, 3 etaje ma rup..stiu ca am anemie si burta mare, dar nu mi-am inchipuit ca poate fi chiar asa..imi tremurau si mainile si picioarele,burta era pietroi, bebicii cocotati in varful ei,si eu.. dai, si dai,inca 3 trepte peste 2-3 sapt. urc in 4 labe, bine macar ca peste 1,5 luni ne mutam la curteuite ca am gasit un avantaj al curtii= socrela
- toate fetele, dar in special pe cele care treb sa stea la patmai ales cand afara e asa frumos, cand atmosfera de craciun e mirifica, m-as plimba pe jos, prin parcuri ca sunt asa frumos iluminate, prin magazine ca sunt pline de jucarii, podoabe, muzica de craciun..dar na, treb sa ne multumim cu cei 4 pereti, care la mine sunt albisi, sa nu uitam geamul de la fereastra, plus..imaginatie, vise nespuse..
25 SA+ mami de 2 buburuze:
alina06st spune:
Au fost suparari in cap trecut? Nu l-am mai citit ca nu vreau sa aud de asa ceva...
Cami, de ce stai la pat? Probabil e scris tot in cap trecut
E o ora tarzie pt alune, nu? Dar parca mai conteaza...
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ailed_dota spune:
alina.n TE IUBESC! tocmai am realizat ca gogosile tale nu au zahar in reteta, deci daca fac pot si eu sa pap....si le dau prin scortisoara...
azi am facut orez cu lapte, fara zahar, nu incercati.....are gust de nimic...dar pt mine a fost altceva...
mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st E o ora tarzie pt alune, nu? Dar parca mai conteaza... in sapt 21+ cu minune de vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
dar pt biscuiti cu lapte???
desi as manca halvaua din frigi.... dar o las pe dimi
mami de fetita cu codite 3+ si s30
bb_yasmi spune:
ailed cum a fost la serbare??? nu ne arati si nou pozci cu voi???
cami_antonia spune:
alina 06 am scris da ... am colul scurtat 2,8 si asa mi s-a recomandat ... si nu prea pot de antoniaaaaaa .... ahahaha dar si de faptul ca sunt o pers foarte activa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
bb_yasmi spune:
ama, eu nu stiu sa iti raspund. intra pe avocat net si acolo intreaba. vei primi raspuns garantat. . asteptam pozcile si te tine sa fi mai activa.
antguess spune:
hello mamici si burtici...
La noi s-au cam dus planurile de sarbatori...ii luasem lui fi-miu bilet de avion sa mearga de craciun la sora mea in elvetia sa schieze si am zis ca in functie de cum ma simt eu, dam si noi o fuga cu masina
alarteieri am fost la dr sa imi masoare iar lichidul amniotic si in sfarsit a ajuns la AFI 15. nu stiu daca va amintiti dar eu eram ingrijorata rau si dr mea la fel pt ca la morfologia fetala acum 3 saptamani aveam AFI 9 .
totusi...doctora mea mi-a interzis calatoria cu masina si..bilet de avion e prea tarziu sa luam.....asta e....stam acasa.doar noi doi ca familia mea va fi toaata reunita in elvetia iar familia lui....nu prea e alaturi de noi....o sa fac ceva mancare specifica craciunului si..gata
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a