Fluturasi de martie-aprilie 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Am pus 2 poze cu burtica si una cu bradutul.

Yasmi am uitat sa iti povestesc ca mi-ai facut pofta de gogosi, eu de cumparat nu cumpar de la incidentul pe care l-am avut in sarcina si am luat o reteta de pe net si ghici ce........ nu a iesit nimic.

Apropo are vreuna dintre voi o reteta buna de gogosi??

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Superr bradut si burtica

Il legatura cu reteta de gogosi eu am facut ff des aceasta reteta , se fac ff rapid si ies exact ca si cele cu drojdie doar ca aici timpul e muult mai scurt si ies garantat:

200 g iaurt
1 ou
150 g faina
coaja de lamaie rasa
1 lingurita praf de copt.

Mod de preparare:
Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de lamaie si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iese un aluat moale.
Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul este gata.
Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gogoselele in tigaie.
Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

reteta asta cu iaurt o stiu de cand eram mici si ne faceau ai mei..era asa frumos, iarna stateam la caldurica in bucatarie dupa baita si ne asteptau gogoselele calde

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

Din cate am rasfoit eu pe aici, am vazut ca aveti "problema greutatii". Am tras cocluzia ca voi sunte-ti niste norocoase. Stati sa ma vedeti pe mine cum arat . Partea buna este ca pana acum am luat cam 7 kg, dar partea proasta este ca am ramas cu kg de la Andrei care nu am reusit sa le dau jos. Prima parte a alaptatului le-a mentinut in mare parte pentru ca alimentatia tr sa fie destul de consistenta, iar eu nu sunt o persoana care da kg jos una cu doua. Am de muncit oleaca mai mult.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 25 s

e bine ca esti optimista si gandesti pozitiv

Mergi la inceput

apropo, am vazut o mamica cu burtica pe la odiseea de iulie sau august parca..care are 4 copilasi si unul pe drum f mult curaj mi s-a parut..multe multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

pai nu prea am incotro.Iar la 3 copii cred ca o sa slabesc fara sa vreau. Poate numai gandul ca tr sa slabesc si poate ies din maternitate fotomodel.

Mergi la inceput

asta chiar ca da curaj. Bravo ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Acum am vazut si eu burtica Simonei. Sa nu te mai aud ca te plangi ca ai luat nu stiu cate kg ca arati senzational.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Subscriu ai o burtica super iar kg nu se vad nicunde

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

azaz hai ca m-ai distrat cu povestea cu fetita si socrela ta .... se caleste fata ce zici de asta .... si felicitari si tie pt bebe 3 care e pe drum ... am o prietena care a patit exact ca si tine cu trompe legate si bebe 3 a aparut ... dar i-a prins bine ca avea 2 baietei si isi dorea si o fetita

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mandreac ti-au iesit gogosile?

Roxy ,Yasmi ce putin mai aveti,felicitari .Si eu mai 2 zile si intru in luna 6,noi sintem cele mai micute si cat mai e pana in aprilie.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna burtici dragi :)

Intru asa de rar ca imi e si rusine sper sa ma iertati.

Din seria panicari de gravida, eu am o mare grija si vroiam sa va intreb daca mai e cineva in situatia mea.

Eu am carte de munca la o firma de aproape 10 ani. Dar sunt asociat si administrator (nu unic) la o alta firma. Dar de acolo obtin venituri doar prin dividente. Asta afecteaza primirea indemnizatiei? :( Ca tot am citit si am auzit atatea versiuni ca deja nu stiu ce sa mai cred si ma gandeam ca poate vreuna dintre voi stie mai bine :)

Pup burticile! O sa mai pun si eu poze cu noi cat de curand :)

23+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Este foarte adevarat ca se caleste, dar m-am cam saturat sa dau banii pe la medici, ca pana acum am cam tot umblat. Iar in plus de asta avea niste maini reci si era cam vanata de frig. Asta m-a enervat si mai tare.
Cu legarea trompelor exista o mare posibilitate sa ramai insarcinata , daca aceasta operatie este facuta imediat dupa ce nasti, cum am facut si eu. Organismul se dilata in timpul sarcinii, inclusic vasele de sange, dar dupa ce nasti toate intr-un anumit timp revin la forma lor initiala, si atunci este absolut normal sa nu mai acea protectie de 99%. Aceasta explicatie mi-a dat-o un medic neamt. Cica ei nu procedeaza la metode de sterilizare imediat dupa nastere.

Mergi la inceput